MP kräver fotbojor mot terror?!!


Att MP har vänt i asyl och ”flykting”frågor det skrevs det om igår på Petterssons. Detta måste vara ett svek mot deras väljare varav många fortfarande förnekar att det är invandrare eller  jihadister som utför flest brott. Hörde senast igår en miljöpartist förneka att terrordådet i Stockholm hade något med islam, IS eller asyl att göra. Snacka om att leva i det blå! Vad jag undrar är, hur skall en fotboja förhindra terror?  

FOTBOJA

Om Fridolin kräver fotboja om man är orolig över avvikande situationer så vet inte Fridolin mycket. Det vet förvisso inte jag heller men jag vet att en fotboja kan tas av och att det kan dröja innan det upptäcks. På den tiden hinner personen ifråga ”försvinna” eller utföra någon form av terror utan större ansträngning.

MP vill också att SÄPO skall få mer pengar och att sekretessen mellan myndigheter skall försvinna. Det sistnämnda är ett utomordentligt bra förslag som inte MP kan ha kommit på då det florerat ett sådant förslag i flera omgångar under flera år.  Detta anser jag vara en självklarhet. Man skulle få fast inte bara avvikande asylsökare utan även bidragsfuskare och annat drägg. Skattemyndigheten, banker samt försäkringskassan skulle kunna spara miljoner på att avslöja dem som får bidrag men inte bor kvar i landet.

Det hade varit bättre att från början bjuda in SD till de ”blocköverskridande” samtalen i veckan som gick. De kommer ändå att enas om ett förslag som stämmer överens med SD politiken ändå. Det har de gjort hittills i migrationsfrågorna .  Samtliga partier utom Vänstern i riksdagen har förstått att SD haft rätt från första början men ändå kan de inte erkänna utan vänder och vrider sig för att få till förslagen som sina egna!?! Otroligt oprofessionellt  och barnsligt.

Nej, det enda som skulle hjälpa mot terror är att för det första inte släppa in dem. För det andra låsa in dem och för det tredje skicka tillbaka dem fort som ögat.  Gränskontrollerna måste också förstärkas, både mot EU och för människor utanför EU. Nu gäller det Sverige och inte hur vi skall kunna följa EU`s regler samtidigt som vi skall kunna skydda oss- Nu är det tid att bli riktigt själviska. I dagens situation är det inget fel utan en styrka. Att våga stå upp för sitt land och sitt folk är inget att skämmas för!!


19 responses to “MP kräver fotbojor mot terror?!!

 • Tony

  Eller Munkavel på idioterna i MP, det partiet har ställt
  till tillräckligt med jävelskap för befolkningen, låt fanskapen
  med den lille löjlige Fridolin i spetsen få en rejäl fot i häcken
  ut ifrån Sveriges riksdag tillsammans med Sossarna.

  Gilla

 • Kattsand

  Det är väl bara att klippa bort fotbojan och försvinna, det kommer gå ett larm om att man är förvunnen men sedan vet ingen vart den personen tagit vägen. Eller så tror MP att det inte går för att det är olagligt…

  BTW: det påminner mig om ett förslag som lades av någon miljöpartist tidigt i partiets historia: det gick ut på att dömda brottslingar skulle förses med ett ”giftkoppel” som man kallade det för, som var någon slags elektronisk fotboja som skulle ha ihjäl brottslingen med gift om han/hon avvek från sin husarrest.

  Gilla

  • Tobbe

   Naturligtvis kommer de att klippa bort den. Och krävs det bultsax skaffar de det. Det enda som gäller är bevakad förvaring tills asyl/ uppehållstillstånd godkänts. I synnerhet vid avslag gäller förvaring fram tills de sätts på planet hem.

   Gilla

 • Trodé

  Tankar om fotboja kan utvecklas.

  Små bojor som diskret fästes över vänsterfoten på sådana som dömts för skadegörelse och högerextremister.

  Kraftiga boja på högerbenet för dem som kränkt någon person eller folkgrupp med utländsk härkomst.

  Sammanlänkade bojor på båda benen för svenskar som skrivit förklenade om staten, inte betalat skatt eller uppenbart spridit fel värdegrund.

  Gilla

 • Olle E

  Apropå fotboja, det är väl bara att klippa av den och fortsätta att vara försvunnen.

  Gilla

 • jhonsson

  Fotboja, ytterligare ett försök av politiker att ge sken av handlingskraft.
  Vem mer än Fridolin tror att en fotboja stoppar en handlingskraftig terrorist?
  Leta i stället aktivt upp och utvisa omedelbart alla sk ”papperslösa” som dräller omkring i landet. Inför gränskontroll överallt.
  Det finns säkert redan tillräckligt många inom landets gränser, som är villiga att begå attentat och vi behöver inte fler.

  Gilla

 • Suzie

  Frigoliten har ingen ånger eller minsta skam i kroppen över hur mycket ondska han har varit med att dra in över vårt land,han var en av dem som ivrigast propagerade för att geomdriva Mök avtalet med lsvenskhataren och landsomstörtaren Ruinfeldt i mars 2011,det kan vi aldrig glömma och förlåta dem.Frigoliten och alla övriga kriminella i sjuklöverligan plus statsmedia måste ställas inför domstol och dömas hårt för den landsomstörtande svenskfientliga aktivism de gemensamt kommit överens om att dagligen bedriva mot svenska folket och vårt land.Alla sjukklöverpolitiker måste bytas ut annars kommer inte politiken ändras till det bättre för vårt folk och land,sjukklöverligan bryter dagligen mot Sveriges alla lagar,allt för att förstöra vårt land genom den invasion av främst islam som inte är en religion utan en totalitär politisk ideologi med religiösa förtecken från tredje världen, och inbjudan om en fristad i Sverige till all världens värsta avskum brottslingar som is terrorister och andra grova brottslingar som ges mer skydd i vårt Sverige av politikerhelvetet än landets skötsamma medborgare.

  Ann Marie Watson talar sanning då hon säger ”nothing will change Sweden”

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Jag kräver fängelse för MPs partiföreträdare omedelbart.

  Gilla

 • Tanten

  Bilden ovan visar inte en riktig fotboja. En fotboja är gjord i järn och riktigt tung och skavande. Endast polisen kan ta bort den. Försöker personen ta bort den så är polisen där snabbt. Larmet till polisen går också om personen lämnar sitt område.

  Gilla

 • monte verde

  Dom sadistiska jävlarna (regering)bara hatar svenska folket,varför dom gör detta?
  Och vi har ingen chans mot terror!

  Välkommen till Sverige

  Gilla

 • Albert

  Minns någon japansk film där man använde halsband med sprängladdningar för olydiga skolelever. Om de lämnade sina tilldelade ”zoner” så utlöstes dessa. Något liknande skulle enkelt kunna monteras även på dessa fotbojor. Alternativt skulle man kunna bygga en mur runt Helgeandsholmen och internera alla illegala terrorister där i väntan på utvisning. (tillsammans med ansvariga mördarpolitiker).
  Läsvärt av Mikael Styrman; http://mikaelstyrman.blogspot.se/2017/04/rokridaer-efter-drottninggatan-morden.html Även detta; http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/2017/04/ygeman-har-kommit-att-bli-ett-stort.html

  Gilla

  • Argus

   Den var helt underbar. 👍 Tekniken påminner om kampsporter, man tar motståndarens rörelse och förstärker den till gagn för sig själv.

   Gilla

 • Nisse

  Bra förslag fotboja till alla som röstar på mp då vet vi var dom finns…….

  Gilla

 • Argus

  Att sätta elektronisk fotboja på asylanter som fått avslag är som att klistra etiketter på råttorna i källaren.

  Liked by 1 person

 • Grune

  Jag kan gå med på detta så länge kostnaderna för det tas ur MP:s partikassa.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Hrmpf
  Är fotboja resistent mot alla typer av åverkan? Överlever den alla försök till destruktion? Är den tillverkad av diamant?

  Det kommer snart att dyka upp fotbojsexperter som lösgör

  Stryp alla legala vägar för dem att via samhället erhålla pengar. Och uppmana människor att anmäla misstanke. Folk är mer än villiga att spara in på finansieringen av dårskapen. Öka samarbetet med andra länder. Bygg upp databaser med id-fakta. Sök dem på sociala medier. Det är hög status bland dem att synas eftersom de tvingas leva så ”gömt”.

  Polisen, om den får verka under en icke-dysfunktionell chef, har säkerligen en räcka förslag som bygger på deras erfarenheter. Tillvarata dem. Sverige leder i innovationsligan. Det finns inget som säger att inte svenska poliser skulle i samverkan med t ex ingenjörer jobba fram allt bättre metoder för att övervaka och spåra människor som det finns behov av att hålla koll på.

  Om det saknas lokaler i Sverige kan vi avtala med andra länder om mellanförvaring tills beslut vinner laga kraft. De kan t om avvakta beslut från sitt hemland.

  Det är väldigt fantasilöst och snävt utformat och av det kan man utläsa att det är en snäv grupp som dominerar besluten och att de i sin tur inte är den begåvningsreserv som landet behöver i nuläget.

  Finland har en effektiv organisation vad avser avvisande av illegala. De kan säkert hjälpa oss att förbättra situationen?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Lägg ner miljöpartiet. Partiet har spårat ur sedan länge.

  Bättre att de natur och miljöintresserade människorna startar ett nytt parti, utan alla dessa stolliga ”fridolinare”, som har förstört så mycket i partiet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: