Stäng

6 reaktioner på “Slöjan kan användas till mycket…..

  1. Så går det när en nations makthavare, dess ordningsmakt och rättsväsende väljer att anamma globaliststrategin framför att markera och utöva lagstiftningens upprätthållande. Vi skall inte förvänta oss att dessa faktaresistenta och kontinuerligt krävande koranslavar, vilka lever i ett eget slags föreställningsvärld, skulle umgås med några ambitioner på att underkasta sig värdlandets regelverk. Att de evinnerligt besvärliga inkräktarna icke har ett dyft av värde att tillföra ett civiliserat samhälle ändock per automatik anser sig stå över samtliga statuter, behöver knappast tilläggas.
    Andreas.

  2. Skickligt! Lite zigenarstil.
    De vill att vi ska respektera deras religion? De gör ju själva inte det utan använder sin fromma,religiösa klädsel till tjuveri. Fy sjutton vad lågt de sjunker.

  3. Hon verkade ha en min av att de som avslöjade henne var skurkarna, som kunde förnedra henne så grovt. Hon tänkte väl, tänk att hon som muslim inte fick stjäla ifred, så typiskt alla fördömda otrogna. Att de inte tog dit polis, som registrerade brottet i centralt register med noggrann identifiering och kontroll av uppehållstillstånd osv. Eller skulle affären blivit straffad och sönderslagen av kvinnans muslimsläkt då?

    1. Du har inte helt fel i ditt resonemang. Muslimernas inställning till sig själva och andra ”otrogna” är ju att de ”otrogna” är okey, om de betalar för sig till oss som är mycket bättre människor. Detta hände ju tydligen i Frankrike, I Sverige har vi fattat att muslimerna är bättre än alla andra, de får stjäla hur mycket de vill, både av staten och i affärer. Jag har med egna ögon set hur en slöjabeklädd kvinna stal och personalen såg, men valde att inte konfrontera.

  4. Nej, det är inte stöld. Det är bara en kulturkrock. Och om vi hade varit tydliga med att det inte är OK att använda kläder som shopping korg och att man måste försöka att inte glömma att man hade alla grejorna i luvan, så hade hon säkert kunnat slippa förnedringen att tömma luvan inför den manlige ägaren.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: