Stäng

Dagens allahu akbar

FjärranÖsternRedaktören undrar: Varför är inte PK-media upprörda äver alla de väl dokumenterade vidrigheter som utförs av utövare av den så kallade ”fredliga och humana religionen”? Om något motsvarande skulle utföras, och så tydligt dokumenteras , av tex en Israelisk militär eller polis, skulle media ignorera barbariet på samma sätt som dom gör med barbari utfört av muhammedaner?

Å tänk om en soldat från USA skulle göra nåt liknande, då skulle det bli rubriker! Är PK – media rädda för att de ”fredliga och humana” blir förargade av sanningen?? Eller är det hudfärgen? Högre krav på att de ljushyade uppför sig anständigt??

8 reaktioner på “Dagens allahu akbar

 1. Det statliga propagandakanalen SVT har startat en kampanj om detta, de kallar det ”det organiserade hatet…!”
  Obs! Ironi….

  1. Tillägg: Kanske bättre att skriva det statliga propagandaorganet SVT….-nåväl, de har startat en kampanj mot ”det organiserade hatet….!”

  2. SVT är ju själva anledning till hat, vilket dom inte begriper. Förtroendet har ju kraftigt minskat för SVT. Självinsikt och granskning av verksamheten finns inte på kartan. SVT kan jämföras med DN som båda bedriver agendaprogram, inte ärliga sanningar från verkligheten.

 2. Pk-folket vill på inget sätt stöta sig med muslimerna. De tror på Jens Orbacks idé. ”Om vi är snäll mot muslimerna, så är dom snälla mot oss, när dom tagit över” Jävla dåre 😡😡😡😡😡😡😡😡

 3. Etablissemanget förfasas över att Ryssland, som enda egentliga land, hjälper Assad att bekämpa IS. Då har man redan glömt alla fasansfulla illdåd utförda av IS. Västs hyckleri är vämjeligt. I talen mot terrorattacken nämns varken muslim eller Islam.

 4. Mördaren är så välkommen till Sverige, om han vill så kan han frivilligt delta i vårt berömda avradikaliseringsprogram, som, har det visat sig varit så framgångsrikt i bl.a. Umeå, bostad? bidrag? Inga problem alls.

 5. Käcka grabbar! Han med pistolen påminner lite om Anderssonskans grabb, det godhjärtade busfröet Kalle.

  Men istället för att pissa i grannens regnmätare skjuter han numera ihjäl människor bakifrån. Nej, det kan inte vara Kalle. Det måste vara babbe.

  Fy fan!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: