Aftonbladets kulturchef: Sverige klarar sig inte utan illegala invandrare

HATMEDIA. Rakhmat Akilov, terroristen som erkänt att han körde lastbilen på Drottninggatan i fredags var en av de cirka 12.000 som fått beslut om utvisning men gått under jorden. Han kommer från Uzbekistan och totalt hanterar polisen 260 fall av utvisningar som gäller just uzbeker.

Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg är en av dem som ställer sig på de illegala invandrarnas sida. Kulturchef Lindborg påstår att Sverige skulle ”stanna” utan de illegala invandrarna som hon kallar ”papperslösa”.

”Ja, det är ett problem med alla som får avslag på sina asylansökningar och sedan går under jorden. Men lika sant är att Sverige skulle sluta funka om de tio tusentals papperslösa som är här försvann på riktigt.
Det är de som diskar på krogarna. Det är de som jobbar på budfirmorna som betalar skit. Det är de som städar och tar de sämst betalda servicejobben, de som medelklassen vill ha utförda men inte betala särskilt mycket för”, skriver Linderborg i Aftonbladet idag.

”Det är de som gör att flyttfirmorna kan erbjuda sina tjänster för 500 spänn i timmen. Det är de som river, röjer och sanerar. Det är de som gör att medelklassen kan bygga om sina badrum utan att ta allt för stora lån.
Om de papperslösa verkligen försvann, inte bara gick under jorden, skulle det märkas.
Nu pratar vi om att ”dom” inte ska få förstöra ”vår stad”. Men det är ju ”vi”, som är så nöjda över våra fina reaktioner på terrorn, som betalar deras uppehälle genom att utnyttja deras arbetskraft för nästan ingenting. Vi har byggt in de papperslösa i vårt låglönesystem. Om vi vill ha bort dem, måste vi stoppa den arbetsmarknad som finns där för dem.
Stefan Löfven säger att vi ska hålla samman genom att bygga ett land där vi ”investerar i varandra”. Den största investeringen måste vara att förändra inställningen till billig service och arbetskraft.”

-Pettersson noterar att Aftonbladets redaktion och Åsa Linderborg verkar veta en hel del om svartjobb och svart arbetskraft. Damen och de andra journalisterna kanske håller de illegala med jobb på Söders krogar och svartstädning i sina hem…vad vet jag. Åsa Linderborg talar nog i egen sak.

Detta är en kulturartikel som är en del av Aftonbladets opinionsjournalistik skriver Aftonbladet om artikel.

Opinionsjournalistik!!! Att bilda opinion är som syftar till att påverka uppfattningar, ställningstaganden och ageranden hos enskilda individer, organisationer, företag med flera i en för opinionsbildaren gynnsam riktning.

Vore det inte bättre att Åsa Linderborg och Aftonbladet bildade ett politiskt parti?

Fröken Linderborgs föräldrar var engagerade i Vänsterpartiet kommunisterna och tretton år gammal blev damen medlem i Kommunistisk Ungdom. År 1987 anställdes hon som ombudsman i Kommunistisk Ungdom i Mälardalen. Linderborg har innehaft politiska förtroendeuppdrag för Vänsterpartiet i Uppsala kommun.

Nåväl, att Linderborg fortfarande är kommunist märks tydligt. Hon bor i en bostadsrätt på Söder värd ungefär fem miljoner…

Det är sådana som Åsa Linderborg som gjort dagens samhälle med terror, gruppvåldtäkter, bilbränder, stenkastning m.m. möjligt genom Opinionsjournalistik!!!

42 thoughts on “Aftonbladets kulturchef: Sverige klarar sig inte utan illegala invandrare

 1. Vi behöver inga ”papperslösa” parasiterande svartjobbare, som skall ha gratis tand- och sjukvård samt skolgång för sina barn. Vi har närmare
  400 000 arbetslösa i vårt land. Det räcker långt. Skicka tillbaka de ”papperslösa” så kommer många av de 400 000 i arbete och skattepengar rullar in till staten. Aftonbladets påståenden visar på vilken nivå tankeförmågan ligger på dess redaktion! Artikeln är ju löjeväckande. Landet stannar verkligen inte om man skickar hem en skock svartjobbare! Rent nonsens och inget annat.

 2. Man måste vara idiot om man låter en illegal invandrare renovera sitt badrum. Vattenskador i huset är så gott som garanterade (i brist på yrkeskunskap) och när de händer så är man helt ensam med problemet.

 3. Gammelmedia suck. Att de bara orkar.
  Om man fortsätter köpa deras lögner är man så dum att man bör hoppa ut genom fönstret.

 4. ”Det är de som gör att flyttfirmorna kan erbjuda sina tjänster för 500 spänn i timmen.” Säger allt om Linderborgs egen lön och det faktum att hon är groteskt överbetald. Ser gärna att Aftonbladet går i konkurs och att Linderborg får börja diska på krogen eller bära flyttkartonger.

  (25 000 kr/månad blir ungefär 140 kr/timma och lite beroende på verksamhet borde man uppnå lönsamhet om man tar det dubbla, 280 kr/timma. Det krävs en månadslön på 70 000 för att lön och arbetsgivaravgift ska överstiga 500 kr/timma. Kommunister har aldrig varit bra på att räkna.)

  • Argus, det finns inte en chans att uppnå lönsamhet med 280 kronor i timmen. Du måste ha minst 400 kronor i timmen plus moms, alltså runt 500 kronor i timmen för att klara lönsamheten.

   280 kronor täcker en normal lön men sedan har du allt annat, lokaler, bilar, el, marknadsföring, försäkringar, frånvaro, moms m.m….

  • 140:- timme gör 23520/mån tillkommer semesterlön, arbetsgivaravgifter, försäkringskostnader total kostnad för arbetsgivaren 31770:- månad.
   Ingen sinekur att vara företagare i Sverige!

 5. För lite sisu i Sverige. Vi har böjt rygg för länge för överheten. Dags att räta upp den !

 6. @Åsa på AB, Du som ska vara vänsterpartist, uppfostrad som en kommunist lever och bor som en kapitalist. Går på restaurang, där maten och faten sköts av de fattigaste. Du arbetar för er röda sak att göra Sverige till en ny brun sak. Tänk efter, en dag år 2038 frågar din dotter dig;
  – Mamma varför tillät du dom att förändra landet? Jag vill inte bära slöja. Jag får inte bada med killar. Jag får inte gifta mig med den man jag älskar.
  Se här på den här bilden. Du och farsan och några andra ligger nakna i gräset. Vem är dom?
  – Ge mig fotot!
  – Varför?
  – Jag måste förstöra det.
  – Varför då?
  – Annars är det slut med oss.
  – Är du inte riktigt klok. Du som sitter som vice ordförande i det kvinnliga muslimska rådet

 7. Går invandrarna att bygga in i en ekonomi så går dom också att bygga ut/bort, dock snackar kärringen Åsa Linderborg bara dynga & dravel …vilket samtliga gör i gammelmedia.
  Sverige klarar sig utan Aftonbladet, så ta ni och försvinn medan tid finnes, för när folket har blivit tillräckligt förbannade då kommer dom jaga skiten ur er journalister på gammelmedia och göra saker med er som inte passar att skriva här …bara så ni vet.

 8. Åsa Lindeborg har naturligtvis fel om hon hävdar att Sverige inte klarar sig utan ”papperslösa” invandrare! Däremot har hon ju rätt i att dom dumpar lönerna för de övriga anställda och att de sänker kostnaderna för oseriösa företag som anställer papperslösa! Vi andra som efterfrågar servicetjänster får det lite billigare. Men merparten av skillnaden i lönekostnad tar företaget i extra vinster! Detta måste få ett slut innan det blir försent. Då kan vi hamna i USAs situation där det finns alldeles för många ”latinos” i ekonomin i åtminstone de södra staterna som för länge sedan förstört den amerikanska ekonomin i söder. Motsvarigheten till när slaveriet höll de amerikanska bommullsindustrierna under armarna. USAs ekonomi är idag väldigt beroende av ”lationos” och får problem om alla ”papperslösa” latinos skulle utvisas. Vi är ju inte där riktigt än. Men vänta ett tag till så!

 9. Apropå Åsas ”stolliga” inlägg………………

  Denna rapport kom igår från AF.

  ”Arbetsförmedlingens verksamhetsstatistik mars 2017.

  Arbetslösheten minskar inte längre.  Det visar ny statistik från Arbetsförmedlingen i mars. Samtidigt ökar skillnaderna i arbetslöshet mellan inrikes och utrikes födda.

  372 000 personer var inskrivna som arbetslösa på någon av landets arbetsförmedlingar i mars 2017. Det är ungefär lika många som för ett år sedan.

  Bland inrikes födda fortsätter dock den positiva trenden, med något färre arbetslösa som är inskrivna på Arbetsförmedlingen. Samtidigt ökar antalet utrikes födda.

  I slutet på mars var arbetslösheten bland inrikes födda 4,1 procent. Det kan jämföras med 22,2 procent bland utrikes födda. Förklaringen är att allt fler nyanlända som har fått sina uppehållstillstånd nu kommer till Arbetsförmedlingen.

  I år väntas rekordmånga, närmare 80 000 personer, delta i
  Arbetsförmedlingens etableringsuppdrag för nyanlända.

  Här finns mycket kompetens, men det finns också personer med mycket kort utbildning och för dem är det en längre startsträcka till jobb. Ungefär hälften saknar en gymnasieutbildning. Det är viktigt att vi kan motivera fler till utbildning, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.”

  https://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Pressrum/Pressmeddelanden/Pressmeddelandeartiklar/Riket/2017-04-10-Arbetslosheten-oforandrad.html

 10. Den här tiden i världshistorien har en oerhört viktig funktion att fylla för mänsklighetens utveckling:
  Människor blir medvetna om den låga kvalitet som media håller. Och utvecklar en bättre, effektivare och i den en kommunikation som bygger på igenkänning och samhörighet, styrka och detta sker inte för att någon berättar eller föreläser om det utan för att det är ett erfarenhetsutbyte mellan människor. Som allt annat man lär sig på riktigt och inte något man ska tycka för att det ska vara på ett visst sätt.

  Denne journalist får passa på medan hon får mediautrymme. Hennes texter kommer att jämföras med andra tillgängliga texter och egna erfarenheter och den kan bli det rep hon hänger sig själv med? (Bildligt för den som undrar). Vad önskar hon? Finns det inte lättare sätt att byta karriär på än att fortsätta mala på i hopp om att någon ska lyfta bort en därifrån?

  Det finns tydligen många sätt att skada sig själv på?

 11. Är det lagligt för en journalist på Aftonbladet att försvara och uppmuntra till kriminalitet ?

 12. Vilken idiot !Sverige var uppbyggd,färdig ,innan alla asyl turister ockuperade landet. Det som pågår nu är nedmontering av allt gott vi har byggt upp.Åsa skulle gå ut till NO GO zonerna predika till stenkastande barbarrer som inte hör hemma i vårt land.Hon kan ta med steffe så att han ser hur illa det är i landet.Avgå svetsarn.Mvh Adolf

  • Gå efter hjärtats behag, och det är inte etniska bulgarer utan NI, svenskar, kommer ni ihåg vilka NI var.

 13. Nu går billarmen här nere på gården och en massa invandrare springer iväg. Mitt i natten.

 14. Aftonbladets medarbetare tycks tro att ett land blir välmående av en massa svartjobbare. Vem skulle då betala för skola vård och omsorg? Om vi sluppit att betala för alla invällare, som kommer hit kunde säkert skatterna halveras. Att svartjobbande invandrare är lönedumpande erkänner ju AB. Vad säger LO? Om vi inte haft skattehöjarpartiet vid makten och inte haft världens högsta skatter, hade vi glatt betalat vitt för alla tjänster, som vi eventuellt behöver.

 15. Joseph Do Luca säger det bäst. Vi hör en civilisation. Resten av rövare kan ta sig i…

  • Varför inte Nordkorea? Förresten där skulle hon nog inte komma långt för där måste man arbeta.

 16. Där ser man – alltid lär men sig något nytt när man läser
  tidningarna. Nu är det tydligen de papperslösa som har
  byggt upp landet.

  Eller är detta så kallad Fake-Fakta?

 17. Linderborg bör hålla sig till kulturen, tyckandets konst, och sluta upp med politisk propaganda.

 18. Övrigt: ”I ett sunt samhälle hade ingen ens noterat vad dessa gycklare vräker ur sig”.

  http://politikfakta.se/2017/02/nar-ett-land-ar-kris-blir-hovnarren-kunglig-radgivare/

  På den bild av hovnarrarnas hovnarr som finns att skåda via länken ser man tydligt att han ser minst 10 år äldre ut än sin biologiska ålder. Halsen hänger, rikligt med riktig grova rynkor, extra stor dubbelhaka osv. Här har vi alltså att göra med ett tydligt fall av Progeria, en ny form, tidigare oupptäckt som går under namnet hovnarrsprogeria. Intrycket av en 75-åring som hoppar omkring på ett ben och flinar och säger bajsrunka är sisådär.

  Det finns en röstfunktion på på webbpatsen:

  Är du också heligt trött på alla pk-pajasar som får utrymme i politiska debatter?

  Ja – 4,031 röster (97.23%)
  Nej – 117 röster (2.82%)

  Som ni ser går det bra för Schyffertfjanten.

  OBS! Assad tycker mycket om gamla människor. Poängen här är hovnarrens hastighet i åldrandet. Har vi tur är han borta ur TV om några veckor.

 19. Hon anser alltså att Sverige stannar utan svartjobbare och kriminalitet?! Dessa regim-megafoner drar sig inte för något. Tänk så mycket skatt vitjobbare hade genererat och tänk så mycket resurser som frigjorts inom sjukvård, skola och polis, att använda till de som bestulits på sina skattepengar! Ut med packet och låt landsförrädare Åsa Linderborg följa med!

 20. Totalt verklighetsfrånvänd, det är väl för fan inte Mexare som invaderat Sverige! De som invaderat Sverige är asylturistparasiter som lever på bidrag och när de ska utvisas börjar de mörda svenskar urskiljningslöst! Terrorattacken i fredags är bara ett i mängden!

  När fan ska svenska kommunist journalister förstå och tolka vår omvärld och samtid som oss normala människor! Hur fan kan man ens komma på tanken att utan papperslösa stannar Sverige! Fy fan vad naivt och enfaldigt och totalt ogenomtänkt uttalande!

  På vilket sätt bidrar papperslösa till uppbyggnaden av Sverige? Inte ett djävla förbannade dugg! De utnyttjar den svenska välfärden och arbetar svart! Åsa har en mycket konstig inställning till vad som bidrar och bygger landet Sverige! Åsa har samma otur som Mona Sahlin när hon tänker! Åsa anser nog också att utan tiggare stannar Sverige!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

 21. Lite off-topic, men jag måste 🙂

  Min förutvarande svenskalärare sa alltid till mig:

  ”Assad, hålla dig till matematik och ej till dikt din babbe”

  Jag tror hon bara var avundsam. Inners inne visste hon att jag var bättre än henne. Kolla själva:

  Oh du hovnarrarnas hovnarr
  Oh Schyffert du Schyffert, drag ner dina byxor
  Oh Schyffert du Schyffert, tag fram en sax
  Oh Schyffert du Schyffert, skyffla upp dig själ
  Oh Schyffert du Schyffert, på tippen du hamna

  • Genomgående raka och verkliga kommentarer från dina läsare för din utmärkta sammanställning Pettersson i inlägget.
   Skulle som någon skrev,inte förundra mig om detta kommunistsvin har en egen liten svart boy, i sin lyxiga våning på Söder.Ingen normal människa skulle komma på idèn att publicera en sådan smörja.

Kommentera