Asylaktivist eller advokat?


Anne Ramberg har gjort sig känd som asylaktivist och rasist, förutom att hon är generalsekreterare i Advokatsamfundet.

Bl.a. sade hon i en radiointervju att vanliga svenskar måste göra avkall på sin välfärd, för att på så vis trygga välfärden för migranter och världens mindre välbeställda. Hon har också kallat invandrare och den moderata politikern Hanif Bali för brun råtta. Nu avslöjas hon fara med lögner.

Så här skrev hon på twitter den 10:e april.

Terroristen och mördaren Rahkmat Akilov skulle därmed inte ha utvisats från Sverige efter avslaget på asylansökan, även om han inte valt att gå under jorden. M.a.o. hade det fruktansvärda terrordådet i Stockholm ändå kunnat genomföras, om man nu ska tro på vad Advokatsamfundets Anne Ramberg säger.

Fast ska man tro på asylaktivisten och rasisten Anne Ramberg?

Nej, i Expressen avslöjar Anders Ygeman att flertalet uzbeker avvisats från Sverige bara de senaste månaderna. Fast som den asylaktivist Anne Ramberg är, vägrar hon inse sitt tillkortakommande och säger så här till tidningen…

Enligt Anne Ramberg kan man alltså inte utvisa personer mot deras vilja, även om personen i fråga saknar asylskäl. Så Anne Ramberg, ge oss namnet på en enda asylsökande som inte motsäger sig ett utvisningsbeslut efter avslag? Ska man lita på asylaktivisten Ramberg ska den svenska staten luckra upp det rättssäkra asylsystem vi har och låta alla som söker asyl få stanna, för vem vill återvända när de redan tagit sig de hundratals milen genom dussintals säkra länder, bara för att få komma hit?

Läs gärna Ledarsidornas inlägg där asylaktivisten Anne Ramberg figurerar och ni förstår vad hon egentligen är ute efter.

 


20 responses to “Asylaktivist eller advokat?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: