Stäng

En muslim som tänker kloka tankar…

Ordföranden för Sveriges unga muslimer, Rashid Musa, tänker kloka tankar. Han är en gammal bekant på bloggen.

Herr Musa vet tydligen inte om att det är de vita som är minoriteten men får göra det mesta av jobbet…

36 reaktioner på “En muslim som tänker kloka tankar…

  1. Ja, det är bara för dom att åka hem till sitt eget land, så vips, är dom i majoritet igen!

 1. Det den där Musa säger är oerhört provocerande; han anklagar alla vita för att ”dagligen diskriminera alla andra minoriteter.”
  Jag är hjärtligt trött på denna ”arvsynd” -en medfödd ”skuld” för att man råkade födas med ljus hudfärg. Jag VÄGRAR känna någon kollektiv skuld för att några andra, med ljus hud, ffa i en annan tid, gjorde dåliga saker. – De flesta vita var inga utsugare, inga slavägare ( vilket ytterst få svenskar varit) -de flesta var enkla och fattiga och slet och byggde upp Sverige!

 2. Varför åker han inte hem till Uganda? Jävla inavel människa, varför kommer dom hit.Sverige var en underbar land att bo i, tyvärr det är inte så länge,tack vare såna som musha och Kawesa. Men yttersta ansvaret vilar på etniska svenskar som tillåtit det här pågå utan någon ordning.Som man bäddar får man ligga.Mvh Adolf

 3. Kollade runt lite om gas attacken i Syrien och kommit fram till att MSM är väldigt snabba på att peka ut den skyldige och alla deras uppgifter om attacken har dom fått från ”den oberoende”human observatoty baserat i London bestående av en ”grupp” ( en gubbe från syrien som inte varit i landet på 15 år)och hatar Assad)) och det han säger är sanningen enl MSM,varför skulle Assad in för världs opinionen begå ett sådant misstag när han håller på att vinna kriget och dom områden som han tagit där är det fred ,Mycket riktigt att dom flög över nämnda område och bombade och råkade av misstag fälla en bomb på en fabrik där ”rebellerna ”tillverkade sarin gas ,då kommer genast fråga vad dom skulle med stridsgasen till ?Att MSM hakar på allt som är dåligt när det gäller Ryssland Syrien Iran och Nordkorea har sin förklaring i att dessa länder står utanför Baron Rotschilds kontroll (han som indirekt äger all MSM)Dom har en gemensam nämnare och det är att dom har ingen statsskuld och dom säljer sin Gas/Olja i Guld och Euro och inte i dollar (Rotschild äger dollarn och har rätten att trycka sedlarna genom FED)(Han äger alla centralbanker genom BIS)Han vill störta Assad ,Putin och mullan i Iran och rätta in dessa olydiga stater in i ledet kosta vad kosta vill i människoliv och lidande Baronen vill ha kontroll över hela världen och hela vänsterpacket har låtit sig luras av Rotschilds bankirer som Soros JP ,och Rockyfeller dom skapar kaos och ur kaoset tar dom kontrollen Och ”hjältarna” de vita hjälmarna som ofta syns i media är PR trick dom är Alqaida och utrustningen stal dom från Syriska räddningstjänsten efter att ha mördat deras personal och det var troligtvis deras gasfabrik som flög i luften ,varför skickar inte FN in en grupp som undersöker saken ?Jo för sanningen är allt för obehaglig,förra undersökningen visade att det troligen var ”rebellerna”(Terroristerna )som försökt sḱjuta iväg gasgranater och dessa hade exploderat i fejset på dom själva (det skrev MSM inget om)Rotschild är en massmördare och ingenting annat

  1. Så här skriver Aftonslasken om attacken ;
   Först steg tre svarta rökmoln – sedan ett fjärde vitt.
   Den fjärde raketen träffade Alqaidas/vitahjälmarnas Gas fabrik
   Om Assad ville gasa ihjäl sina medborgare så borde alla rökmolnen varit vita ,antingen är man fruktansvärt dum i skallen eller så vill man inte förstå saken i sin rätta linda för att man har en agenda

  2. London-baserade Syriska människorättsobservatoriet skall det vara

   och inte ,,,,,,,den oberoende”human observatoty baserat i London

   Rami abdhul rahma

 4. Mr. Musa aims on the situation where there are night 4 milions ethnic Europeans in Sweden and around 3 milions of Arabs, Kurds, iranians, Somalis and Albanians_ they see themselves as offsprings of Iranians. Free schools had for Swedes role to hide crimes of State, makes listed hidden. If schools get closed SD will win next election i.e. when listed take over schools and show up tvemselves.

