Stäng

Till er exilturkar som röstade för Erdogan, hans nya fullmakter

Från tyska orginalversion översatt, se nedan:

Till er turkiska anhängare av Erdogan. Ni lever här i demokratier och röstar i Turkiet för diktatur.
Ni åtnjuter här yttrandefriheten och avskaffar den i Turkiet.
Ni tilläts här att rösta och förbjuder fria val i Turkiet.
Ni åtnjuter här de socialt uppnådda samhällsmålen i västerlandet och vill egentligen mellanösterns kalifat i Turkiet.
Ni lever här i länder där kvinnors rättigheter har kämpats hårt för och förtrycker själv era kvinnor och täcker de med slöja.
Ni profiterar från vår civilisation och skyddandet av de mänskliga rättigheterna vars ande de västliga demokratierna andas och röstar i Turkiet för dödstraffet.
Ni strömmar till sekulära länder med religionsfrihet och förvandlar ert eget land till en islamsk gudsstat.
Ni är här en skyddad minoritet. Av er turkiska Sultan vid Bosporen blir minoriteterna förtryckta och hotade.
Utan att vara polemisk frågar jag mig idag, frågar jag er. Vad vill ni egentligen här?
Vårt Europa motsvarar ju inte alls er världsbild.
Vi vill ha frihet ni vill ha diktatur.
Ni lever sedan åratal och årtionden här och understödjer inte ens vår demokratiska grundkonsens.
Ni har med er röst för Erdogan, ni har med er röst för Erdogan’s utvidgade fullmakter lämnat ett klart och tydligt bevis för att ni djupt föraktar oss, våra länder, våra kulturer, våra seder och bruk  samt våra civiliserade uppnådda samhällsmål och därför råder jag er resp. ert hjärta, ta flyget, bilen, bussen eller tåget och lämna vårt land.
Res till ert förlovade land vid Bosporen. Lev och njut just den politik ni så uppskattar i Turkiet men inte hittar här och som ni här aldrig kommer att hitta.

Tyska orginalversionen:

An Euch türkischen Anhänger Erdogans. Ihr lebt hier in Demokratien und wählt in der Türkei die Diktatur.
Ihr geniesst hier die Meinungsfreiheit und schaltet sie in der Türkei aus.
Ihr dürft hier wählen und verbietet freie Wahlen in eurer ehemaligen Heimat.
Ihr geniesst hier die sozialen Errungenschaften, die sogenannten Westens und wollt eigentlich doch des Kalifats des Nahen Ostens in der Türkei.
Er lebt hier in Ländern wo das Frauenrecht hart erkämpft wurde und Ihr selbst unterdrückt euren Frauen und verschleiert sie.
Ihr profitiert von unserer Zivilisation und den Schutz der Menschenrechte deren Geist der westlichen Demokratien atmen und stimmt in der Türkei für die Todesstrafe.
Ihr strömt in säkulare Länder der Religionsfreiheit und verwandelt eurer eigenes Land in einem islamistischen Gottesstaat.
Ihr seid hier eine geschützte Minderheit. Von eurem türkischen Sultan am Bosporus werden die Minderheiten unterdrückt und bedroht.
Ohne polemisch sein zu wollen frage ich mich heute, frage ich Euch. Was wollt Ihr eigentlich hier?
Unsere Europa entspricht doch sogar nicht eurem Weltbild.
Wir wollen die Freiheit Ihr wollt die Diktatur.
Ihr lebt seit Jahren und Jahrzehnten hier und unterstützt nicht einmal unseren demokratischen Grundkonsens.
Ihr habt mit eurer Stimme für Erdogan. Ihr habt mit eurer Stimme für Erdogans Ermächtigungsgesetz einen eindrucksvollen Beweis dafür abgegeben, dass Ihr uns, unsere Länder, unsere Kulturen, unsere Sitten und unsere zivilisierten Errungenschaften zutiefst verachtet und daher lege ich Euch ehrlich ans Herz, nehmt das Flugzeug, das Auto, den Bus oder den Zug und verlässt unser Land.
Geht in eurer gelobtes Land am Bosporus. Lebt und geniesst jene Politik die in der Türkei sie so schätzt aber hier nicht findet und auch niemals findet werdet.

20 reaktioner på “Till er exilturkar som röstade för Erdogan, hans nya fullmakter

 1. Begränsande regler gäller andra, inte Mohammed, har Allah i en uppenbarelse för Mohammed berättat:

 2. Det verkar, även i denna fråga, allt för många som har tappat modet resignerat och resonerar, jag måste fly.
  Förstår ingen ”Mandom mod och morske män, finns i gamla Sverige än.
  Kraft i arm och kraft i barm”.
  Dalkarlarna räddade Sverige från Kristian Tyrann och det vore mer passande om alla mas-ade sig till rösturnorna 2018 och la sin röst för det enda parti som i många insett och talat om faran och förfallet i vårt land.

 3. Är någon förvånad?
  Alla muslimer är skyldiga att följa koranens krav, att islam ska errövra världen.
  Muslim är utsatt för en avancerad hjärntvätt, utstuderad och testad under många hundra år.
  Muslim är satt i en situation där muslimens hjärna är styrd.
  Muslim måste upprätthålla denna påverkan genom att repetera indoktrineringen regelbundet, 5 ggr/dag + en ”generalgenomgång” en gång i veckan, fredagsbönen.

  Dessa individer är försatta i en mental situation där deras hjärna inte fungerar och reagerar som en normal människa.

  Dessaindivider har vi bland ss, omkring oss och nära oss!

  Vi bjuder dessa individer på all den välfärd vi har byggt upp i vårt fosterland.
  Vi bjuder dem på att bygga sina centraler, stridsledningscentraler, avsedda att fullfölja både hjärntvätten och övertagandet av vårt fosterland.

  Vill du att det ska vara så?
  Vill du vara med och betala för detta?
  Vill du att dina, våra barn ska drabbas av resultatet av detta?
  Vill du ge bort allt du jobbat för?
  Vill du ha muslimer i Sverige?

  Ska vi hjälpa dem att få en intensiv längtan att lämna vårt fosterland?

  ”Yes we can” – sade Obama!

 4. Erdogan vill ha fritt visum för alla turkar till EU för att mer eller mindre invadera, islamitisera oss .Han har och sagt att alla turkar i Eu ska skaffa minst sex barn eller mera .Han är en maktgalen diktator och låg säkert bakom militärkuppen förra året själv . Dom militärer som oskyldigt följde orden fattade ingen ting när dom blev gripna.

 5. De är här för att omvandla vårt till sitt, på vår bekostnad, som ALLA muslimer, världen över. INTE, för att finna en fristad.

  Det finns inga muslimska flyktingar, bara kolonisatörer. De som inte fogar sig, möter VÅLD och KRIG. Så inte ens DET flyr de ifrån, utan bär med sig, om de finner det nödvändigt.

  Varför de flyr? För att inte JUST DE lyckades ta den enväldiga totalitära makten i sitt hemland. Och det står de inte ut med. Så de är här för att omvandla vårt, oss eftergivnas västerlänningars territorium och samhällsinnehåll till sitt. VARFÖR? För det är bra mycket lättare här än där nere, eftersom alltför många av oss, är alltför godtrogna och naiva, och inte inser SANNINGEN, FÖRRÄN DET ÄR FÖRSENT.

 6. Det är självklart Sverige är förlorat till islam. Jag är en kristen realist och menar sanningen är det viktigaste för en kristen och därför har jag ett moraliskt uppdrag att säga: Sverige ÄR redan förlorat till islam, 10,2 % är idag muslimer och om 15 år är det 40%. På dessa 15 åren dör nämligen 40-talisterna 20% av svenska befolkningen, de ersätts av unga muslimer och barnrika svenska muslimska familjer Jag har därför redan börjat anpassa mig till moderat islam – blir det hårdare än så, som ISIS, så har jag en flyktväg.

  Sammanfattning: Jag förstår överhuvudtaget inte vad svenskar talar om när de tror något annat. Det är då ren förtränging och verklighetsflykt. Tack Pettersson- du gjorde i alla fall ditt.

  1. Tro mot tro, är enda sättet!!! Vad annat är nåt att komma med än det. ”Allas lika värde”, demokrati och frihet, är bara luft, som gynnar muslimerna, snarare än motverkar dem. Nu är jag ju för demokrati och frihet! Självklart!!! Men vi behöver nåt annat, mer beständigt, om vi ska kunna motverka islam.

 7. Till er exilturkar som röstade för Erdogan, hans nya fullmakter:

  Ert land, ert val, inte min ensak. Lycka till och ha det bra.

 8. Babb-babb-i-babb-babb. Bobbe-bubbe-babba. Bubb-bubb-bolla. Ba-bo-ba-bo-ba-boooooo

  Babb-bubb-bubb-bobbe-babbe. Ba-bu-ba-bu-ba-ba-babbe.

  Ba.

  1. Ytterst begränsade språkkunskaper, svenskt medborgarskap borde nekas eller återkallas p.g.a. av givet på falska grunder.

 9. Jag är dock inte så övertygad om att de inte en dag kommer att finna det de önskar även här. 57 länder domineras idag av islam. Dessa regioner var inte tidigare muslimska utan islamiserades med i första hand våld.

  1. Din teori stämmer med säkerhet.De islamister som idag invaderar oss är enbart en förtrupp,som i sin tur propagerar i sina resp.kalifat för det europeiska land,de nu livnäres från.Känner för mina och era barnbarn stor oro.Den yngre generationen kommer att få betala med sitt blod,för de nu styrande dårarnas vanvett ! 🙁

   1. Verkar vara en österrikare som talar. Hans teori om den stämmer = facts

   2. Tycker att mitt gamla mantra blir mer och mer verklighetstroget!
    Alla muslimer är muslimer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: