Danmark svartlistar hatpredikanter – Aftonbladet nämner en vid namn


HATMEDIA. Danmark har publicerat en lista över religiösa ledare som är bannlysta från att resa in i landet, med hänvisning till den allmänna ordningen. Enligt Utlänningsstyrelsen grundar sig listan i en ny lag, riktade mot ”religiösa ledare som försöker undergräva danska lagar och värderingar och stöttar parallella rättsuppfattningar”.

– Regeringen kommer inte att acceptera att hatpredikanter kommer till Danmark för att predika hat mot det danska samhället och för att indoktrinera andra till att bland annat begå våld mot kvinnor och barn, sprida idéer om ett kalifat och undergräva våra grundläggande värderingar, säger utlännings- och integrationsminister Inger Støjberg (V).

På listan finns för närvarande sex personer från Saudiarabien, Canada, Syrien och USA – bland dem den fundamentalistiska Floridapastorn Terry Jones, som 2011 brände ett exemplar av Koranen och lade ut en film av händelsen.

-Pettersson noterar att Aftonbladet endast nämner ”bland dem den fundamentalistiska Floridapastorn Terry Jones” vid namn. Kan det bero på att de andra är islamister?

I danska medier ser listan ut som nedan:

 • Mohamad bin Abd al Rahman bin Milhi bin Mohamad al Arefe, Saudiarabien
 • Kamal El-Mekki, alias: The Black belt in Dawa, USA
 • Bilal Philips, alias: Abu Ameenah, Kanada
 • Terry Dale Jones, alias: Jerry Jones og Dr. Terry D. Jones, USA
 • Salman Bin Fahad Alodah, alias: Abu Muad, Saudi-Arabien
 • Mohammad Rateb Abdalah Al-Nabulsi, alias: Mhd Rateb Abdalah Al-Nabulsi, Syrien

Inreseförbudet gäller från 1 maj 2017 och två år framåt, men det är säkert en tillfällighet att Aftonbladet bara nämner nedanstående…


5 responses to “Danmark svartlistar hatpredikanter – Aftonbladet nämner en vid namn

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Naturligtvis kunde inte den moraliskt vanföra afton-avisan avhålla sig från att poängtera att koranbränningar inkluderas i den nya lagstiftningen. Detta tycks vara det essentiella budskapet i texten, trots att lagen tillkommit på grund av de yttrandefrihets- och samhällsfientliga islamisternas infiltration inom vårt europeiska existensutrymme och det hot som kontinuerligt åsidosätter demokratins grundprinciper.
  Då artikeln i följdriktighetens namn borde ha inkluderat någon fanatisk imam eller dylik demonpredikant, väljer Aftonbladet, i enlighet med den korrupta policy som tillämpas, att publicera namn och bild på en kristen motståndare till det sataniska verket, vilken föranstaltat med en symbolisk autodafé.
  Personligen har jag inte något till övers för kristna och uttalat överspända fripredikanter, men ger ovan beskrivna gärning mitt fulla samtycke.
  Andreas.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Bra danmark,att värna sitt folk mot extremister och stå upp för sin tro och tradition är deras rättighet!

  Gilla

 • Kent

  Det är väl så att Aftonbladet inte ser dem som hatpredikanter utan förkunnare av samma lära som Aftonbladet företräder.

  Gilla

 • Falköga

  Danska makthavare vill, törs, kan och gör för danskarnas bästa.

  Gilla

 • gamgubben

  Fega svenska tidningar som gör allt för att inte nämna några Islam-förkunnare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: