Stäng

Lägenhet i Malmö beskjuten med minst 20 skott i natt

INSÄNDARE. Malmö 6-4-2017

Till i första hand Nils Karlsson,mp, samt andra ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus

Tjaba Nisse, i natt så inträffade ännu en mångkulturell skjutning i Malmö, för vilken gång i ordningen är det väl ingen längre som vet.

Men jag har kommit på ett sätt att drastiskt få stopp på dom flesta skjutningarna och eftersom jag gillar dig skarpt så låter jag dig få ta del av min ide så att du kan ta åt dig äran av att presentera det som din egen. När folk har fått ta del av det så är jag övertygad om att både du och ditt parti kommer att få ökade sympatier. För att så få som möjligt skall kunna få reda på varifrån förslaget egentligen kommer så behöver du inte tacka mig per mejl. Dock kan du gärna höra av dig per telefon.

Eftersom polisen misstänker att förövarna i det senaste skottdramat i natt försvann på en moped vilket man ju har gjort i dom flesta tidigare liknande fall så går mitt, eller rättare sagt ditt, förslag ut på att man skall förbjuda mopeder i Malmö. På det sättet så finns ju förövarna kvar längre i närheten av brottsplatsen och polisen får då större chans att gripa vederbörande.

Genialt eller hur, Nisse?

Ta nu genast kontakt med pressen och övrig massmedia och presentera ditt förslag, Nisse.

Som du ser så har jag även skickat förslaget till din partikamrat Maria Ferm så att hon kan lägga fram ett mopedförbud gällande hela landet eftersom det ju inte bara skjuts i Malmö utan i princip hela landet.

Nisse, ditt namn kommer att sväva över landet och göra dig berömd och du kommer att äras som en hjälte och ditt namn kommer alltid att förbli berömt och oförglömligt och förknippas som mannen som fick stopp för dom mångkulturella skjutningarna.

M V H, Sandor Herold, Malmö

3 reaktioner på “Lägenhet i Malmö beskjuten med minst 20 skott i natt

  1. Nils Karlsson ”Pyssling” lyssnar nog inte på några
    Medborgare förslag, så länge det inte kommer från
    Araber?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: