21 thoughts on “Rea på damunderkläder i Saudibarbarien

 1. Inget förvånar mej längre när det gäller ”Rea på damunderkläder i Saudibarbarien”
  Men burqa används väl för att täckta ansiktet för att inte få syra på sig av nån svartsjuk kille eller man, har jag fattat fel?

 2. Saudiarabien valdes in i FN:s kvinnorättskomission helt nyligen. Hur Sverige röstade får vi inte veta. Men UD påstår (för säkerhets skull, om det läcker) att en nedlagd röst är detsamma som ett nej. Varför röstar man då inte nej på ”riktigt”?

 3. UNDERMÄNNISKOR med en underideologi islam, vill vi inte se en ny Hitler i Europa måste dessa förbjudas att invadera vära länder!

 4. Vänta tills dom kommer till Ullared dammet kommer inte att ha lagt sig på en hel vecka efteråt .

 5. Får väl tatuera in ett löpnummer på kärringen och samma löpnummer broderas på tältet.

  • Det är ju bråttom! Dom ska till Sverige.Dom har fått PUT och behöver nya trosor.

 6. Att få ett eventuellt vittne att berätta för polisen … exakt vem som stal vad under tumultet i butiken kan inte vara en lätt uppgift.

  I sådana där situationer är det självklart till de burka-klädda kvinnornas (och kanske t o m de burka klädda männens) fördel om man vill undvika att åka fast och ta sitt straff.

  Man flydde i burka – avslöjades av kulmagen
  Abdul Aziz, ledare för en radikal moské, greps när han försökte fly – klädd i en kvinnoburka. Han avslöjades av rondören på magen.
  – Resten av flickorna såg ut som flickor, men han var längre och hade kulmage, berättar en källa i de pakistanska säkerhetsstyrkorna

  https://unvis.it/expressen.se/nyheter/flydde-i-burka—avslojades-av-kulmagen

 7. Tänk att vara en ”borttappad” unge där o försöka hitta mamma… jeeezus!!!

Kommentera