Dömd rattfyllerist misstänks för dödskrock

BROTTSLIGHET. I onsdags inträffade en svår dödsolycka med flera bilar i Märsta norr om Stockholm. Bakom ratten i en av bilarna satt en man som bara sju timmar tidigare hade suttit i rättegång, misstänkt för grov olovlig körning – ett brott han ska ha begått i januari förra året – även det i Märsta.

Tom Ishanin

Polisen fick in larmet om olyckan som en misstänkt rattfylla och vittnen beskrev 41-åringens körning som en vansinnesfärd. En kvinna i 70-årsåldern omkom i krocken.

Mannen greps vid olycksplatsen och på fredagen häktades han för grovt rattfylleri, grovt vållande till annans död och grov vårdslöshet i trafik i Attunda tingsrätt.

41-åringen är även tidigare dömd i Skaraborgs tingsrätt för bland annat grov olovlig körning och grovt rattfylleri. En polis säger att mannen kört utan körkort och påverkad av droger och alkohol i många år.

– Den här mannen är helt enkelt farlig, säger polisen.

Märsta.nu

-Pettersson menar att myndigheterna är medskyldiga till kvinnans död. Mannen har sedan 2002 kört påverkad av sprit och narkotika i stulna bilar men gick ändå lös i flathetens land…

Förresten heter mördaren Tom Juhani Ishanin och bor i Märsta. Han pratar enligt sin Facebook svenska, finska och engelska och jag tror inte han är engelsman.

11 thoughts on “Dömd rattfyllerist misstänks för dödskrock

 1. Enligt min mening fungerar inte Svenstian mer. Ingen ordning, ingen reda. Det mesta är rena kaoset. Svenskingen blir bara fjantigare och fjantigare för varje år, som går. Inte någon bryr sig om lagar och förordningar allt nonchaleras och det går alla tiders för ingenting händer. Det går ju inte dag en utan att, dumsvensken manifesterar att, hen – hönset är jordens dummaste och fegaste hen – höna. Vår statschef lär i.a.f. kunna räkna till tre. Vilket är mer än vad många andra dumsvenskar klarar av.

 2. Låt inte honom presentera varken Finland eller Sverige!
  Vi är ett med Finland och vi har nog samma problem med zigenarna.
  Vad han än har för bakgrund så ska han spärras in för mycket lång tid.

  • Spelar ingen roll han ska repartieras till sitt ursprung utan att sitta i SVENSKT fängelse innan för vår kostnad för denne mannen är NOG tänk på de anhöriga till damen som han DÖDAT …..

  • Finnpajsarn verkar vara född i Enköping. Men om svensk far och mor nedkommer i Kina med ett barn betyder inte det att barnet är kines.

 3. Ja man blir mörkrädd för mindre.Vad är det som händer ?,Det har jag frågat förut,vi har inget svar .Vi måste göra någonting för att leva ett bra liv ,måste hitta nya ledare ,vi måste resa oss mot idioterna som finns i landet.Avgå svetsarn.Mvh Adolf

   • Okay, tack. Man antar ju alltid per automatik att det rör sig om en arab eller negerboll när otäckheter händer.

   • Jo, int vet ja nå om det är en finne. 😉

    Försökte att söka efter Ishanin men fick inga entydiga resultat. Både Tom och Juhani förekommer i Finland men också på andra ställen. Vår långa samhörighet med Finland gör kanske att vi lättare känner igen de finska namnen.

    Tom är en kortform av Tomas det kommer ursprungligen från ett arameiskt ord som betyder upplyst, Juhani är en finsk form av Johannes döparens namn. Johan är också en form av Johannes. (Jan, Jean, Jens, Jon (tjejnamn) Jon, John, Juan, João, Juha, Juhani, Juhana, Giovanni, Ivan, Sean och Jöns är också varianter på Johannes som betyder ”Gud har förbarmat sig” på hebreiska.)

    Hur som helst, är det en nyligen anländ, skicka hem honom. Är det en svenskfödd, spärra in honom till dess att han inte längre utgör en fara för allmänheten. Det börjar bli hög tid att avveckla juristerna och deras ”uppsåtsrekvisit” som är ett teoretiskt blahablaha och istället, som i den verkliga världen, koncentrera på orsak och verkan. Har man tagit ihjäl en människa så har man tagit ihjäl en människa. Det ska inte spela någon roll om det är med pistol, kniv eller bil.

Kommentera