Vi har varit förskonade…….


Sverige har fått ett brutalt uppvaknande!  Vi har varit förskonade från terror under en lång tid. Bortsett från det misslyckade försöket 2010. Eftersom Sverige har skyddat muslimerna och även IS krigare under en lång tid har vi varit relativt säkra. Vi har inte ”bråkat” med dem utan snarare fjäskat och strukit dem medhårs. Nu blev det mothugg i samband med Al-Azharskolan och detta fick vi svar på snabbt. Detta är min lilla teori – att det är ett sätt att varna – lägg er inte i!! Nu gäller det att vara ännu mer enade mot dessa terrorister. Att hela Sverige står upp och försvarar vårt land , vår kultur och vårt leverne. Nu är det slut med fjäskandet, nu är det allvar! 

C80nXjDW0AAQEiE


28 responses to “Vi har varit förskonade…….

 • Nisse

  Det blir nog sossen Tomas Bodström som skall försvara det jävla aset naturligtvis på skattebetalarnas bekostnad………..

  Gilla

 • Sven-Erik

  @mari, tänkte samma sak. Mediafokus flyttas från Al-Azharskolan genom alla(h)s deras vilja har talat genom ensam gärningsman som gör en copy-cat av Nice, Berlin …
  SVt morgonsändning igår. Skolan talesperson; – ”Vi kan ta bort den religiösa friskolan, men Sverige är ett mångkulturellt land och barn måste få utöva sin religösa tro även på skoltid”.

  Gilla

 • Truthfighter

  SANT!!! Det är nu det gäller!!! Nu är det krig, och kamp för överlevnad för dem vi är, och har rätt att vara, vårt land, kultur, folk och identitet!!! DET ÄR NU DET GÄLLER!!!

  Gilla

  • Realist

   Herre Gud ge inte upp vi har mycket att klara av ………….

   Gilla

  • Realist

   Nja jag för min del tror att det beror på att Afganistan ´hittills inte fått förvärva den ”´chicka” rederidirektörsvillan i en av Stockholm´s (fjollträsks) finare kvarter……..

   Gilla

 • Mikael Donner

  Det som är mest frapperande idag är alla vanliga svenskars naivitet och faktaresistens och förlåtande inställning till våra politiker. Det som hände idag var ingen överraskning för många av oss. Fler attentat att vänta. Tyst majoritet av muslimer som hyllar dagens insats. Och som vägrar att integreras. Skall vi kasta ut dem idag eller vänta 5 år då de är så många fler. Retorisk fråga. Och låt oss spika upp galjen på Stortorget i Gamla stan och hänga de där landsförrädarna till ansvariga politiker. Jag kunde namnge dem men undviker för att behålla min frihet. Men när den dagen kommer skall jag glädgeligen bidra och peka ut dem.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tveklöst finns ett stort antal psykfall inom radikalvänstern, vilka nu pro primo anser att detta är den vite mannens fel, och pro secundo att det var ett attentat utfört av den högerextremistiska Nordiska Motståndsrörelsen. Att beskylla de koranförslavade kulturberikarna för dådet faller dem givetvis inte in, alldenstund en sådan tillvitelse skulle gå stick i stäv med deras desorienterade feminist-marxistiska ideologi, där alla medel är tillåtna avseende kampen mot det vita patriarkatet.
  Andreas.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Ut med alla muslimer, det är den lösning vi islutändan maaste tillgripa, den enda som hjälper.

  Gilla

 • larsson

  Nu blir det mer fjäskande och mera bidrag, mer av samma verkningslösa medicin.

  Gilla

 • Dalmasen

  Ja för terror av den här storleken, ja
  Men vardagsterror, våldtäkter, väskryckningar , stöld / bedrägerier mot
  Äldre, mm. mm. mm.
  Har vi inte vart ett dugg förskonade för.
  Det här för jävligt, sätt stopp,säg till varandra att nu får det
  Fan vara nog.
  Rösta inte fram politiker som är för fortsättning av invandring.
  Hitler stod för grymheter som vi lovat varandra att de inte
  Får ske igen. Jag håller också med.
  Nu lovar vi varandra att det samma gäller muslimer.
  Dom får inte vistas här längre.
  Risken är för hög, det räcker med 1 på miljonen så
  Hamnar vi där vi hamnade i dag.
  Oskyldiga dödsoffer på öppen gata i Stockholm.
  Stackars små ovetande barn som drabbas av korkade politiker
  All heder till Åkesson ( SD) som står upp hedersamt.

  Gilla

 • age

  Jag skrev för lite sedan , här på kommentarer, att islamisterna/
  muslimerna var inne i fas 2; Den med odetonerade bomber för att markera sin position.

  Har de nu gått in i fas 3?

  Kan vi känna oss trygga med 1 miljon muslimer i vårt fosterland?
  Kan vi känna oss trygga med att ha muslimer runt omkring oss?

  Vi vet att alla muslimer är skyldiga att följa islam/koranen!
  Vi vet att det finns bara en koran!
  Vi vet att koranen inte finns i lightversion!
  Vi vet att muslim ska bekräfta sin hjärntvätt fem ggr./dag.
  Vi vet att varje muslim är muslim!
  Vi vet inte om dagens attentat är utfört av muslim!

  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!
  Jag röstade på SD i senaste valet.
  Gjorde du det?
  — och nästa val…….?

  Gilla

 • Falköga

  Det är väl Mona Sahlin anställd av Birgitta Ohlsson och sedan Alice Bah Kuhnke som har haft ansvar för att sådant här inte ska hända. Liksom även Ygeman och Johansson. Vad händer nu? Kommer de att ställas till ansvar?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Lastbilsmassördaren gripen i Märsta (så kallat högriskområde där bl.a. bryssel bombaren ”kom ifrån”) ? Troligen har Dan Eliasson polis atrapp chef utfärdat permanenta uppehållstillstånd till halva IS. Rom-son klimatsmart att halva Irak ska va folkbokförda närmast Arlanda.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Är chauffören Miljöpartistiskt förtroendevald med lastbilskort utfärdat på Grönlunds i Hallonbergen, betalt av Kriminalvårdens öppen anstalt experiment?

  Gilla

 • white lady

  Nu kan inte nyttiga idioter i regeringen skona oss från terrorism längre.
  Varken alla bidrag till muslimska föreningar eller daltandet med muslimer ger upphov till tacksamhet hos dem. Hela situationen liknar den som i sagan om grodan och skorpionen. När ska de ansvariga ställas inför rättan för landsförräderi?

  Gilla

 • jhonsson

  På grund av det av politiker så prisade ”öppna Sverige” kommer vårt land med nödvändighet att bli allt mera slutet och folket allt mer kollade med kameror i vart och vart annat gathörn. Det hade varit både enklare och billigare att stänga gränserna. Vänta bara till några hundratusen anhöriginvandrare kommer nästa år!
  Gud bevare Sverige och svenskarna, våra politiker har övergivit oss!

  Liked by 1 person

  • compulsoryunion

   Bara 3 av de islamiska republikerna därifrån våra så kallade barn kommer nuförtiden har 30 gånger större befolkning än Sverige (Afghanistan, Iran och Pakistan) dvs nysvenskarna är verkligen de nya svenskarna om folkrättsbrottslingarna i Riksdagen får bestämma.

   Gilla

 • Ludde

  Tragiskt, en ensam galning, har inget med Islam att göra, manifestation mot rassimen, ljus, S D är inte bjuden. Och så blir det ärtsoppa nästa torsdag som vanlig.

  Gilla

  • mari svensson

   Tragiskt, att man inte bjuder in SD. Där finns ingen rasism-endast Sverigevänner som månar om vårt land. Har inget med rasism att göra. SD hjälper gärna på plats och de som verkligen behöver. Det är inte rasism, det är medmänsklighet. Det är stor skillnad på medmänsklighet och dumdristighet.

   Gilla

 • SNAFU

  Andra attentat jag kommer ihåg så här ur minnet i Stockholm är:
  Drottninggatan. Bomb ×2
  Gamlastan. Bil in i folkmassa
  Gamlastan. Svärdman
  Sen har vi även.
  Västerås. Kvivskärning på ikea ×2
  Flicka på lurhem. Kvivskärning

  Så det här blir bara värre med tiden.

  Liked by 1 person

  • compulsoryunion

   Plus: DouDou mördade 2 med järnrör
   Efrain våldtäktsmord på spårvagn Göteborg, osv
   Alexandramannen al Suhairy våldtog 100 unga svenskor osv

   Men inget kan rubba kartellen av Riksdagspartier vars religion är asylbedrägeri wahabbismen

   Gilla

   • highcoastbeds

    Skrattar inte ofta när jag läser kommentarer men det gjorde jag nu! verkligen härlig ironi på verkligheten.

    Gilla

 • Benny

  Ja, fegheten som svenska politiker visar mot islam har sin grund i att man är medveten om hur illa ute Sverige är om man kritiserar islam. Och med ca 1 miljon muslimer i landet så kan man lugnt konstatera att politikerna ”skitit i det blå skåpet”. Man tänkte nog inte på att islam och religion fortfarande är en kraft att räkna med bland obildade analfabeter som man låter välla in i landet från efterblivna muslimska länder. Ni kan tänka er vilket helvete som Syrien fått genomgå när det började välla in islamister från de närliggande länderna och hela landet började falla sönder under trycket från dessa obildade barbarer. Islam flyttar fram sina positioner hela tiden i Sverige och fortsätter det så här ligger Sverige illa till. Vi har inga tuffa poliser eller militär som t ex Ryssland så vad har vi att sätta emot? Gudrun Schyman och poliser som bjuder på fika? För h-e….

  Gilla

  • Luntan

   Vad gnäller du för? Ni Riks-svenskar är drabbade av 200 år av fred som förstärkts av allt socialt / ekonomiskt dalt. Kräv i stället att få börja sanera landet – i vid mening! Vapen för ändamålet finns ju oanvända i de militära förråden!
   / Finlandssvensk

   Gilla

 • Suzie

  Skyldiga till detta fruktansvärda terrordåd är ytterst Löfvenjuntan och tidigare Ruinfeldtjuntan som bedrivit en totalt sinnessjuk massinvandring av främst män i vapenför ålder från dysfunktionella barbarikulturer från tredje världens värsta länder med en satanisk ideologi.Det här är resultatet av öppna gränsen politiken som bedrivs i Sverige där vem som helst välkomnas utan någon som helst bakgrundskontroll,fingerprints eller id handlingar.Är det sånt här sataniskt terrordåd som svenska folket vill ha mer av?
  Om vi inte står upp enade mot djävulen själv och icke böja knä och kapitulera inför ondskan för gör vi det så är vi snart förlorade.Vi skall aldrig någonsin acceptera eller normalisera terrordåd,och all annan grov brottslighet som socialistjuntan påtvingat oss.

  Liked by 1 person

 • Assad – bidrag och förtur

  Jag är med.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: