Stäng

Vietnam igen – de har lösningen på alla olika religioner

Min ena dotter har varit i Vietnam och kommit hem med fina bilder och roliga historier. Tidigare fick ni helikopterplattan och nu skall ni få Cao-Dai templet. Ett färgsprakande tempel för alla.   Cao-dai är en vietnamesisk religion som från hela världen blandar olika religioner, inklusive buddism, Confucianism, kristendomen, Hinduism, islam, judendom, taoism och Geniism. Varje religions respektive ”GUD” finns på väggen i templet. Behövs bara ett tempel!!! Enkelt!

IMG_20170321_043928

 

13 reaktioner på “Vietnam igen – de har lösningen på alla olika religioner

 1. En historia från verkligheten igen. År 2013 spenderade jag tid i ett asiatiskt land. I sedvanlig ordning blev man rekommenderad att inte besöka de muslimska delarna av landet eftersom huvudet då kunde bli bortskuret (den humana och fredliga religionen). Jag tog inte detta riktig på allvar, men så bara 2 mil från där jag bodde i babbarnas (muslimernas) område hade en bomb placerats i en skolbuss. 12 barn dog den dagen. Det var babbe som var igång igen. Icke-babbar dog.

  Ett riktigt hjältedåd.

   1. Synnerligen intressant men skrämmande länk om den fridfulla och humana religionen.
    – Du ska bistå och hjälpa sin nästa, är utbytt mot,
    – Slår du ihjäl den otroende grannen får du hans land, ägodelar och hans kvinna.

 2. Arbetade för dryga 40 år sedan i en afrikansk stat. En av landets innevånare och tillika en arbetskamrat frågade, hur många gudar jag hade. Jag svarade en. Min vän tyckte detta förhållande var dumt. Om jag misshagade denne min ende Gud kunde allt gå åt pipan. Bättre då att ha många att välja på. De blir aldrig vredgade alla på en gång sa min vän.
  Kanske imte så dumt.

 3. Längst ner i bilden ser man eye of horus, lucifers öga, skall man blanda djävulen med gud får man strax problem.

  1. @Rättstavningsprojektet, Ser att du fått en tumme ned. Kan det vara en troende? Då kristendomen och islam har samma gud är det svårt att bestämma den onde, då båda religionerna inte varit Guds bästa barn. Nu leder islam så det är en fingervisning.

   1. Kristendomen och islam har inte samma Gud Antichrist är Islams messias

Kommentera

%d bloggare gillar detta: