Hur lång tid kan det ta….?????

Alla vet att tiggeriet döljer organiserad brottslighet. Regeringens egen utredare rekommenderar att tiggeriet förbjuds trots att det redan är förbjudet. Vill de ha ett förbud till så gärna för mig – bara det händer något. Det kan inte ta många dagar att  ta upp detta i riksdagen och rösta på detta enastående förslag. I praktiken skulle de kunna börja skicka iväg dem redan imorgon eller t.o.m. idag!  Hur länge skall vi behöva vänta på att få rent utanför bensinstationer och affärer???

16 thoughts on “Hur lång tid kan det ta….?????

 1. Vad är det för mening att förbjuda något som redan är förbjudet? Som det är idag så avskrivs brott på löpande band och ingen gör något för att upprätthålla de lagar som finns. Vad ska vi då med fler lagar till?

 2. Om det bara handlar om tiggeri, så är det väl inte hela världen. MEN . . . har ni sett det norska reportaget om de romska kriminella nätverken. Det handlar om så mycket mer än tiggeri dä. Främsta inkomstkällan verkar vara prostitution med åtföljd ”traficking”. Unga kvinnor görs gravida runt om i Europa och sedan tas barnet som gisslan och placeras hos andra romer runt om i Europa. Självklart är även en hel del ”inhemska” romer engagerade. Dessa barn säljs sedan om kvinnan inte lyder, eller försvinner (dödas). Runt om i Europa finns exempel på hanteringen, men Europol FÅR INTE INGRIPA OCH SAMORDNA.
  Förutom prostitution, driver nätverken knarksmuggling resp langning, systematiska rån, systematiska bedrägerier, allmän stöldverksamhet, snatterier, ficktjuverier, inte minst penningtvätt m fl.
  I Norge tar man minst ett helt sådant nätverk på ca 100 personer varje månad. I Sverige tar man delar av ett nätverk för STÖLD någon gång per kvartal, medan man lämnar den lönsamma delen av nätverken i fred. PK-aktivister, inte minst vänsterns juriststudenter, genom nytolkningar av lagstiftningar, vilka de förmår statliga myndigheter, kommunala förvaltningar, åklagarväsendet, kronofogden och domstolarna att följa, som om de är beslutade av Sveriges Riksdag, gör allt för att underlätta denna kriminalitét.
  Någon/några högdjur skyddar romerna i Sverige. Mutor – korruption?

  Sistnämnda fick vi exempel på i Sverige, när nya polisorganisationen sattes i drift. Samma dag upplöstes den framgångsrika grupp som näst intill tog alla transporter av stöldgods mot länder som Bulgarien, Rumänien, Polen, Litauen, Vitryssland, Albanien m fl. Sedan har flödet varit nästan ohotat fram till sista kvartalet 2016, då några mindre beslag på nytt skedde. Det handlar om fyllda lastbilssläp, miniskåpbilar etc. Och förarna har givetvis ingen aaaa—ning! Och kommer undan i regel med detta.
  UNDRAS VEM SOM ERHÅLLER MUTORNA FÖR ATT ETT SÅDANT SYSTEM UPPRÄTTHÅLLS?

  • Romregistret då de sålde sin lätt utvecklingsstörda syster var typiskt svenskt. Polosen fick kritik för att det var rasistiskt osv. Det problematiska var ju att det var en släkt, en klan som man inte får säga. Då man undersökte dessa personer så—ja just det. De var ju släkt allihopa, en klan. Så tokigt det blir ibland. Synd om systern,

 3. Hur fan kan denna.özz få så mycket plats.Han uttalar sig som mindre vetande.är han nazist.

 4. Öss Nöjen hånar ständigt folk från landet, skåningar, värmlänningar osv som obildade etc. han drar ”skämt” som skulle varit grovt rasistiska om ”värmlänning” byttes ut mot ”kurd”

  Men nåde den som skulle skämta om en kurd…. åtal, uthängning och arbetslöshet.<

  Öss är den störste hycklare som Sverige kan uppvisa för närvarande.

 5. Hur lång tid kan det ta att förbjuda tiggeriet? Lika lång tid det tar att införa demokrati, på riktigt, i Sverige. Alltså när andra partier sätter sig ner och diskuterar med SD, tackar för vad SD redan gjort och sedan kommer överens om hur vi återigen skall bygga upp Sverige.

  • I vintras fick Özz lov att sprida sin dynga via rumänsk TV. Man fick veta en del av sanningen om Sverige bara efteråt.
   Kurdskiten vill ha popularitet i öst Europa och SVT hjälper honom gärna.

 6. ”Erkänn att du innerst inne är avundsjuk på tiggarna ”
  ÖZZ NÛJEN PATETISK KURD SOM TROR ATT HAN ÄGER SVERIGE…

  Özz N. är en typisk hycklare. Özz bör visa respekt för sitt värdland.
  Han är kurdisk nationalist(rasist)
  Özz lider av grava mindervärdeskomplex för han vet i sitt stila sinne att han aldrig någonsin kommer bli accepterad som en ren Svensk av oss Svenskar.
  Det är därför han kommer med mindre begåvade inlägg i rasdebatten.
  Sen kan han flytta hem till Kurd-i-stan om han inte trivs i vårat ariska land.

  Spännande också att alla andra får vara patrioter, älska sitt land, verka för nationell befrielse och samhörighet inom språkgrupper och folk UTOM vita människor i Väst!
  Jävla bl**te, på ren svenska!

  • Att Özz kan åka runt i Sverige häckla den svenska nationen dess kynne och kultur samt få betalt av de karaktärslösa PK-eliten, det övergår mitt förstånd.
   Jag minns första gången jag såg denna urkurd säga ”jag blir aldrig svensk, jag är född kurd och förblir kurd”
   Hur kunde han få svenskt medborgarskap?

 7. Håller med Göran Persson vi skall inte ha tiggare i Sverige, fast han är sosse, dom kan okså har rätt men det är inte ofta .Förbjud tiggeri,svetsarn AVGÅ.MvhAdolf

 8. Tyvärr har vi den mest handlingsförlamade regering i mannaminne. En regering som dessutom är skräckslagen inför kultureliten, gapvänstern och media. Ingen, säger ingen, törs sticka fram hakan och ta itu med detta tiggeri. Det är så ynkligt att man baxnar. Alla avvaktar och hoppas att någon annan törs börja.

 9. Det har tagit sin tid. Det gör det alltid om man måste vänta ut att en majoritet förstått. Men vad vi fått är en väldokumenterad tidsepok över vad denna population åstadkommit och åstadkommer under sin tid i vårt land. Det finns ingen anledning att benämna dem som främmande längre. Vi har erfarenhet av dem och i en tid när var och varannan kan bidra med dem till en gemensam uppfattning, ta ställning till det och komma fram till att det inte är vad vi som population önskar i det område vi har ansvar för är det ändå något vunnet.
  Men vi lever i en tid när de som påstår sig vara ”ledare” är de som alltid är sist på bollen.

  Det riktiga haveriet återfinns på de viktiga posterna i samhället. Där sitter tigarna (inte tiggarna och inte tigrarna) och ber oss stoppa mer i deras muggar – de är ev något högre arvoderade än tiggarna. De tiger om verkligheten. Därför är det extra besvärande att mitt ibland dem finns folk som inte tiger. Och de får naturligtvis inte sitta med. Det gäller att kunna tiga om rätt saker?

 10. Som vanligt har man börjat i fel ända, man ger sig på symtomen inte orsakerna. Redan idag gäller att du ska kunna visa upp att du har medel att försörja dig under din planerade vistelse samt medel eller biljett för hemresa. Det är med andra ord bara att se till att reglerna följs.

 11. EU-migranter i Malmö sover i felparkerade bilar – med mångmiljonböter
  Istället för att sova i tält har många EU-migranter valt att bosätta sig i bilar – på Västanforsgatan.

  21 bilar har bogserats bort från gatan sedan årsskiftet. Fler av dem har obetalda parkeringsböter på mångmiljonbelopp.

  —Rätt många EU-migranter meckar med sina bilar på Västanforsgatan. Det har hällts olja i dagvattnet och skräpas ner ganska mycket. Den senaste tiden har jag räknat till 30-35 bilar, säger Hjalmar Falck som är Malmö stads utvecklingsledare i Sofielund.

  Personal vid Gullängens förskola på Västranforsgatan mötte i veckan av ett tält uppslaget utanför förskolans parkering. Förskolan har också verksamhet i en förskolebuss, som i veckan inte kunde parkera eftersom uppställda bilar blockerade vägen.

  När busschauffören gick ur bilen, stod en person och kissade mot en av förskolebussens hjul. Busschauffören började prata med den kissande mannen.
  —Ska jag slå dig eller? sa mannen enligt en skrivelse från förskolan.

  http://www.sydsvenskan.se/2017-04-26/eu-migranter-i-malmo-sover-i-felparkerade-bilar-med-mangmiljonboter

Kommentera