Aktivister stormade scenen när Marine Le Pen höll tal


MEDIA. Opartiska statsradion rapporterar från slutspurten i valrörelsen för det franska valet som sker på söndag. Antifascistiska aktivister störde högerpopulistiska Nationella frontens Marine Le Pens kampanjtal, rapporterar SR och de andra medierna är inte bättre.

-Pettersson noterar att SR, Expressen kallar dem som stör demokratiska möten för aktivister medan de som försöker bedriva en demokratisk valrörelse kallas högerpopulister, högerextremister, fascister…

Sina egna regler om att vara opartiska och sakliga verkar de inte ens försöka följa.

Det som Sveriges Radio, SVT och UR gör kallas public service – radio och tv i allmänhetens tjänst. Det är riksdagen som beslutar om uppdraget och regeringen som sätter ramarna. I inledningen till det nuvarande sändningstillståndet kan man läsa: ”Verksamheten ska präglas av oberoende och stark integritet och bedrivas självständigt i förhållande till såväl staten som olika ekonomiska, politiska och andra intressen och maktsfärer i samhället.”

Filmerna visar det som svenska massmedier kallar aktivister. Det ser precis ut som det gäng som brukar störa Sverigedemokraternas möten…


10 responses to “Aktivister stormade scenen när Marine Le Pen höll tal

 • Stenbock

  De första delresultaten från franska valet visar att Marine Le Pen får nästan 22 % av rösterna.Detta bör tillförsäkra NF en plats i slutvalet mellan henne och Macron den 7 maj.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Typiskt till ett ”folk” som fruktar att forlora till en mindre liberal politik kansje?och i svergie så är det ju SD som är ”hotet” även om det är den regerande liberala regeringen som ”river” ner svergie idag!

  Gilla

 • ossie

  Det är där som här våldsvänstern är LePens bästa valarbetare. Att dessa ärthjärnor inte begriper det mest elementära.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  ”Aktivisterna” var i båda fallen kvinnor som kämpar för att bli graderade till tredje klassens varelser efter mannen och kamelen! Hjärntvätten i västvärlden har verkligen lyckats!

  Gilla

 • Tobbe

  Det var länge sedan jag brydde mig om propagandamegafonerna msm. Jag vill veta vad som verkligen händer och slippa bli uppfostrad i vad jag ska tycka. Har varit med för länge och sett för mycket för att köpa detta.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Stackars nyttiga idioter som går ockupanternas ärenden!

  Gilla

 • jhonsson

  Stänger alltid av TV:n när det är dags för deras Fake News.
  Tar en titt på Pettersson gör skillnad i stället.

  Gilla

 • jr

  Är det någon som ens ser på svt eller lyssnar på sr:s dravel längre? Jag slutade helt med den vänsterpropagandan 2006, samt slutade stödja hatmedia genom att bojkotta deras tidningar och webbsidor..
  Det finns gott om oberoende nyhetsajter där du får reda på vad som sker.

  Gilla

 • Tony

  Råttboet SVT/SR måste vara den plats som måste
  saneras på sitt innehåll efter att en ny regering
  kommit på plats, dessa vänsterhymlare
  som dagligen förser oss med falsk information,
  och som dessutom har fräckheten att påstå att dom
  rapporterar sakligt och neutralt är en skam för landet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: