Stäng

12 reaktioner på “Salafistmoské i Karlstad

 1. Ogillar man detta som Karlstadsbo kan man ju helt enkelt börja dra ner på sin konsumtion, alternativt styra den bort från kommunen!
  Folk utifrån kan välja bort Karlstadsbaserade företag när inköp/upphandlingar görs!

  De riktigt övertygade Karlstadsborna kan ju se till att ta alla sina skattemedel ur kommunen, dvs flytta, de riktigt hardcore river givetvis sina fastigheter därefter! Lämna inget användbart kvar till fienden!

 2. Vi får hoppas på många besökare innan bygget, besökare med döda grisar, i hundratal.

 3. Då går väl den berömda ”solen i Karlstad” ner för gott!
  Man vill helst inte tro på det man hör.

  1. Solen har gått ned för länge sedan i Karlstad. Det är helt svart på gator och torg.

 4. I Tyskland är de hård ansatta av polisen men här få dessa Salafister fria tyglar och statsbidrag.. Man sätter sig frivillig samhällsfarliga löss i pälsen.

  1. Ja Kurt,sedan attentatet vid Breitscheidplats har gjorts många tillslag,bland deras nästen…Protesterna bland de grön/röda kommunistiska ”journalisterna” duggar tätt,sedan man äntligen börjat röra om i terroristernas bo`n…
   Dessa levande bomber har nu insett faran av att leva i storstäder,
   och flyttar ofta ut i små byar på landet.I går grep man en ”IS-kämpe”
   i närheten av Leipzig.Denne syrier hade deltagit i striderna för IS, och kommer nu att dömas för sin medverkan…Hoppas att han därpå blir utvisad till sitt hemland.

 5. Pettersson!
  Då mina tankar och känslor om detta beslut om byggnation helt kolliderar med denna bloggs regler för kommentarer (håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft, följa svensk lag) så skriver jag inget om detta bygge.
  Jag vill dock rekommendera en artikel av Dick Erixon, ”Svensk tillit och kulturkrockar”. Artikeln berör vådan av den påtvingade mångkulturen i den fungerande svenska monokulturen. Ett citat ur artikeln: ”….och det svenska accepteras inte som överordnad kulturell regim, utan betraktas som rasism.”
  Länk: https://samtiden.nu/2017/05/svensk-tillit-och-kulturkrockar/
  Bäste Svensk; Läs den!

 6. PK älskar att bli koloniserade av muslimer och vill gärna bo i framtida reservat i sitt eget land Sverige, som dom verkar hata mer än ngt annat.

  1. ”Ståfräs”!
   Ja, du har kanske rätt, men jag tror snarare att de är så hjärntvättade av sin ”socialdemokratiska doktrin” att de inte har kapacitet i sin tankeverksamhet att analysera risken med det de tror på.
   ”Det är synd om människorna” sade Stindberg (tror jag).
   D.v.s. Det är synd om dem som inte förstår.
   – och det är synd om dem som drabbas av det som de som inte förstår orsakar.

   Alltså; Det är / blir synd om oss alla när muslimerna tar över.

   I såväl små som stora projekt finns en mycket viktig punkt, som ofta blir eftersatt elle styvmoderligt behandljad: Den heter RISKANLYS.

   Tänk om vår regering hade gått grundkursen i projektering.
   Vilken skillnad vi skulle ha sett i vårt fosterland då!

 7. Muslimerna gör exakt det som de kommit till västerlandet för att göra.Erövra land och ta mark.Allahu Akbar på er naiva svennar.

  1. Och Wallström kompisar i S-Arabien finansierar det hela ! Bara en tidsfråga tills ni får se sharia med halshuggningar på Torget i Karlstad påhejade av landet Absurdistans kvinnliga ärkebiskop.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: