S har fått nog – skicka inga fler nyanlända tillMalmö


INVANDRING. Socialdemokraterna i Malmö menar att staden inte kan ta emot några nyanlända flyktingar under nästa år. I ett brev till regeringen skriver staden att de måste bli undantagna från den nya anvisningslagen, rapporterar Aftonbladet.

– Jag tycker inte att staten tar sitt ansvar fullt ut, säger Katrin Stjernfeldt Jahmmeh (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö.

Hon menar att många flyktingar kommer till Malmö ändå eftersom Ebo-lagen ger rätt att ordna boende på egen hand, vilket många gör hos släkt och vänner.

-Pettersson menar att Katrin Stjernfeldt Jahmmeh (S) snackar skit. Damen har själv varit med och byggt upp dagens situation genom att lovorda den ”lönsamma” invandringen. Dessutom får Malmö drygt fem miljarder om året från landets övriga skattebetalare så fru Jahmmeh ska inte snacka om att ta ansvar…men jag undrar om inte damen blir tagen i örat av herr Löfven för försöken att införa SD-Nazi politik i arbetarrörelsens hjärta…

Sedan kan man naturligtvis undra hur det ska gå och vem som ska betala när hela landet blir som Malmö? 

Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man.


23 responses to “S har fått nog – skicka inga fler nyanlända tillMalmö

 • Miljöpartiet vill inte ha stopp för nyanlända i Malmö, de vill ha mer pengar av staten | Petterssons gör skillnad!

  […] För ett par veckor sedan krävde Socialdemokraterna och Moderaterna i Malmö att Migrationsverket slutar anvisa nyanlända till staden. Rubrikerna […]

  Gilla

 • Hönsmamman

  Bäst är att samla alla i Malmö?
  Så kanade gruppera sig bäst de vill och ha ibterna utjämningssystem. Den förste som tjänar en slant måste ge bort den. Vilket ju kommer att vara en morot?

  Gilla

 • Hanna

  Byt ut Malmö mot Sverige- skicka inga nyanlända till Sverige!
  Det skulle göra min och majoriteten i landet mycket lättade och glada!

  Gilla

 • Torleif

  Malmö bör ta emot alla migranter… ”Utan invandring stannar Sverige”. Glöm inte detta.

  Gilla

 • ruben

  Krisen kommer att eskalera och kan fortfarande döljas delvis. Det visar sig mer och mer kommande 15 åren när kommunerna går i konkurs efter de övertagit statens kostnader för flyktingarna. Man fyller på no-go zonerna med ytterligare kriminella wannabees och lyxsökande MENA-människor utan samhällsanknytning. Skolor och vård överbelastas av orimliga krav och våld samt pengarna tar slut. Jag ser redan Sveriges apokalyps om ingen tar tag i situationen fortare än kvickt.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Sverige har ocksaa faatt nog!

  Gilla

 • assad

  Jag måste protestera! Om vi nu måste ha massa våldsbabbar i Sverige kan vi sätta alla i Malmö så de kan slåss med varandra och lämna övriga skötsamma svenska ifred. Lika barn leka bäst, brukar det heta.

  Dessutom kan det vara bra att veta var bråkmakarna finns.

  Med vänlig hälsning,
  GPU-43/B

  Gilla

 • Daredevil

  Hehe hyckleriet blir nog inte mer uppenbart.
  De som ska ta sitt ansvar är de politiker som sett till att översvämma Sverige med lycksökare från 3:e världen.
  Andra som måste krävas ta ansvar är lycksökarnas hemländer.

  Gilla

 • Tobbe

  Jaha. Så nu är Malmö fullt och färdigberikat. Skicka dem till Södermalm, Vasastan och Djursholm.

  Gilla

 • ossie

  Vadå ? Dessa vinstmaskiner kan väl ingen få nog av.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Kan hon inte bara slicka dem vidare söderut? Vellinge? Höllviken? Berlin? Vatikanen? Viktoriasjön? Antarktis?
  Reinfeldt har sett stora öppna fält söder om Malmö

  Gilla

 • Billy Boy

  Migrations- och justitieminister Morgan Johansson (S) lovade redan 24 augusti 2015 att hjälpa Malmö och kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) med tillströmningen av nyanlända.

  Migrations­minister lovar hjälpa Malmö

  https://unvis.it/ystadsallehanda.se/sverige-varlden/migrationsminister-lovar-hjalpa-malmo

  Räckte inte regeringens tilldelade hjälp år 2015 … eller sprack ”uppskattningarna och kalkylerna” precis som vanligt när sossarna försöker sig på att ”planera” sina favorit-verksamheter?

  Gilla

 • gamgubben

  För sent skall syndaren vakna, vilket besannas i Malmö!

  Gilla

 • Bengt Mårtensson

  Bullshit säger jag, bor sedan 30- år i Malmö detta skulle skett redan för 15-20 år sedan, men så länge ebo-lagen inte stryks kommer inget att ske. Går man ut i staden vet man inte om är i Damaskus eller Mogadishu. 5 miljarder per år får Malmö i skatte utjämnings bidrag. Så bara betala på. Grattis Sverige

  Gilla

 • Jhonsson

  I sak har Stlernfeldt Jahmmeh rätt när hon säger att ataten imte tar sitt ansvar. För så är det. Staten struntar blankt i vilka möjligheter landets kommuner har för att ta emot ”flyktingar”. Mycket bekvämt att då hota med stora bötesbelopp för dem, som inte tar emot. Men Jahmmeh skall inte klaga, hon röstade väl för att få det så som det är. Och är hon inte nöjd, kan hon ju rösta på SD i nästa val, som inte är så långt borta.

  Gilla

 • Grune

  Det finns fler städer som måste bli undantagna, t.ex. Slöddertälje.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vadfalls? Haver det beryktade multikulturalistiska paradiset Malmö, med fru Stjernfeldt Jabbabbelimamma i spetsen, verkligen blivit överbefolkat av dessa den nya och bättre kulturens innovativa berikare? Vi följer med största spänning detta moderna psykologiska drama, regisserat av en av proglobalismens främsta kvastryttarinnor och dristar oss råda vederbörande socialekvilibrist att erbjuda privatbostaden som extrautrymme för sina skyddslingar. En dylik uppoffring torde väl te sig som en agreabel utmaning för samtliga klimakteriejollrande blomsterhattstanter med pretentioner på marionettetablissemangets godkännande och framtida tjänstetillsättningar.
  Andreas 🙂

  Gilla

  • Stenbock

   Ånyo otal obekanta,men lysande ord du lär oss alla !

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    You are constantly welcome, dear fellow! Måhända man varit extra elak och skriftspråkligt illvillig i dag, av ren välvilja. Ger härmed greven mitt hedersord på att, om än tillfälligt, dra mig tillbaka från kommentarsfältet. Ha!
    Andreas 😉

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: