Sveriges Förenade Muslimer måste betala tillbaka bidrag

ISLAM. Den ideella föreningen Sveriges förenade muslimer måste betala tillbaka en dryg halv miljon kronor som den tidigare fått i bidrag för ett projekt. Föreningen har kritiserats för att anlita föreläsare med kopplingar till extremism och antisemitism.

Tidigare ansökte och fick den ideella föreningen Sverige förenade muslimer (SFM) ekonomiskt stöd från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) för att genomföra det anti-rasistiska projektet ”Stå upp!”.

Men den ideella föreningen kritiserades för att ha bjudit in föreläsare som stödjer terrorgrupperna IS och al-Qaida.
MUCF genomförde en granskning och SFM tvingades förklara sig. SFM skrev bland annat att personer i föreningen utsätts för ”en klassisk guilt-by-association som enbart appliceras på muslimer”.

Man medgav dock att man anlitat en föreläsare som i ett uppmärksammat Youtube-klipp säger att kvinnor kommer till helvetet om de inte täcker sig.

Efter ett beslut av MUCF tvingas SFM nu betala tillbaka projektbidraget för ”Stå upp”” på 535 200 kronor.

-Pettersson tycker att personerna som en gång betalat ut pengarna till SFM och andra muslimska organisationer skulle förlora sina jobb. För det finns inte en enda musimsk organisation eller församling som lever upp till de demokratiska principer som gäller för att få dessa bidrag…

Märkligt nog är det Aftonbladet som tar upp detta. AB och dess redaktion har ju i åratal kallat oss för islamofober när vi sagt att SFM med flera är odemokratiska…

Sveriges förenade muslimer – 12-åriga flickor kan komma till helvetet om de inte täcker sig

22 thoughts on “Sveriges Förenade Muslimer måste betala tillbaka bidrag

 1. Jag var nyfiken och kollar upp deras hemsida. Det är en religiös sammfund. Enligt kursplan man utvecklas snabbt från nyborjare tills expert.MEN, det är staten som uppmuntrade araber att inte förändra sig.DO var alltid på deras sida.Man hade ej någon chance att klagga på bettende av någon fron MENA.
  Ni har behandlat dem som cancersjuka som kommer snabbt att då och därför allt otrevligt måste undvikas.
  De har blivit många och med bra och lång liv. Ni har förändrats inte dem. Men det är försent för det mesta.
  2014, Dec 09, var jag kastat ut för jag rörde Kuranen hos AF leverantor – användade för att få många nya Araber. FK avslutade mitt bidrag men socialtjänsted och SD var på min sida och jag fick får att överleva. AF suddade bort händelsen från min journal. Så gjorde ni i hella landet.

 2. Alla muhammedanska föreningar och stiftelser borde granskas. Särskilt all verksamhets på Granhedsgården utanför Katrineholm.

 3. Kan tänka mig att ”Mia”&Troll tar på sig sorgband och håller en tyst minut för pengaförlusten.

 4. Allmänna arvsfonden behöver också göras uppmärksammas på deras bedrägliga förfarande?

 5. Gå vidare, inga bidrag till religiösa församlingar eller förbund, ej heller till föreningar annat än till de som förkovrar vår ungdom i idrott.

 6. Nu behöver även finansiering av moskéer ses över så att det inte får förekomma att den med pengarna har någon koppling till islam och definitivt inte från någon i ett land utanför våra gränser. Inte heller innanför.

  • Kanske värt att kosta på husrannsakan på moskéerna för att se om de lagrar vapen för att fullfölja kraven i koranen;
   Att islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela – och om så behövs, med våld.

   Alla muslimer är ju muslimer!

 7. God morgon Sverige!
  Kan det vara så att de vaknar så sakta våra styrande. Jag är glad för varje litet tecken på att chansen finns att politikerna vaknar helt och hållet.
  Det är hög tid att agera nu eftersom det närmar sig ett avgörande för många partier 2018, en del får lämna Riksdagen helt och hållet andra kommer undan med ej dödliga skador.
  En sak ni ska träna på, inte Du Jimmie, med de trögtänkta. För att snabbt föra Sverige normalitetsläge måste ni samarbeta, speciellt du Steffe måste förstå vad demokrati är och vad det innebär.

 8. Det borde räcka att hänvisa till koranen, som säger att islam ska ta över världen, för att inte bjuda sekten på ett, enda öre.

  Alla muslimer är ju muslimer!

 9. Dom flyr för sina liv!Avgå svetsarn,avgå medan vi har någonting kvar av landet.Snart ger han bort allting till kreti och pleti.Avgå vakna Sverige!Mvh Adolf

 10. Grattis iallafall !! Men vem fan kom på idén att bidrag till nått dylikt.?
  Nu ser ni att det är dags att se över alla bidrag till dessa hundratals
  Muslimska sk. Föreningar, eller som det egentligen är sekter som
  Predikar om gravt sjuka värderingar.
  Låt oss för allt i världen luras av den muslimska ondskan mot
  Kvinnor och barn.
  Borde vara straffbart att dela ut bidrag till dessa otäckingar.
  Ryck upp er nu ni som bestämmer, annars är det snart Nån sån
  Där Mouhamed gubbe i svart skägg som bestämmer över oss.

  • Dom första att straffa för att ”dela ut bidrag till dessa otäckingar” är ju individerna på bilden nedan som först påstår att ”ladorna är tomma” när verksamheter som dessa är i akut behov av penningtillskott. D v s …

   Rättsväsende (inkl polis), försvaret, hälsovård skola & äldreomsorg, fattigpensionärerna, infrastrukturen, åtgärder mot den skriande bostadsbristen mm mm.

   Samtidigt delas bidragspengar ut i överflöd till den ena suspekta verksamheten värre än den andra från det hemliga guldförrådet hos finansministern m fl.

   http://elak-javel.farbrortorsten.com/wp-content/uploads/2015/03/sossar-ladan-tom.jpg

  • Alice Bah Kunke var någon sorts generaldirektör(?) för Ungdomsstyrelsen och hon brukade redan då strössla pengar över muhammedanerna.

Kommentera