 5. Vi kan väl skicka dom på sommar lov/ vinterlov, nedan positionsangivelse på 3 sommar läger, Bör nämnas att det är ”Allt inkluderat”

  Latitude:50° 2′ 3.8335″
  Longitude:19° 12′ 35.2015″

  Latitude:N 50° 2.0639′
  Longitude:E 19° 12.5867′

  Latitude:50.034398°
  Longitude:19.209778°

 6. Samma sak i palestina och irak/syrien då, som diskriminerar judar och kristna. Ska de också läggas ned, menar han? Eftersom majoritet i ett eget landområde, alltid verkar fel enligt han. Varför inte lägga ner riksdagen och regeringen också då, i så fall, eftersom de diskriminerar SD-minoriteten där. Eftersom minoriteter alltid verkar ha rätt. Var finns i så fall durkslagstroende representerade????? Eller de som tror på UFO:s återkomst?????

 7. Pettersson
  Nu tror jag att du sover gott och det ska jag också göra alldeles snart, vad är det som sker med bloggen—————-är Ali in charge eller ännu värre hans klan ?!

  1. Vi västerlänningar ska av någon galen anledning, anpassa oss efter de har fula , gräsliga och förfärliga typerna ……ALDRIG !

  1. Alarmerande. Dags att begära nyval innan ordinarie val? Om man prioriterar resurser till nyval före migrationsverkets verksamhet kan det vara värt det. Eller man kan göra en folkomröstning om att
   1. stänga gränserna för all invandring tills vidare
   2. Utvisa alla kriminella invandrare
   3. Ge båda punkterna 1 och 2 högsta prioritet.
   Med tanke på inslaget i Lenas länk är det hög tid för lite radikalare åtgärder i rätt riktning.

  2. Varför kom mussen Adnan Avdic till debattmötet med foliekalott på huvudet och på kroppen bar han en grå nattskjorta?

   Det var väl onödigt oartigt mot både den välklädda minister Inger Støjberg och mannen i mitten med vit skjorta och slips.

   Och därtill Adnan Avdics avskyvärda språkbruk i sina uttalanden.

   Varför kan han inte ta med sig hela sitt anhang av missnöjda mussar och flytta till något paradisiskt musseland med likasinnade där de tveklöst skulle trivas mycket bättre?

 8. ”Black Lives Matter”, har ni redan GLÖMT, fan vad förbannad jag blir, de tar över !
  Kan ni inte tänka så lev med med mörkermännen, det är er väl förunnat !

 9. Man skulle säkert vilja stoppa muslimska skolor i första hand. Men då deras ideologi går ut på att ljuga om det gynnar Islam, så går det inte att få en vettig uppföljning när deras lögner för muslimer är lika med att följa sina lagar. Då gör myndigheterna som vanligt, viker sig och väljer förbud för alla. Det blir enklast så. De skötsamma och ansvarsfulla får bita i det sura äpplet igen. Vem längtar till nästa val?

 10. Med tanke på att han kommer från del av värden, där tänkandet inte ingår som var mans egendom, är kanske hans uttalande inte så konstigt.

 11. Varför är han i Sverige? Ar kommer han ifrån? Har ha fått asyl? Varför? Finns det inget han kan göra i sina släktingars närmiljö i stället?

  Ur boken Huden av Yael Adler (tysk hudläkare):
  ”Hudfärgen berättar också något om vårt genetiska och geografiska ursprung. Den signalerar på vilka breddgrader vår hud klarar sig bäst, var vi kanske till och med har en fördel eller nackdel när det gäller att överleva.”

  Av rena energibesparingsskäl är det alltså fördelaktigare att människor med mörk hud bor nära ekvatorn. Detta är en inte helt oväsentlig miljöaspekt. Här har politikerna sina egna no-go-zoner när det gäller att agera bäst för miljön (i vilken människan är en del)?

   1. Stå upp och bevisa en neger /negress med rakt hår !!
    Det är inte fel med med krulligt hår men det det är inte nordiskt !

 12. Farlig imbecill musill / imbeslim muslim – ni får ursäkta mig som glömt svenska, har ingen att prata språket med ….

  1. Mimi N.
   Jag tänker som du gör, dessutom kan vi inte båda strunta i detta inferno, min trädgård är mer inspirerande !
   Mia gör att jag mår dåligt så när hon / han får härja …..

   1. Lena
    Har märkt att trollen härjar alltid i par: den ena kan läsa, den andra kan skriva …. och båda trycker tummen ned.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: