”Pojkar” gripna för tidelag.

2 pojkar greps på bar gärning i ett stall med hästar. Det var ägaren själv som kom på pojkarna i stallet. Tidigare hade han även hittad kondomer vid flera tillfällen i stallet.  Man hör knappast talas om tidelag men i Mellan Östern är det vanligt och tillåtet, det är det inte här!  Man tycker att det skulle vara bökigt med en häst men det faller sig kanske naturligt om man är van eller om hästen är liten.  Detta är ingen tradition som vi vill ha i Sverige. Den ene av pojkarna var dessutom straffmyndig – vi får se vad för ”straff” han får.    GP

varningEn hästspark kan ha kraft upp mot 1 ton – hade passat fint!!

21 thoughts on “”Pojkar” gripna för tidelag.

 1. Men Oliver Storevik är väl knappast MENA namn. Det var helt enkelt en vit kristen Svensk.

 2. Tidelagsbrott utgör en sådan grov förseelse och är av sådan vederstygglig natur att en normal rättsstat borde göra allt i dess makt för att stävja förekomsten inom det civiliserade landets jurisdiktion. Då det gamla dödsstraffet för närvarande och till stor skada försatts ur funktion, borde rimligtvis krävas att en omedelbar deportering expedieras.
  Det etablissemanget söker saluföra som kulturberikning är i själva verket inget annat än en icke kontrollerbar form av kriminalimport, där brott av sådan karaktär vi aldrig tidigare skådat nu blivit regelbundet förekommande. Sveket mot Sverige är totalt och djurrättsaktivisternas ej sällan utomparlamentariska tillvägagångssätt torde nu varmt välkomnas av oss alla, icke minst djurägare.
  Andreas.

 3. Äcklar ihjäl mig. Ett unket och barbariskt uppförande som då vad jag vet tidigare inte varit vanligt i vårt land! Urk, Dubbel-urk och trefaldigt URK!

  • Garanterat ”baaarn” från dessa efterblivna kulturer 7klövern vurmar för och vill ha in i Sverige!!!!

 4. Fick för några år sedan höra från en säker källa att en ung svensk kvinna hade sex med en afghan som hon dejtade och sedan visade det sig att kvinnan fått svåra underlivssmärtor och uppsökte ett stort universitetssjkhus i Sverige.Där konstaterades att den unga kvinnan blivit smittad med en mycket aggressiv farlig bakterie som afghanen smittat henne med,en läkare berättade att bakterien fanns hos getterna i Afghanistan,Irak mfl länder och överfördes från get till människa när männen våldtog getterna vilket är mycket vanligt förkommande och även välkänt för invandrade läkare i Sverige.Den unga kivnnan har fått sina fortplantingsorgan helt förstörda och hon kan aldrig bli mor vilket orsakat henne stor sorg och vrede.De här viktiga upplysningarna skriver aldrig systemmedia om tvärtom de framhåller tredjevärldens män som offer som svenskar måste tycka synd om.Med tanke på hur många svenska barn,unga kvinnor som dagligen blir våldtagna av socialistjuntans tredjevärlden import av män från dysfunktionella klankulturer med barbarisk kvinnosyn så måste man oroas av att flera av offren kan löpa stor risk att bli smittade med denna typ av bakterie och få obotliga skador på sina fortplantningsorgan och därmed inte kunna reproducera sig,förfärligt skrämmande men det ingår väl i folkmordet som sjukkklöverligan bedriver mot svenska folket?

  • Bra att du informerar….man kan tillägga att de också bär på många andra sjukdomar förutom könssjukdomar!!
   MEN det är dessa grupper 7klövern vurmar för och vill ha in i Sverige!!

 5. Man undrar hur Anders Lindberg skulle vinkla denna vidriga historia till att bli någonting positivt som all annan massinvandringsdravel som bär hens namn.

  • Använder dom kondomer för att inte göra hästen på smällen och sen slänger dessa på golvet, känns intelligensen som ”ensamkommande ”.

   Jag kan tyvärr se framför mig hur batikhäxan på boendet har delat ut gummina och sagt att dessa måste användas!

 6. Ja Mari, babbarna lämnar inget ifred – egendom, människor och djur.

  Den minsta gemensamma nämnaren är att babbe ger sig på svagare offer, ofta i numerärt övertag dessutom, dvs. fega skitar är vad dom är.

  Men att babbe tycker om sin mor, getter och sånt ”lite extra mycket” är nog välkänt i dom mer upplysta kretsarna.

  Babb-i-babb-babb.

 7. Äktsvenska ungdomar brukar ta ut sin ungdomliga frustration på varandra och inte på djur. Jag tror de flesta infödda tycker det är perverst.

 8. ”Tonårspojkarna kördes hem och överlämnades till sina vårdnadshavare”¨

  ”vårdnadshavare”:… föräldrar, brukar det heta. Eller är det personal eller gode män?

  • Vill inte titta, min fantasi gör det ändå möjligt att föreställa mig denna vidrighet…
   Vad är det för fel eller på dessa högar med arvsmassa???

 9. Gustavskorven gjord på häst kanske har HIV och gulsot efter experimentet att betala för att få hit jordens avskum från Ap gam istan.

Kommentera