Jo jag är arg…….

Det finns kanske några av er där ute i cyberspace som undrar hur just jag tänker i frågan om Sverige och terror.

Jag satte mig ner en stund efter frukost och skrev ihop några förslag på hur man kan skriva i kondoleansböcker som från måndag kommer att vara utlagda i stadshus runt om i vårt vackra land.

Fyra förslag:

1: I fredags i Stockholm den 7 april 2017 fick fyra personer sina liv släckta i en väntad terrorhandling, ett stort antal medmänniskor lider i denna stund av fysiska och psykiska skador av det inträffade. Jag ger skulden till det skedda till politiker inom socialdemokraterna, vänsterpartiet, miljöpartiet, moderaterna, liberalerna, centern, kristdemokraterna, och jag lägger även skulden i knät på media, en media som år efter år gått maktens ärenden är medskyldiga till vårt allt mer otrygga land. Alla uppräknade ska ställas till svars!

 

2: Politiker med makt har tillsammans med sin svans av lättduperade följare/väljare sedan länge iscensatt terrorhandlingar i vårt land. Med berått mod har svenska lagstiftare banat väg för personer och ideologi som vill oss illa, politiker med makten i sina händer har medvetet bjudit in kriget. Ve de skyldiga!

 

3: Sedan länge har svenska folket förts bakom ljuset, vi har haft att välja på politiker som inte värnat vare sig oss eller vår nations bästa. I fredags i Stockholm fick fyra personer betala ett allt för högt pris för den oansvariga svenska politiken, i fredags skapade man ännu fler svenska medborgare som nu mår ännu sämre än förut. En dag kommer domen att bli hård mot de skyldiga och medskyldiga.

 

4: I nutid av terror även på hemmaplan har vi alla rätten till vår ilska och till vår rädsla. Vi svenskar har även en självklar rätt att känna djup oro för framtiden genom åratal av politiska medvetna val av att missköta Sverige. I fredags den 7 april år 2017 släcktes fyra personers liv, de borde finnas kvar. I ett friskt Sverige hade fyra personer som nu är döda funnits levande bland oss. Stefan Löfvens tårar är falska, han har fått det hans och hans gelikars politik skapat.


Sedan såklart undertecknar jag med mitt fullständiga namn, det blir offentliga handlingar för eftervärlden att ta del av, och kanske någon ”journalist” kommer att börja att hatdreva för att man kan tänka självständigt

 

 

 

 

33 thoughts on “Jo jag är arg…….

 1. Här är det stora felet och anledningen till att det ser ut som det gör i Sverigeistan:

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/terrorn-har-motts-med-karlek

  Genuspedagogerna har lyckats med sin hjärntvätt av folket i Nordvästkorea på den norra arabiska halvön! Möta med kärlek? Hade det inte varit bättre att bemöta dårar som vill mörda oss för vårt sätt att leva med ilska? Kräva av politikerna att nu får det f_n i mig vara slut på daltet?

 2. Just nu på Agenda:

  Polischefen: ”Han kommer att sitta inlåst i resten av sitt liv.”

  http://www.svt.se/nyheter/live/dad-i-stockholm

  Inte dåligt att ha en kristallkula att se in i framtiden med! Jag för min del tror att om några år när vi svenskar är i minoritet, kommer alla som han att släppas ut från fängelserna!

 3. Vem gav den uzbekiska terroristen Rakhmat Akilov logi i Stockholm?
  Vem försörjde honom?
  Hade han ett svart jobb, vem var hans arbetsgivare?
  Alla dessa personer borde ställas till svars inför rätta och bli bestraffade.

 4. Det där passar verkligen inte i en kondoleansbok.
  De åsikterna kan du föra fram på en annan plats vid ett annat tillfälle.

   • Jag tycker naturligtvis att det är hemskt. att detta har skett.
    Och som jag skrivit tidigare måste det fattas nya lagar om de som återvänder efter att ha lämnat Sverige för att ansluta sig till IS,
    Men politik hör inte hemma i en kondoleansbokm då går man dit i fel syfte.

   • Nä, det är klart bättre att som landsförrädarna dra hit packet och sen stå och snyfta att dom känner med offren och deras anhöriga!

 5. Ett stort ansvar ligger på lagstiftarna. När ett negativt beslut ska skickas ut från migrationsverket, anser jag att personen ska personligen komma till migraionsverket och där personligen få beslutet, sedan ska polis föra personen till en för ändamålet avsedd lokal, så att det inte finns någon som helst risk att personer med avslag får en möjlighet att ta sig ut i samhället. Så politikerna har ett stort, jäkligt stort, ansvar i det som hände i fredags.

  • Jag har länge sagt att alla som får ett avslag ska flyttas till ett ”detention center”, gärna när en flygplats. Flera länder gör så, bl a Australien. Sen skickas de hem med första flyg lediga flyg.

   Det är klart att asylsökande som får avslag inte blir glada men om bara några börjar utföra terrordåd på svenskar så ligger vi illa till.

 6. Allahu Akbar. Bilden borde skyndsamt översändas till SÄPO.
  De gläds uppenbarligen åt ett lyckat terroristbrott där de lyckats eliminera 4 kristna.

 7. Några som också är medskyldiga är de personer,
  som med sitt ”civilkurage” stoppade polisens REVA-projekt.
  Det skulle vara intressant att se intervjuer med några av dem idag.

  • Håller med dig!
   Drottningatan-terroristen har erkänt enligt polisen och ”är nöjd”. Vore intressant att höra om avslaget påverkat hans dåd. Så var fallet med afrikanen som dödade två personer på Ikea för att han fått avslag och de såg svenska ut!

 8. Det kanske snart är läge att lägga till SD på ettan? Helt knäpptyst för det mesta och många goda patrioter som har sagt vad folk tycker har sparkats ut!

  • Du har en poäng där, det antirasistiska mittenpartiet med förgreningar in i stiftelsen Expo har även de skuld och icke ansvarsfrihet

  • Vet ej vad texten betyder, men det förargar mig att se de två mörkhyade killarna till höger stå och le stort. Fy för den lede. Bra skrivet Eva-Marie.

   • Jag tänkte på samma sak. Abdullah ler och Mustafa täcker svenska flaggan. Orakade är dom också.

  • Den röd-vit-svarta flaggan till vänster med arabisk text i det vita mittenfältet är Iraks senaste flagga antagen den 22 januari 2008.

   Texten i det vita fältet är den arabiska hyllningen Allahu Akbar och som de flesta redan vet betyder det Gud (= Allah) är större.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Iraks_flagga

   Mycket osmakligt att visa upp denna flagga på en manifestation i Stockholm för offren till en djävulsk islamist från det muslimska Uzbekistan.

   • Tillägg:

    Det var inte bara osmakligt utan också en oförlåtlig skymf mot medborgarna i dödsoffrens hemländer, d v s Sverige, Belgien och Storbritannien av de som kom dragande med den muslimska irakiska flaggan med dess vedervärdiga text.

  • De håller skyltarna ÖVER svenska flaggan, men inte över den Irakiska – på vilken det står ”Allah är större”?!

   Jag vill inte tolka in för mycket i tilltaget, men det känns obehagligt; det är fel tillfälle att flasha med andra länders flaggor vid ett tillfälle som det på bilden, ffa när man täcker över Sveriges flagga med skyltar och flamsar.

   • Allra helst då offren inte har att göra med denna del av världen. Men däremot terroristen.

 9. Du är modig Eva-Marie. Man skulle kunna tro att du är svensk och inte en feg babbe som står i ring kring sina offer.

  Min egen teori är att vi måste be andra länder om hjälp och därför borde någon skriva inlägg på engelska i Petterssons blogg. Högsta prioritet borde ligga på att sprida kunskaper om hur pajasmuppen Löfven och relaterade fegisar förstört ett land.

  Engelska inlägg skulle dessutom öka trafiken till Petterssons Blogg som är en de bästa källorna avseende ”nuläget” idag på Internet.

Kommentera