Stäng

Slöjaktivisten polisanmäler trakasserier

ISLAM. Islamaktivisten Aye Valdés eller Aye Alhassani som hon valt att kalla kommer att polisanmäla att det nu sprids foton på henne utan slöja på internet. Det är oklart hur damen ska göra det är oklart men det verkar som den unga kvinnan börjat bära slöja lagom tills hon skulle ut i arbetslivet.

Aye Alhassani utan slöja

Föga förvånande var det SVT och Aftonbladet som var först ut med hennes ”slöjdiskriminering” när hon sökte arbete på SAS. Aye är nämligen utbildad på Södertörns Högskola som är Aftonbladets, Sveriges Televisions, Sveriges Radios och Utbildningsradions egen plantskola för vänsterextrema ”opartiska medarbetare.

Aye har inte sökt fler jobb än det som valsar runt här och i övriga medier. ”Jag har inte sökt fler jobb, men jag har fått en massa erbjudanden. Nu vill jag fokusera på det här fallet istället”. 

-Pettersson noterar att damen har sökt ETT (1) jobb och fokuserar på det fallet. Är det skadestånd som hägrar så hoppas jag hon kan känna sig blåst. Lika blåst som hon nu är hos mängder av arbetsgivare…

Vi ska inte vara naiva och tro att Alhassini är ensam om detta. Det är som vanligt Twittervänstern och andra anti-demokrater som ligger bakom.  

Aye Alhassani började bära slöja för tre år sedan och försökte då radera alla gamla bilder från internet och sociala medier.

Mer på SVT…

FRÅN IGÅR. Världens första flygbolag som erbjuder islamistfria flygningar

Det ryktas att Scandinavian Airlines eller SAS, tidigare Scandinavian Airlines System, som är ett svensk, danskt, norsk flygbolag som grundades 1946 som första flygbolag i världen ska erbjuda muslimfria flygningar.

I samband med det kan flygbolaget som har en väldigt ansträngt ekonomi minska sin säkerhets- och reklambudget med 90 procent och spås en väldigt ljus framtid.

-Pettersson gratulerar SAS, de senaste dagars reklam går inte att köpa för pengar.

Stockholm i Petterssons barndom

27 reaktioner på “Slöjaktivisten polisanmäler trakasserier

 1. Enligt den lista om antal muslimer i ett land så börjar väl sekten bli så stor i Sverige att de startar sina processer att provocera.

  Det är naturligtvis, som någon skrev tidigare, att detta är centralstyrt från sekten. Hela processen, som hon startar, blir ett stort disskusionsämne.
  Rätt hanterat från sekten så kan de ställa till oro i landet.

  Alla muslimer är muslimer!
  Alla muslimer är styrda av sekten!
  Alla muslimer har som mål att sekten, islam ska ta över vårt fosterland!

  Vi måste skydda oss!
  Vi måste agera gemensamt men i små grupper!
  Vi måste hjälpa muslimerna att få en intensiv hemlängtan!

 2. Den skadestånds- och mikrofonkåta islamissan umgås sannerligen med storvulna planer för sin framtida försörjning och drar sig icke för att göra mest möjliga av kränkningsuppvisningen. Det in absurdum övergenerösa svenska systemets frestelser är henne övermäktiga och varför inte hämta en extradusör när en sådan synes vara inom bekvämt räckhåll? För hennes privata del utgör publiceringen av de ovan nämnda fotona naturligtvis ett gynnsamt tillfälle att leverera hotelser om polisanmälan. All uppmärksamhet kring den förfördelade puderdockan är givetvis positiv för henne själv.
  Andreas.

  1. Och om hon läst medieteknik på Södertörn så är väl inte utbildningen lämplig för att jobba på SAS om man nu inte söker jobb på deras informationsavdelning.

 3. Alltihop är iscensatt från början, för att muslimerna med hjälp av landsförrädarna, skall kunna ta ännu ett steg mot Sverigeistan!

 4. Hon säger hon ha fått många jobb erbjudanden, som call girl anta jag, eller andra Job inom den horisontella branschen. Hon kan nog göra karriär inom den branschen

 5. Hon vill egentligen inte alls ha ett jobb. Hon vill fortsätta med att fika och babbla vänstervriden goja med likasinnade, med den skillnaden att staten ska försörja henne och inte tvärtom. Åren på Södertörn har fuckat upp hennes hjärna och nu väntar hon på att bli uppraggad av en politisk organisation eller vänsterextremt parti. Stackars gumman då, inte ska du behöva jobba som alla andra. Du är givetvis ämnad för mycket större ting än så. Synd att du så tidigt visar vilken bedragare du är, valet du nu har gjort kan komma att bita dig i baken, förr eller senare.

 6. Det går tydligen att få mer pengar från DO än vad man får av att jobba. Hon har lärt sig av zigenarna är tydligt. DO ger men är att stjäla och häla i butiker.

  1. Är det DO som betalar…trodde i min enfald att det var vi skattebetalare..:-)

 7. På Kazivas blogg står det jättebra om detta. Och Kaziva är en kurdisk kvinna(muslim), som verkligen lever som en vanlig svensk här i landet och med mycket klarsynta uppfattningar.

  1. Kanske en dum fråga ifrån en kille, men vad är det för skumma ögonbryn dom har…ser målade ut.?

 8. När det var en duell mellan Bilan Osman och Ivan Arpi på Nyheterna så frågade Ivan om varför Aye Hassani inte kunde ta ett arbete på Mc Donalds eller IKEA där det är inga problem att bära hijab och i deras personaluniformer ingår huvudduk speciellt framtagen för muslimska kvinnor. Då kontrade Bilan Osman med att Aye hade bestämt sig för att arbeta på SAS. Fint skall det vara. Både Bilan Osman och Aye Hassani tycks ha narcissistiska drag och IKEA och Mc Donalds anses inte fint nog att arbeta på.

  1. Mm, och jag har bestämt mig för att jag ska arbeta som hjärnkirurg. Jag har visserligen inte utbildning och vägrar bära handskar för det är emot min religiösa övertygelse. Nu måste hygienreglerna ändras, för jag har bestämt mig för att jag SKA jobba som hjärnkirurg. Buhu så diskriminerad jag känner mig!
   Antar att Bilan Osman menar att Alla kan ju då bestämma sig och sedan måste arbetsgivare anställa och anpassa?!

   1. Men om jag kommer till SAS incheckningsdisk och vägrar att bli betjänad av den pedofildyrkande muslimen + sharia-accepterande Aye Hassani (alias Aye Valdés) … Hur löser man det? Särskilt om det samtidigt råkar komma ett helt gäng resenärer med samma inställning som jag … och det dessutom är mycket knappt om tid.

    Självklart blir det då problem, vilket SAS naturligtvis vill undvika att resenärerna skall drabbas av.

    Inför en sådan situation föredrar nog arbetsgivaren SAS att EJ anställa och därmed vara beredd att betala ett engångsbelopp i skadestånd om DO skulle döma till den arbetssökandes fördel.

    Sådana risker får arbetsgivarna ta och det blir trots allt mycket lägre kostnad än att fullfölja anställningen … för att sedan få en massa problem med klagomål från resenärerna … och därför tvingas avskeda muslimkvinnan och betala lön mm under uppsägningstiden … och sen dra igång en ny rekryteringsprocedur för att fylla vakansen.

   1. Jag vore stormrik idag om jag skulle fått skadestånd från alla som INTE gett mig något jobb trots att jag sökt hos dem.

 9. Kort på henne utan slöja? Hon får väl skylla sig, själv om hon uppträder utan den!

 10. Självklart kommer hon att utnyttja tramset att bära slöja för att få skadestånd av något slag. Hon är ju så kränkt, stackaren! Men detta är ett sätt blattarna ”jobbar” på. De älskar att bli kränkta för då finns pengar att hämta.

 11. Jag tycker det är solklart fall av, som det heter på lagsportspråk ( filmning ) Att man söker eller provocerar själv fram en situation för att få en straff. Det brukar om domaren är uppmärksam i hockey betyda utvisning. Ett jobb var tydligen inte skälet. Vem vill anställa någon, som är ute efter provokation och som tror att man inte behöver följa arbetsgivarens regler?

 12. Den som illa gör, illa far?

  Jag och de allra flesta svenskar med mig håller en låg profil då vi gästar andra länder. Men då är vi inte heller av Gud utvalda som vissa andra tror att de är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: