Stäng

6 reaktioner på “Bilen ett farligt vapen

 1. I den lilla staden där jag bor så är det invällare och vi pensionärer som rör oss i det lilla centrumet på dagen, invällarna är nästan uteslutande ”män” och upptar de flesta platserna på cafeerna ( vill inte ens ta en kopp kaffe bland dessa ). Svenskar i arbetsför ålder syns inte till antar att de jobbar ihop skatten för att bekosta den ”fina invandringen från tredje världen”, samt jobba ihop den pension som de aldrig kommer att få !

 2. Det var väl ändå positivt att skurken stal en lastbil som det står klimatsmart på med stora bokstäver – eller hur Gustav Fridolin?

 3. Jo men etablissemanget kommer efter gårdagens händelse när en lastbil ”kör” som SVT uttryckte det på Drottninggatan att antagligen förbjuda alla fordon som ”kör”?????

  Nu vet vi alla normalt funtade människor oavsett nationalitet att fordon ”kör” aldrig!!!! Utan det är i de flesta fall någon av kött och blod som ”kör” fordon om inte fordonen är radio/fjärrstyrda! Radio/fjärrstyrd var inte den lastbil som kördes av någon av kött och blod på Drottninggatan!

  Etablissemanget kommer inte att på något sätt förbjuda grundorsaken en vidrig, ohuman, våldsbejakande religion orsaken till gårdagens händelse, utan tar troligen den lätta vägen och konstaterar att ”fordon som kör är farliga och ska därför förbjudas”!

  Som alla förstår så ironiserar jag nu! Men tyvärr min ironi ligger närmare sanningen än man kan tro!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning Sverige ut ur EU nu!

 4. Sveriges polisatrappmyndighet kommer börja ta licensavgift för lastbilar i stället för att utvisa de som redan bestämts i lag och i domstol ska utvisas (lastbilsmassmördaren var väl utvisad men dubbla identiteter är vanligt bland forna sovjetmedborgare här)
  Jfr LONDON — A knife-wielding assailant driving a sport utility vehicle mowed down panicked pedestrians and stabbed a police officer outside Parliament on Wednesday in a deadly assault, prompting the hasty evacuation of the prime minister and punctuating the threat of terrorism in Europe.

  At least four people, including the assailant, were killed and at least 40 others injured in the confusing swirl of violence, which the police said they assumed had been “inspired by international terrorism.” It appeared to be the most serious such assault in London since the deadly subway bombings more than a decade ago.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: