MP´s nya skruvade ”krav”

Enligt svt nyheter ligger 120 miljöpartister bakom förslaget att vi skall ha en ”fredsminister”??!! Fredsministern ska enligt förslaget förstärka regeringens fredsarbete.  Detta vill inte partiledningen, det skulle splittra det förebyggande arbetet på på fler personer. Vad menar de med det? Splittra arbetet på flera personer?

 

– Det är inget konstigt. Det här vore en kraftfull signal till omvärlden att Sverige tar freden på allvar, det vore att lyfta frågorna, säger Miljöpartiets riksdagsledamot Annika Lillemets, till Ekot.

Jag förstår inte riktigt vad MP menar med att vi behöver en fredsminister. Vad skulle denna göra ? Sitta med i FN´s säkerhetsråd? Nu är de så desperata att de kläcker ur sig vad som helst tror jag.

De får komma  med vettiga förslag som ex. vis hur polisen skall få bättre möjligheter eller sjukvården kan komma på fötter. Vi ligger inte i krig även om man kan tro det ibland.  Kanske en ”krigsminister” som kan organisera attacker mot no-go zoner och gäng områden? Detta skulle de föreslå det istället och se vad som händer. De skulle nog få en röst eller två extra………..

10 thoughts on “MP´s nya skruvade ”krav”

 1. Det är med ett välberättigat hånleende man än en gång ges tillfälle att konstatera att de motbjudande och mukösa miljöpartisterna har föga begrepp om realia, och att skilja mellan krig och fred tycks vara dessa mytomaner övermäktigt. Statskonstnärerna tar tydligen allt från terrorism till fredssträvanden på största allvar, så länge dessa teatrala ambitioner stannar på papperet eller i projektform.
  Andreas.

 2. Mupparna vet ju av erfarenhet att de bor undvika fler personer som uttalar sig, blir ju katastrof sa fort lapparna borjar fladdra pa de som tidigare yttrat sig

 3. När jag senast besökte vårt landsting försökte jag prata om den undermåliga psykvården. Jag hävdar att det är för mycket piller o efterlyste en mer grön vård. Här tänkte jag att MP skulle gilla. Pratade med deras nya ledare. Påtalade även att alla dessa piller trasar sönder tänderna. Vet ni vad hon svarade? Ett gammalt slott några mil utanför Nyköping där hade Mp fått till ”Sinnenas Trädgård” som dom trodde starkt på. Dom menade på fullt allvar att den ökande psykiska ohälsans lösning var att lukta på blommor?? Finns det något flummigare parti än Mp? Fredsminister är väl i samma klass. Borde åka ur 2018, eller hur? Jag efterlyser ett rehabhem i varje län där patienten tillåts växa med arbete, studier o träning i det verkliga livet. Det kräver en del men ger resultat. Hur vet jag det? Jo jag har gjort hela den resan själv. En löpar-runda ger mer än alla deras skitpiller o flum. Trevlig Valborg!

 4. Gustav Fridolin som fredsfurste!? Åkandes runt i världen med sina floskler för att mäkla fred. Kan ett land(vårt) sjunka djupare. Lyssna på Fridolin i Ekots lördagsintervju(22/4). En värre floskelmaskin får man leta efter. Dessutom har han svar på allt- på samma nivå som de beryktade 100 dagarna för att lösa skolkrisen.

 5. Varför inte en ”Idiotiska förslagsminister”?
  Kanske en ”Fantasi och sagominister”? Eller en ”Sharia/HBTQ minister”? ”Hippieminister”? ”Hönshjärneminister”?

 6. Jag hade tänkt jämföra MP(K) med fiskmås eller daggmask till dess att jag insåg hur kränkande det vore – för fiskmåsarna och daggmaskarna.

 7. Gustav Fridolin har ju redan engagerat sig i krig & freds-frågan och skulle väl kunna bli utnämnd till kombinerad utbildnings- och fredsminister … för samma feta lön som han redan lyfter.

  http://2.bp.blogspot.com/-p8UeRrG-NK0/U7kukGHDtEI/AAAAAAAABjw/bw-xcE2-8rw/s1600/MP+ickev%C3%A5ld+kontra+Putin.jpg

  Dessutom har Gustav Fridolin och Isabella Lövin visat att de … bemöter attentat med främlingskärlek.

  Gustav Fridolin, fullfjädrad floskelmaskin samt språkrör för MP och den rödgröna regeringens utbildningsminister, var en av de många kärleksprofeter som framträdde i kölvattnet av islamistterrorn på Drottninggatan. I TV4 menade Fridolin bland annat: ”Vi är ett land som bemöter attentat med främlingskärlek.”

  https://tommyhansson.files.wordpress.com/2017/04/c9eu4qdw0aej15m.jpg

  Det borde väl räcka tills vidare … d v s tills MP åker ur både regeringen och riksdagen med buller och bång vid det kommande valet 2018.

 8. Lägg ner detta parti så ormen Fridolin kan börja som lärare i SFI igen han
  Är så oerhört dåligt på allt utom att linna MAD…. Nej Muslimska Brödraskapets medlemmar har flyttat till C nu med rödtoppen som brandfackla.

Kommentera