Revolution?


Ivar Arpi uppmärksammar ett tips som kommit in och som bl.a. borde få Säpo att reagera.

Ung Vänster har kongress om en dryg månad och bl.a. de motioner som lämnats in finns ovanstående. Hela motionen och svaret från programkommittén kan läsas i denna pdf-fil (PP17).

Motionärerna är Fabian Harling, Farima Sha och My Kårlycke. En trio för myndigheterna att hålla koll på och för Jonas Sjöstedt att kommentera i media.


6 responses to “Revolution?

 • Truthfighter

  Vänsterpacket ger sig aldrig i sin destruktion och harmageddon. De är precis som muslimerna i sin förödande absolutism. Så länge det finns nåt positivt kvar, måste de bara rasera det. För de vill liksom Hitler och Stalin. FÖRSTÖRA ALLT, så bara elände och total stank finns kvar, då trivs socialisterna och muslimerna, som fiskarna i vattnet. 😦

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De förnumstiga små samhällsomstörtarna och viktigpettrarna fullkomligt älskar att stråla samman och tävla inbördes om vem som mest liknar någon av historiens alla kommunistdiktatorer. Att dessa radikala unga fanatiker äger mycket diffusa begrepp om de praktiska konsekvenser denna ideologi medför, men desto mer av en romantiserad föreställning om den i grunden dysfunktionella och folkfientliga marxismen, torde vara överflödigt att nämna. Detta har vi tämligen nyligen sett strålande exempel på i anslutning till den röde erotomanen, Fidel Castros, bortgång. Vad de unga kombattanterna såg hos denne ansiktsbehårade syfilitiker är dock en gåta. För övrigt borde det göra slika ungtuppar förbannat gott såframt de under en tid finge möjlighet att pröva på det svältfödda nordkoreanska folkets vardagliga kamp för att överleva i psykopatdiktaturen.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Nisse

  Vänstern ungdommar res till Nord Korea där erat system redan är infört…….

  Gilla

 • larslindblog

  Om det varit NMR ; eller liknande hade samtliga tidningar haft krigsrubriker , bekymrade samtal i TV soffor , Löfven hotat med Nationella Insatsstyrkan mm.mm

  Gilla

 • Tussilago

  Kanske dags för Vänstern att ta en rejäl blick i backspegeln!
  Juri Lina – In the Shadow of Hermes (I Skuggan Av Hermes): http://www.youtube.com/playlist?list=PL01E7F50D57630BFA

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: