Stäng

6 reaktioner på “Musik till fredagsölen

 1. Väl att du kom oskadd från ovädret Mary….Satt här hemma och såg förödelsen som drog fram i dina trakter. Har själv aldrig upplevt det på marken men väl i ett flygplan över Golfen…Spelar en hemlandets låt åt dig från lyckligare tider::

 2. Mean Streaks låt var grymt bra. Precis i min smak. Grand Magus låt var inte ”kattskit” heller.

  Det tål att upprepas. Det är absolut ingen myt.

  Hårdrockbanden är de som levererar de bästa lugna låtarna. Lyssna bara på detta från 1972.

 3. Pfiats eich,
  efter att förra helgen ha hukat under svårt väder med golfbolls-stora hagel, en för jävla stark åska och sen med blodsprängda ögon följa de beräknade stigarna för tornadoes, kan man pusta ut. Tills nästa gång.

  Min truck tar mig ofta genom många små orter som är helt tyska här i Tx, ganska kul att se folk gå på fest i Trachte som blandas med blue jeans och långärmad skjorta och boots. Många pilsener-bryggerier och skyltar med och ”Bier Garden”. Och wurst, wurst och wurst med sauerkraut, ”leaderhosen” och polkaband.

  Ingen fredag (… och ingen annan dag eheller, inser jag…) utan några alkoholhaltiga sånger… ”Hoezea Cuerbeau” som gossen heter här… (och inte ”sjåsee kuervio”) och så en festlig trudelutt med ett tips till alla mina väninnor i Skåne: FOKUSERA. Blunda. Tänk på Elvis.

  Happy Cinco de mayo på er alla.

  https://www.youtube.com/watch?v=U7EZ9V6F9yo

Kommentera

%d bloggare gillar detta: