Stäng

Tre afrikaner häktade för gruppvåldtäkt på Söder

INVANDRARVÅLD. En tonårig kvinna misstänks ha blivit grovt gruppvåldtagen i en lägenhet på Södermalm i Stockholm natten till påskdagen. Tre negrer i 20-årsåldern har häktats.

Samtliga tre häktade nekar till brott. – Jag vill inte gå in på eventuella vittnesuppgifter. Just nu råder förundersökningssekretess, säger kammaråklagare Kristin Morén.

Samtliga tre häktade är nu misstänkta för grov våldtäkt på Södermalm i Stockholm natten till den 16 april.
Tre misstänkta greps i anslutning till platsen. Den våldtagna unga kvinnan är enligt åklagaren i övre tonåren. De tre misstänkta gärningsmännen greps i anslutning till brottsplatsen samma natt våldtäkten ägde rum.

Trion häktades sent på onsdagen, på sannolika skäl misstänkta för gruppvåldtäkten.

-Pettersson ser att hatmedia inte med ett ord nämner att gärningsmännen är utländska medborgare.

 1. Medborgare i Sierra Leone, född 1997, boende på Söder
 2. Medborgare i Somalia, född 1997, boende i Järfälla
 3. Medborgare i Somalia, född 1980, boende i Järfälla

Samtliga tilltalade är misstänkta för Grov våldtäkt 2017-04-16 01:00 – 2017-04-16 08:00, Assessorsgatan 6, Stockholm, Stockholms stad.

Det ovanliga med detta är att en av afrikanen är medborgare i Sierra Leone och platsen för våldtäkten. Assessorsgatan 6 är bostadsrätter och afrikanen från Sierra Leone som inte är 20 år fyllda bor i en bostadsrätt på 42 kvadratmeter värderad till drygt tre miljoner kronor!!!

 • Vem äger bostadsrätten?
 • Är det negern och var har han då fått pengarna till köpet ifrån?
 • Om inte negern, vem hyr ut och till vilket pris och vem betalar?

21 reaktioner på “Tre afrikaner häktade för gruppvåldtäkt på Söder

 1. Vi är två äldre och har känt en önskan om boende nära affärer, vårdcentral, SÖS mm men vi har absolut inte råd, fast vi jobbat hela vårt liv.
  För mig är det märkligt hur en ung man som är född 1997, har kunnat få det så gott ställt att han kunnat få lån i bank, ha råd med räntor, eller har han köpt bostadsrätten kontant. Hur har han fått ihop så stora pengar?
  Det ger mig många frågor, har han vunnit stora pengar, han är inte svensk medborgare, hade han med sig stora pengar från sitt hemland? Är han idrottsman?
  Jag fattar helt enkelt inte.
  Vår ekonomi kollas noga på banken, våra pensioner ger inte banken säkerhet över oss, för möjlighet till lån för en lägenhet i Stockholm.

  Vet att det här låter gnälligt av mig, för mig blir orättvisorna så stora när jag läser det här. Känner en inre ilska över hur det är.

  Våldtäkten har jag inte nämnt, vilket jag kanske skulle gjort direkt, det är vedervärdigt, så där hoppas jag att rättvisa skipas.
  Våldtäkt och tre män som utför det är så hemskt att det alla tre borde avvisas, oavsett om det har köpt bostad eller ej.

  Gunilla Dahlgren skrev ” Jag är inte nyfiken, bara jag får veta allt” Så är de för mig nu, jag vill veta, (även nyfiken) hur kan en person som inte är svensk medborgare, född 1997 ha råd att köpa en bostadsrätt i Stockholm?

 2. Sierra Leone och Somalia står för sunni islam, och då ska kvinnan ställa upp på sex när var hursomhelst, till och med i kamelsadeln enligt religionen som fått mark av Stockholms stad på Medborgarplatsen med moské:

 3. Man kan undra hur hon hamnade i en lägenhet med tre negrer?
  Om hon följde med en eller flera negrer hem på natten så får hon väl skylla sig själv.
  Det kan väl ändå inte klassas som våldtäkt?
  Resultatet var väl givet?
  – Eller skulle dom titta på tavlor från Somalia tillsammans på natten?

  Annars hade väl brottsrubriceringen varit människorov?
  – Eller var hon också neger?
  En svensk kvinna/flicka följer väl inte med en neger någonstans?
  – Eller finns det så dumma svenska kvinnor?

  1. En hel del kvinnor tror att alla män tänker och agerar som de flesta svenska män.
   De tror att de säger ”ja” till hångel och kanske sex till Just DEN specifike mannen. Dessa kvinnor har inte fattat att det betyder att hon ”är en kvinna som knullar” och att det betyder fritt fram för hans polare också, för många män från vissa kulturer. Kulturella skillnader helt enkelt. ( Vet detta från arbete med unga).

 4. Här är en/flera person/personer som gjort ett digert arbete med att kartlägga alla gruppvåldtäkter i Sverige baserad på fällande domar.
  Å det är ingen vacker syn….
  Sprid informationen till aningslösa flickor/tjejer/kvinnor, mammor & pappor för har du information kan du göra kloka val!
  Fördomar kan vara livs avgörande & kan vara byggda på tidigare generationers samlade erfarenheter! (Sen kan man ändra uppfattning)
  https://www.gangrapesweden.com/

 5. Att en 19-årig utlänning bor själv i en dyr bostadsrätt kan möjligen förklaras med att han har rika föräldrar i sitt hemland. Han kanske rent av är son till ambassadören?

  1. Snarare att kommunen köpt in sig i Brf, vilket är något man ska kolla innan man köper en Br själv. Ju fler Br som ägs av en kommun desto sämre värde på föreningen.

   1. Ovanligt tunt med exotiska efternamn i en stadsdel som vurmar för multikulturen.

    Nu börjar vårt mantra, ”Snart i en stadsdel nära dig” även nå de skyddade enklaverna. Nu kommer det inte att bli några kramkalas utan kraven på deportation kommer att stå som spön i backen.

 6. Svenska rättskipande myndigheter har kollapsat. Dessutom har ju invällare rabattkort i domstolarna. Med tanke på detta blir det nog inte tal om någon utvisning.

 7. Verkligheten gör sig ofta påmind. Idag när jag besökte stadens city råkade jag hamna på busstationen. I väntrummet fanns jag och en äkta babbe (med huvudbonad och allt).

  (Jag behöver kanske inte nämna att hela staden är full av babbe och att det är omöjligt att få en tandläkartid på Folktandvården mm.)

  Babbe blängde på mig, pekade på min väska och sa något i still med ”achamahalla lahoooola”.

  Jag låtsades inte se och höra babbe varpå babbe genast höjde rösten och sa ”achamahalla lahoooola”, denna gång mer högljutt och mer aggressivt.

  Jag avlägsnade mig och jag tänkte:

  ”Det är tur för babborna att Sverige inte är en diktatur och att jag är dess militära ledare. I så fall hade babbeproblematiken varit löst på 14 dagar och regeringen och riksdag utbytt över dagen”

 8. På Söder, nu är det kokta fläsket stekt. Hur skall godhetsapostlarna nu agera, tystnad eller börja inse att de får utstå detsamma som resten av vårt land.
  Blir intressant att följa.

  1. De flyr till villaområden utanför Södermalm åt södra hållet, såsom Bagarmossen, Enskede mm. Har pågått en tid.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: