Stäng

17-årig pojke våldtog äldre handikappad kvinna

INVANDRARVÅLD. En 17-årig pojke döms till åtta månaders sluten ungdomsvård och skadestånd för att fört bort och våldtagit en 77-årig mentalt och fysiskt handikappad kvinna.

Det var i Katrineholm i april som kvinnan utsattes för brott. Efter att ha burit in kvinnan i ett skogsparti våldförde sig 17-åringen på henne. Iakttagelser från vittnen och dna-prov binder 17-åringen till brottet. Av utredningen framgår att kvinnan är född 1937. Hon är kortväxt och funktionshindrad både fysiskt och psykiskt.

Nåväl, Mahad Abdi döms alltså till  åtta månaders sluten ungdomsvård för människorov och våldtäkt av en fysiskt och psykiskt handikappad liten gammal kvinna som han helt enkelt bar iväg och våldtog i skogen.

Detta hände på våren 2014, sedan dömdes Abdi både i tingsrätt och hovrätt.

Nu satsar Mahad Abdi på en ny karriär som politiker…

B1112-14

42 reaktioner på “17-årig pojke våldtog äldre handikappad kvinna

 1. Where is this picture from? How can we know this is indeed Abdi on this picture? How can I check this is not fake news? Can you provide link to context of original picture?

 2. Svenska kvinnor ska ta sig en riktig funderare på hur de ska ha det i framtidens Sverige:
  Vill Ni få hjälp av oss svenska män så får Ni allt se till att skärpa er.
  Det är helt ogörligt att i ena sekunden gulla för illegalister för att i nästa vråla ut sitt hat i syfte att beskylla alla vita, svenska män för att vara våldtäksmän eller kvinnohatare eller vad det nu är för jävla dumheter som spottas ut.

  Ni har kommit fram till skiljevägen. Ja eller Nej.
  Ni väljer.
  Jag har inget som helst problem med att låta abdulkarim ali hussein våldta Karin, Kerstin, Anna, Cecilia eller vad ni nu kan heta i det att ni avskyr/spottar på den svenske, vite mannen.
  Då får man allt skylla sig själv.

  Jag, som vit, svensk man tar ingen som helst skit från någon längre, varken man eller kvinna.
  Det smäller till slut. Rakt av.
  Jag har därför heller inga som helst problem med att rycka på axlarna och bara gå därifrån, låta achmed begå sitt övergrepp.

  Så, Ni väljer. Välj snabbt. Nu.
  (nej, jag är ingen humanist, har aldrig varit, kommer aldrig att bli men likt förbannat har jag i grund och botten en djävulsk avsky mot övergrepp.
  Men å andra sidan: Folk måste ju få bestämma själva hur de vill ha det…)

  1. till Observator x

   Så om någon våldtar dig så får du skylla dig själv?

   Jag håller med om att import utav män med sjaskig kvinnosyn är fullständigt onödigt och jag har totalt missat det positiva i det. För män med grisig kvinnosyn finns det redan nog av i Sverige. Men vad gör din kvinnosyn bättre? Enligt mig har DU precis lika snedvriden kvinnosyn. Du bara tror att den är bättre. Du verkar se det som att vi svenska kvinnor är era svenska mäns tillhörigheter att rädda? Men bara om vi ber snällt om det. Annars är vi är ägodelar att behandla som skräp. Att kasta åt sidan om vi inte passar oss. Och är vi för högljudda, inte fogliga/duktiga nog kan vi minsann våldtas utav Abdul, eller Achmed..eller what ever. Vi förtjänar enligt dig bokstavligt talat att våldtas för att du känner dig lite….kränkt. Märker du inte själv hur jävla fel det låter??

 3. Bara att se den svarte fan stå och flina in i kameran och det bredvid en landsförrädare av värsta sort…
  Våldtäkt mot en 77-årig kvinna, dubbelt handikappad……. i min värld finns ingen acceptans för att denne illegalist ska få tillåtas vara kvar i livet.

  Det är nog en jävla tur att man inte är polis. Tur för buset, det vill säga.
  Men så är man varken humanist eller konventionell, heller.

 4. Vänta nu! Det är ju bara SD som har medlemmar med kriminell bakgrund?!
  Detta om man ska tro massmedias ”granskning”…

  Har vi läst något om ovan nämnda våldtäktsman i någon annan media än den alternativa? Skulle inte tro det…

 5. inte så många fysiskt, men psykiskt handikappade
  är väll 87% av Svenska folket…varför spärrar vi inte
  in de myndigheter som vilselätt 8 miljoner fårskallar
  i fel fålla (videon under en repris, som tål visas igen)

 6. Frågan är väl bara hur många av denna förhatliga kaliber som rör sig fritt inom svenskt territorium, specialinbjudna av den kriminella regimen med uppdrag att åsamka största möjliga skada. En individ som befinner sig i ett sådant psykiskt skick att han är iståndsatt att utföra ett dylikt brott, har förverkat inte bara rätten att vistas inom landets hank och stör, utan har också förverkat rätten till sitt liv. Ovan nämnda ”straff” symboliserar inget annat än ett slag i ansiktet på alla brottsoffer och det genomkorrupta rättssystemet är ett enda stort skämt på svenska folkets bekostnad. Allmänfarliga och socialt invalidiserade element har invaderat landet och vi befinner oss alla under en aldrig tidigare upplevd hotsituation.
  SWEXIT och återinför dödsstraffet!
  Andreas.

 7. Breitbart berättar om hur tre tonårs-flickor och en kille ordnade ett party i en lägenhet i Kista (N. Stockholm). Man bjöd också in en 21-åring från Liberia, och han tog med sig en kille från Kenya.
  – Det dröjde inte länge innan afrikanerna tafsade på tjejerna. Och sedan sprutade de peppar-spray i ansiktet på svenne-killen. Sedan slog och sparkade de honom brutalt. När de var färdiga hade han fått ”flera skador i hjärnan, svullnader och sår över hela kroppen, och frakturer i benen, och öppna sår”.
  – Flickorna och afrikanerna trodde att han dött. Fast död var han inte. Men medvetslös, och permanent hjärnskadad.
  – Afrikanerna gav sig på tjejerna också, men då kom en granne in, så tjejerna kunde fly.
  – Domstolen? Ja, den ene afrikanen fick 2½ år, den andre 3 år. I praktiken kommer ingen att deporteras (skickas hem).
  http://www.breitbart.com/london/2017/04/14/african-migrants-brutally-rape-swedish-teen-leave-male-friend-brain-damage/

 8. Om åtta månader kommer Sverige att ha ändrats så mycket att han önskar att han får stanna kvar inlåst eller så ber han att få åka hem till Blackeberg eller var han nu kommer från?

  Varför syns han med Stefanowichz?

 9. Returnera mannen till sitt hemland efter avtjänat straff, tag gärna med den kortare mannen på fotot

 10. Kom ihåg en gammal kinesisk ordspråk;fåglarna känner man igen på fjädrarna,människan känner man igen på deras vänner.Passar bra i sammanhanget. Mvh och glad påsk Adolf

 11. BOSSE.Båda är skyldiga naturligtvis. Svetsarn kan väl utvisas till Somalia.,så han får lite solbränna, han ser så blek ut.Vi får inte glömma bort han .Han måste vara en varnande exempel för kommande generationen,samma som Hitler och Stalin,fast han är inte av samma kaliber det är han för mesig.Mvh Adolf glad påsk

  1. Glad påsk på dig Adolf och alla andra Sverigevänner här på bloggen. Vi kommer att få ett annat Sverige om vi är envis.

 12. Va den jäkla såsse-politruken , detta borde SD påpeka i varenda debatt och vid varenda intervju.

 13. Det är ju så enkelt att aldrig få hit enda av dessa, DRA IN ALLA BIDRAG och gör det nu !
  Migverket kan i fortsättning ägna sig åt att dra tillbaka alla TUT och PUT, sedan lägger vi ner den skattesugande myndigheten !

   1. ruben
    Nu får du ”hia” dig hur ska då alla människosmugglarna klara sin vardag, underhålla sina bilar, fastigheter samt ha råd att betala för sina barns skolor, tänk deras fruar kan inte köpa designerskor och kläder……………och alla politiker ……..inget inför framtiden !
    Det är allt uppbyggt från ”maffian” och det vet vi alla som är insatta ….maffian styr med järnhand !

 14. Våldtäktsman som studerar på vårdlinjen!? Ämnar han bli sköterska på ett äldreboende eller var har han i siktet? Och ett sådant veritabelt AS fotograferar Löfvén sig tillsammans med.

 15. Minderåriga grova brottlingar skall dömas som vuxna brottlingar. Alla brottlingars lika värde, eller ….?

 16. För att känna en person, måste en känna vilka han umgås med.
  Undrar just vilken av de två på bilden som vinner mest på att ses i sällskap.

  1. Båda är skyldiga, Adolf Nilsson.Du ser två av Sveriges värsta brottslingar på samma bild. Båda ska utvisas bums. Den ene till Somalia eller lämpligt land och den andre utanför vårt solsystem.Där han glöms bort för evigt.

 17. Studerar på vårdlinjen?
  Är det med sådana personer Löfven skall åtgärda bristen på sjuksköterskor? Då gäller det minsann att hålla sig frisk!

 18. 8 månader!!! I många länder hade han fått livstid. Till att börja med är han inte 17 år, han förgriper sig på en gammal kvinna och är dessutom skyldig till människorov! Sveriges rättssystem är ett skämt! Köp en fängelse plats av Ryssland, därefter omedelbart till Somalia eller Eritrea där fanskapet förmodligen föddes i början/ mitten av nittiotalet. Hur fan vill Svenskar ha in sånt här avskum i landet och dessutom betala världens högsta skatter. Man tar sig för pannan!

 19. Jag skummade snabbt över https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/04/b1112-14.pdf
  Borde inte vara chockerad men är just det, halvbröder på mammans sida, halvbröder och kusiner på pappans sida, alla boendes i Sverige.
  ”Besten” studerar …….på vårdlinjen…………?
  Svenskarna betalar skatt och lämnar sina barn på dagis och svenska skolor, för att göda detta inferno, fasansfullt !!
  ( Enklaste lösningen vore om han bär med sig den till höger på bilden tillbaka till sin kultur, där passar de fint tillsammans med hela klanen.)

  1. Studerar han på vårdlinjen?!
   Du milde! Vem vill se någon som begått sådana saker jobba med att ”vårda” utlämnande människor som kanske är fysiskt och psykiskt handikappade?!

 20. Ja regeringen väljer ju själva vilka de helst umgås med. Han kan förstås lika gärna vara 24 år men ingen bryr sig ju om något straff om offret ”bara” är mentalt och fysiskt handikappad. Dessutom var det ett importbarn. Märker att åldern som vanligt ligger på 17 år när brottet begås.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: