Stäng

Margot Wallström……??

Utrikesministern vägrar fortfarande att säga hur Sverige röstade till FN´s kvinnokommission. Detta trots att det blivit officiellt att Sverige röstade ja som enda EU-land. Det Margot Wallström säger för att ”försvara” valet är att Saudi Arabien kan lära sig något av att vara med………….??? ” -Om det är någon plats där de bör vara för att lära sig något om kvinnor, så är det i FN`s kvinnokommission.” Fortsätt att drömma….

K7GXhcpz

Nyheterna

16 reaktioner på “Margot Wallström……??

 1. Upp med allt på bordet nu. Snart är det val. Sluta oxå och mörka vad massinvanringen kostar skattebetalarna…

 2. Klä henne i ett svart skynke och sälj henne till någon Sandneger i Saudi.
  De gillar ju blåndiner

 3. Sossarna har ju aldrig sagt att tex SD kan sitta i regeringen for att lara sig nat. Total osanning, tyvarr kan merparten av folket inget forsta, de luras enkelt som femaringar.

  1. Wallström är en feg feminist eller rättare sagt en ”fake feminist” ingen jag skulle lita på i en förhandling …….

   1. Margot Wallström är en genuin svinska tillsammans med 87% av den övriga befolkningen. För det är så de är svenskingarna.

 4. Man riktigt ser hur ondskan lyser i hennes ögon!

  För att hålla nere antalet hönshjärnor och psykopater i riksdagen/regeringen borde det införas IQ tester och noggranna psykologiska undersökningar innan någon tilldelas ett sådant uppdrag. Normalbegåvning bör vara ett minimikrav.

  Med detta får hon ju, som representant för det svenska folket, oss alla att framstå som kompletta idioter. Som att Sverige stöder diktatoriska apkulturer som piskar och avrättar oppositionella. Indirekt även IS och deras mord på kristna och homosexuella.
  På bilden liknar hon en riktig ondskefull häxa, vilket jag också tror att hon är…

  Saudiarabien = Satans rövhål!

 5. Man kan näppeligen undgå att rysa av obehag och motvilja då man betraktar denna herostratiska skam för nationen. Vi vredgas svårligen vid tanke på den skada hon i egenskap av antisemitisk politiker åsamkat begreppet Sverige. Hur många fler beklagansvärda aktstycken har vi att vänta från denna makabra minister?
  Andreas.

 6. Jag blir skogstokig när jag tänker på att skattepengar går till att bekosta hennes lön och irrfärder

 7. Jag tycker det kan vara på sin plats att tänka sig att kvinnokommissionen i FN har något att lära av Saudi Arabien också. Lära är inte alltid renodlat positiva upplevelser, det kan göra ont när knoppar brista. Men så klart är det positivt på lång sikt, när man lärt sig vad man skall undvika. Suck… hur lång tid skall det ta innan regeringen vet?

 8. Det är ju ändå fredag. Om hon är död kan vi spela högt. Jag fick det här uppslaget av dave:

  1. Om det vore så väl ändå men vi får väl leva med maggoten ett tag till. Tyvärr.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: