Stäng

Bråk vid förskola – polis ingrep med batong och pepparsprej

INVANDRARVÅLD. Tre personer har gripits efter ett stort bråk vid en förskola på Blasius Königsgatan i Ronneby. Enligt uppgift handlar det om tre unga män som stått vid gården intill förskolan och rökt. När de informerades om det olämpliga i detta beteende ska det ha uttalats hotelser och uppstått ett bråk.

– Stämningen var otäck, polisen fick använda både batong och pepparsprej i bråket, rapporterar 24Blekinge.

Händelsen rubriceras som olaga hot, skadegörelse, våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman.

-Pettersson säger tisdag förmiddag på en förskola, Betnér säger att Sverige aldrig varit tryggare och Schyffert säger åt barnen på förskolan Var inte rädda…

Om Ronneby på bloggen…

9 reaktioner på “Bråk vid förskola – polis ingrep med batong och pepparsprej

 1. I Löfvens trygga Sverige. En human stormakt, där folk snart inte vågar gå ut.

 2. Det spelar ingen roll var dom befinner sig om det är på förskolor vanliga skolor, fotbollsmatcher, gator och torg, skicka hem byket, dom kan inre
  vistas bland civiliserade människor, avståndet från medeltiden till nutid är alldeles för långt, låt dem leva i sin vana miljö i ett tusental år till,
  sänk bidragen kraftigt, så att det blir oattraktivt att åka genom tio länder för att ta sig hit?

 3. Man läser hela tiden om hur mycket bråk och helvete det sker i Sverige.
  En kommun är inte en kommun om den inte har skola, simhall och asylboende med några hundra muhammeddyrkande pensionsräddare som utövar sin kultur.

  ”pyrotekniker” är den ekonomiska och kulturella välsignelse från staten som alla säger att det är,fick jag höra av en tjej ” att alla människor är lika mycket värda” och att vi måste öppna våra hjärtan ..
  Muslimer är en välsignelse för framförallt Sverige men också hela västvärlden.
  Och vet ni vad,,, det kommer flera , varje dag, varendaste dag kommer det flera och åker ut i våra mysiga fina kommuner och samhällen och berikar oss tråkiga svenskar.

  Härligt att gå till jobbet , nu arbetar jag in pengar till alla dessa änglar som är så tacksamma och berikar oss så mycket med all den ofantliga kompetens de har.
  Det känns så härligt att det är det som vi satsar på idag, istället för våra gamla rasistiska pensionärer eller fula vita ungdomar.
  Nu går vi tillsammans och öppnar våra hjärtan till dessa älskvärda trevliga herrar från orienten .

  1. Föga kunde vi veta att pyrotekniker var framtidsyrket, och i sådana mängder. Behovet är astronomiskt stort och det bara växer och växer.

   Jag hade önskat att mor och far sagt till mig när jag var liten:
   ”assad, min son! Bli pyrotekniker när du blir stor, då kommer det gå bra för dig i livet. Yrket innefattar många fördelar som inte finns hos andra yrkesgrupper. Du får gå före alla andra i bostadskön och hos tandläkaren betalar du 50 kr när de andra får betala flera tusen.

   Och, min son, om någon är ofin mot dig kommer samhället och media alltid att vara på din sida. De hjälper dig om du missköter dig genom att kalla den andre för rasist”

   ”Lyssna nu på din mor och far lille assad”

 4. Framtiden ser ljus ut ! Det är många i detta avlånga land som kommer att ångra sig och undra hur det blev såhär. Framför allt få förklara för sina barn och barnbarn hur detta Svedala kunde bli en krigs zon med styrande muslimer !!! Dom sista 10- åren har ändrat landet radikalt . Vänta 10 år till så får ni se . Tyvärr är det för försent då !!!

 5. Jag drar samma igen:

  Tänk om jag hade en liten liten apa um-pa, um-pa, falle-ralle-ra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: