Stäng

Nytt utbrott av PMM i Jerusalem

Ett allvarligt utbrott av PMM, den psykiska sjukdomen ”Plötslig Muhammedansk Mordlystnad” drabbade idag en 25 årig Brittisk kvinna som var i Israel för studier.

Den 57-årige muhammedanen,  Jamil Tamimi hade lämnat ett psyksjukhus i norra Israel och var på väg hem till sin bostad i östra Jerusalem. Överfallet skedde på en spårvagn i närheten av stadens stadskärna, men polis och förbipasserande ryckte snabbt in och brottade ned gärningsmannen innan han kunde skada någon annan.

Den brittiska kvinnan sårades dödlig och avled senare i attacken. Sjukvårdare  utförde ”hjärt-lung-räddning” på kvinnan men dödförklarades på sjukhuset.

Times of Israel

4 reaktioner på “Nytt utbrott av PMM i Jerusalem

 1. Är det detta utrikesblondinen Margot Wallström (S) menar med utomrättsliga avrättningar ?
  Eller är det bara när offren försvaras?? De har ett stort öppet hjärta för alla som lider Socialdemokraterna och något eget ansvar är det ”rasism” om man kräver.
  Hon är inte välkommen i Israel men jag har hört att många små negerstater rullar ut röda mattan som på Olof Palmes tid….

 2. De har ett djävulskt tålamod med kaosklientelet från ödeländerna, judarna.

  Det går väl ett tag till innan befolkningen har fått nog, börjar organisera sig och helt sonika slänger ut/skjuter kamelnomadättlingarna.

 3. Utrikesblondinen……lägger hon ner en blomma och tänder ett ljus?
  Själv tror jag att hennes bodyguard häller upp ett glas ekologiskt rödvin till henne just nu!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: