Asylaktivist eller advokat?

Anne Ramberg har gjort sig känd som asylaktivist och rasist, förutom att hon är generalsekreterare i Advokatsamfundet.

Bl.a. sade hon i en radiointervju att vanliga svenskar måste göra avkall på sin välfärd, för att på så vis trygga välfärden för migranter och världens mindre välbeställda. Hon har också kallat invandrare och den moderata politikern Hanif Bali för brun råtta. Nu avslöjas hon fara med lögner.

Så här skrev hon på twitter den 10:e april.

Terroristen och mördaren Rahkmat Akilov skulle därmed inte ha utvisats från Sverige efter avslaget på asylansökan, även om han inte valt att gå under jorden. M.a.o. hade det fruktansvärda terrordådet i Stockholm ändå kunnat genomföras, om man nu ska tro på vad Advokatsamfundets Anne Ramberg säger.

Fast ska man tro på asylaktivisten och rasisten Anne Ramberg?

Nej, i Expressen avslöjar Anders Ygeman att flertalet uzbeker avvisats från Sverige bara de senaste månaderna. Fast som den asylaktivist Anne Ramberg är, vägrar hon inse sitt tillkortakommande och säger så här till tidningen…

Enligt Anne Ramberg kan man alltså inte utvisa personer mot deras vilja, även om personen i fråga saknar asylskäl. Så Anne Ramberg, ge oss namnet på en enda asylsökande som inte motsäger sig ett utvisningsbeslut efter avslag? Ska man lita på asylaktivisten Ramberg ska den svenska staten luckra upp det rättssäkra asylsystem vi har och låta alla som söker asyl få stanna, för vem vill återvända när de redan tagit sig de hundratals milen genom dussintals säkra länder, bara för att få komma hit?

Läs gärna Ledarsidornas inlägg där asylaktivisten Anne Ramberg figurerar och ni förstår vad hon egentligen är ute efter.

 

20 thoughts on “Asylaktivist eller advokat?

 1. Kan inte beslutet verkställas så skall det låsas in. Alternativt verkställas i alla fall. Flytta hem den/det/något så får den/det/något klara sig själv på flygplatsen/hamnen.

 2. Onekligen representerar vederbörande advocatus diaboli själva inkarnationen av klimakterierelaterad problematik av såväl fysisk som psykisk karaktär, vilket resulterar i omdömesrubbningar, reducerad impulskontroll samt icke sällan en humörnedsättande urininkontinens.
  Att gå i härnad för en ohejdad import av individer drivna av ohämmade aggressioner, våldsbegär och sexuella abnormiteter är icke sunt och förtjänar endast förakt. Sedan må man stoltsera med vilken titel som helst; är förtroendekapitalet förbrukat är ock hedern för evärdliga tider solkad.
  Andreas.

 3. Advokatkåren är lika stora parasiter som invällarna. De är för sin utkomst i högsta grad beroende av att ”hjälpa” de sistnämnda. Och ju fler ju bättre. Allt betalas med skattemedel. Så ju fler invällare ju högre advokatarvoden. Här finns det inga övre gränser!.
  Löfven och hans feministiska regering måste bort. Och det fort!

 4. Till Anne Ramberg………………..

  ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

 5. Otroligt att svenska samhället producerat ett sånt monster. Vad ger henne rätt att existera ?

 6. I Latinamerika kallas advokater för blodsugare och jämförs med löss. En sund människa umgås inte löss (advokater) därför är det ytterst sällan de blir inbjudna på en tillställning och skulle övriga gäster få veta att, en ”lus” också kommer går de inte dit. Nu har vi i Svenstia även nått hit eftersom vi inom kort har samma status, som vilket u-land som helst.

 7. Ann Ramberg är inte ordförande i advokatsamfundet. Hon är generalsekreterare. Ordföranden är en annan person. Generalsekreterare är väl närmast kanslichef.

Kommentera