Den misshandlade skolpojken dog!

Tidigare i veckan skrev vi om en pojke som blev så illa misshandlad av studierektorn på den Islamska skolan i Malaysia.  Pojken, Mohamad Thaqif Amin Mohd Gaddafi  dog av sina skador och komplikationer. Malaysiska myndigheter lovar att gå till botten med detta och genomföra en noggrann obduktion.   Den misstänkte är den 29-årige studierektorn som är en f.d fängelsekund. Han har även misshandlat andra elever.  Fruktansvärd händelse som inte skulle få hända. Nu hoppas jag att man tar itu med agan i skolorna. Med tanke på denne 11-årings skador kanske utgången var lika bra……..??

2017-04-26-PHOTO-00000671

The star

6 thoughts on “Den misshandlade skolpojken dog!

 1. I Malaysia är det köns-separering av pojkar och flickor, vill jag minnas? Muslimsk skola, ger då tanken på ”madras-skola”.”Misshandel” av pojke för då tanken mot ”dans-pojkar”, det vill säga homosexuella övergrepp mot pojkar, som inte nått pubertéten, och enligt sharia är det pojken, den kvinnliga mottagande parten som är homosexuell. Mannen, givaren, kan aldrig vara homosexuell.
  Malaysiska myndigheter kommer att begrava denna utredning i djupaste källarvalv, för ”dans-pojkar” är ett privilegium för imamer och lärare att tillgå.

  • Danspojkar är främst en Afgansk sed, inte Malaysisk. Vad har det med detta att göra? ( Förutom misshandel av barn då.)

 2. Förfärligt! Den vuxne, som är kapabel att misshandla ett barn så illa att barnet måste amputera benen och ev arm, och senare avlider, har förverkat sitt existensberättigande! Dock är jag inte för dödsstraff, bland annat för att det i fall som detta vore alltför milt mot den vuxne rektorn…

 3. Fy fan vad jag hatar denna typ av människor.
  Översittare älskar ”makten”.

  Den svenska lagstiftningen om barnaga fungerar inte i ett mångkulturellt samhälle i Sverige.
  Vi borde införa rätten att slå invandrare istället, de har uppenbara problem med att uppföra sig i landet som tar hand om dem när de kommer hit gråtandes för att deras ociviliserade folk spränger varandra i luften utan mening.

  Barnaga är väl förfan inget positivt.

Kommentera