Uppläxning


Filmen nedan är hämtad från Hanif Balis Facebook-sida…

…och visar en salafist som i Stockholms tunnelbana predikar framför muslimska flickor i slöja. Innan ni drar rasistkortet ska ni veta att Bali är invandrad och tillhör en minoritet och kan därför inte vara rasist.

Hanif Balis Facebook


2 responses to “Uppläxning

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De specialimporterade uppviglarna och samhällsomstörtarna agerar helt enligt fascistregimens implicita förmodan och åtnjuter därför dess välsignelse. Dessa repulsiva tilltag sorterar sannolikt under det som den proglobalistiska nomenklaturan definierar som den nya yttrandefriheten och dess demokratifientliga uttryck.
  Andreas.

  Gilla

 • jockfall

  Ut med individen!

  Den 5 maj 2017 07:41 skrev Petterssons gör skillnad! :

  > Stefan K posted: ”Filmen nedan är hämtad från Hanif Balis Facebook-sida… > …och visar en salafist som i Stockholms tunnelbana predikar framför > muslimska flickor i slöja. Innan ni drar rasistkortet ska ni veta att Bali > är invandrad och tillhör en minoritet och kan därf” >

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: