Islam och islam


-Pettersson väntar på PK-etablissemangets förklaring till dagen händelser, som de säkert kommer att förklara på samma sätt som händelserna i Paris, Nice, Bryssel, Istanbul, S:T Petersburg, Syrien, Irak, Afghanistan osv.

Islam har inget med islam att göra… 


10 responses to “Islam och islam

 • ruben

  Jag envisas med länken som förklarar i klartext varför det inte kan fungera med Islam i öppna demokratier:
  http://skafferigodis.blogspot.se/2007/03/allt-du-behver-veta-om-islam.html

  Kan någon PK ta till sig den objektiva informationen om den hatiska ideologin, är mycket vunnet? I deras texter beskrivs totalitära idéer, rasism och hets mot folkgrupp. Jag ger ett exempel från ett kapitel

  4. Islam uppmanar till segregering, inte integrering.

  Varje gång det invigs eller planeras något nytt moskébygge är svenska politiker på plats och pratar om hur värdefull denna samlingsplats för muslimer kommer att vara ur integrationssynpunkt. Antingen ljuger de medvetet eller så saknar de elementär kunskap om islams lära.
  Islam har alltid varit mycket tydliga att dela upp människor i ”vi och dom”. Detta för att hindra successiv uppblandning med övriga kulturer och religioner.
  Både Allah och Muhammed är mycket tydliga i sina riktlinjer, där muslimerna beordras att inte beblanda sig med otrogna. I moskéer världen över predikas att kvinnorna ej får skaffa sig icke-muslimska partners. Dessutom är det viktigt att muslimerna inte har nära vänner som är otrogna, som kan tänkas påverka tankarna på ett icke-islamskt sätt. Varje ny moské är en anti-integrationscentral. ”

  Sedan följer flera exempel på detta i Koranen.

  Rubriken på nästa kapitel:
  ”5. Kan man lita på en muslims ord?
  Svar nej. Flera hadither återger att Muhammed sagt att löften inte behöver hållas, om man senare anser sig kunna dra fördel av ett löftesbrott. ( se Sahih Muslim Book 015 nr 4058 ) ”

  Gilla

  • Malmöbo

   Du hänvisar till ”Humle och Dumle”. Lika bra att hänvisa till avpixlad eller varför inte denna ‘sanna” blogg? Alla tre är lika tillförlitliga

   Gilla

   • ruben

    Nej, jag hänvisar till allt-du-behver-veta-om-islam.html. Den finns inte på avpixlat eller här på petterssonblogg. Jag instämmer med det dom skriver om Islam och har inte tänkt direkt på vilka de är. Jag tror de är tillförlitliga?

    Gilla

  • Kurt

   Du skriver ”Både Allah och Muhammed” Det finns ingen Allah det finns bara koranen som den där hasch rökande Mohammed ha dikterad till någon sina haschisch fantasierna.

   Gilla

 • Mimi N.

  ”Man känner inte till motivet” så säger ‘experterna’. En refräng som kommer att nynnas av polis och maktdjuren ett tag framåt.

  Gilla

  • Kajsa

   Jag läste dummaste kommentaren från en kvinna idag. Hon skulle svara någon som undrar vilken gud som tillåter detta. Då sa hon att de kanske hade gått i dåliga skolor. Eller mobbats.

   Gilla

  • Truthfighter

   DE VILL INTE FÖRSTÅ!!! För allt de anar om sanningen, går emot deras sjuka vrångbild av verligheten, om de ”heliga” muslimsvinen, och deras likhetshumanitet, som de indokrinerade dårarna tror på. Eller försöker och vill tro på med all kraft. För annars faller deras kommunistiska snedvridna världsbild.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: