Stäng

Åtta misstänkta terrorister gripna i Spanien för koppling till Brysseldåden

ISLAM. Sju marockaner och en spansk medborgare har gripits i Spanien för terrorattacken på flygplatsen i Bryssel för 8 månader sedan. Männen greps i samband med en större operation mot misstänkta islamistiska terrorister, fyra av dem misstänks ha direkta kopplingar till attackerna i tunnelbanan och på flygplatsen i Belgiens huvudstad dödade 32 personer och skadade 320. De är även misstänkta för organiserad brottslighet av annan typ. 

Enligt tidningen el País  är polisinsatsen specifikt riktad mot kriminella som även misstänks vara inblandade i jihadistisk verksamhet.

3 reaktioner på “Åtta misstänkta terrorister gripna i Spanien för koppling till Brysseldåden

 1. Jag har alltid varit imponerad av spansk polis och rättsväsen då jag har bott dör i 5 år.För att vara ett ”fattigt”land i EU så har dom väldigt bra social säkerhet.Polissystemet i spanien är av 5 olika instanser och gpt hela vägen upp till forsvaret son är högsta insatsenhet innom landet.Dom har hanterat islamister i lång tid och låter sig inte ” hunsas”.sjukvård är også best i EU,snabbt och i toppklass.konstigt att inte länder med 40% mindre arbetslöshet inte kan jämföras??

 2. Hur många muslimska terrorister som än grips i väst visar bara på att de som finns i frihet bland oss är oändligt många eftersom den kategorin fylls på hela tiden.

  1. Ja, fast skillnaden i andra länder som tex i Spanien är att de grips!
   De står med dragna k-pister. De lärde sig efter Madrid 2004 då de sprängde tåget. En närstående sa en smart grej 9/11 räknar man så och så många döda. Det är inte hela sanningen-se konsekvensen-det ledde till alla attacker, flera krig osv.
   Samma i Sverige det är inte de döda utan en gubbe dog för att sjukhuset skickade hem honom. Vem tvivlar på att detta inte leder till flera brott? Vem tvivlade på att det inte skulle räcka med kaffe och bullar?
   Medieljuget som är riktigt ruttet är som på 60-talet och framåt. De som sjöng och var proggare var inga arbetare, Anna från Arlöv hej-så såg det inte ut på tvätten det var fläktar i taket.
   Samma nu de säger att det är svält och armod. Lastbilsolyckan var ingen fattig, han var svetsare i Samarkand med lön osv.
   De i Paris-en var specialbehandlad som var i en satsning inbjude till Elyseepalatset! Alla har haft anknytning till Sverige i nästan alla terrorattackerna. Därför får S. mycket kritik som har noll koll. Det står nog inte i pressen eller visas i SVT.Det går att googla på detta men de käkar väl kaffe och bullar de ledande…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: