Alice Teodorescu talar ……..

Man kan inte säga det för många gånger, Göteborgspostens medarbetare är mig veterligt de enda ”vanliga” journalister som inte bara vågar utan även skriver om verkligheten. Deras ledare är läsvärda varje dag och göms inte bakom en betalspärr. Idag är det Teodorescu som glänser. Traditionell media behöver rannsaka sig själv. Hur har mediernas periodvis undermåliga journalistik, inom känsliga områden som migration och integration, banat vägen för oseriösa aktörer som inte tar något publicistiskt ansvar?  Läs den läsvärda ledaren……

alice

30 thoughts on “Alice Teodorescu talar ……..

 1. Alice sista mening; ”Allt som man själv ogillar är inte falskt, däremot kan man anlägga olika infallsvinklar på det mesta, det är lika sant i dag som resten av året.”
  Därmed är hon inget troll, utan det är vi läsare som måste söka den rätta vägen för Sverige. Med hennes bakgrund som invandrat litet barn med en ensamstående mor från Rumänien (Det finns riktigt folk även där) har hon presterat på topp. Att sen och annan feminist inte gillar konkurrens, både var det gäller utseende och intellektuell förmåga får jag som man anse normalt. Skönhet har ett värde, men orden är värdfullast.

  • ”… från Rumänien (Det finns riktigt folk även där)”
   Lösa tack för parentes, det som uppfattas som en parentes är obetydligt enligt många …..

 2. Jag skulle önska att Alice anslöt till SD, hon är smart, skarpsynt och förståndig.

  Hon är som klippt och skuren för SD:s politik..

 3. Hemskt trevligt läsning! Ytterligare en ljusglimt i PK – mörkret … Om sånt här börjar smitta av sig så kan vi till slut landa på en någorlunda sansad diskussion om ”utmaningar” vi dragit på oss.
  Och det utan att behöva kalla folk för ”rasist, nazist, brunråtta mm.

 4. OT
  Anders Lindberg älskar att påminna i debatter att SD har rötterna i nazism
  Men vad med centern!?
  När anses man rumsren?

 5. GP är inte så jävla bra som ni tror, har dock blivit bättre det senaste året men man genomskådar deras agenda ganska enkelt om man öglar igenom deras artiklar, för det är inte alla artiklar som har rent mjöl i påsen och flertalet av deras journalister har fortfarande samma agenda som tidigare och är inte som många tror oberoende.

 6. GP har blivit ett föredöme.
  Var det Stampens bankrutt som tvingade fram nya värderingar eller journalistisk ärlighet?

 7. Ni skall bara veta att Alice är avskydd och hatad av aktivisterna/journalisterna/expo/våldsvänstern för att hon är en av dom få som talar sanning för det mesta ,samma sak med Ann Heberlein som var flitigt anlitad i diverse debatter och av media ,hon blev av med alla sina uppdrag och får ägna sig åt artiklar på ledarsidorna ,konstigt att man inte hoppat på Johan Westerholm.och anklagat honom för facism och främlingsfientlighet men han kanske är för tung att jävlas med

  • Nä men si där ,när man talar om trollen så kommer dom ;
   Jerlerup kritiserar Ledarsidorna.se för rasism: ”Demoniserar islam”

   SVERIGE Sajten Ledarsidorna.se som drivs av socialdemokraten Johan Westerholm möter hård kritik från den liberale socialdemokraten Torbjörn Jerlerup som menar att den opinionsbildande sajten kommit att ägna sig åt rasism. – Han har allt för länge spridit rykten om muslimers och Muslimska organisationers kopplingar till extremism, utan att någonsin ge bevis, säger Jerlerup till Nyheter Idag.

   Johan Westerholm på Ledarsidorna. hälsar att han ”väljer att inte kommentera Torbjörn Jerlerup. Vare sig honom som person eller vad han skriver”.

 8. Alice Teodorescu är ett av få andningshål med frisk luft i den unkna journalist världen.

 9. Alice Teodorecu är en klart lysande stjärna på den journalisternas annars så svarta himmel. Även GP skiljer sig från mängden tidningar för villa sanning blivit en bristvara.

 10. Kan man komma längre ifrån en Svensk feminist än denna kvinna, snygg och har nåt innanför pannbenet.

 11. Hon verkar väldigt falsk, hon bryr sig inte ett dugg om Sverige. Det är karriär hon vill göra genom att manipulera så folk ska tro att hon älskar Sverige. Hon har väldigt många starka psykopatiska drag, det enda som hon verkligen bryr sig om är att synas och höras så att CV: et ska se bra ut.

   • Inget att vara avundsjuk på, falskhet och manipulation kan vem som helst fixa så länge det finns idioter som vill bli manipulerade.

  • Har man skrivit ut dig från hispan nyligen?Jag tror inte att du är färdigbehandlad och bör tas in igen

  • Avundsjuk, ja – till det yttersta ! Ta ”Mia” i hand och promenera i alla era lyckliga dagar !

  • Vi må dela samma namn men jag anser att du har fel. Detta är en journalist som vågar sticka ut för ett land som inte ens är hennes egna. En patriot i mina ögon.

   • Som om jag bryr mig. Precis som ni har satt henne på en piedestal så tycker jag att hon är en falsk karriärist.

 12. TV styr ’vanliga’ människors åsikter idag. (Och radion.) Själv slutade jag med TV på 80-talet, under Reagan. TV var helt emot honom. Men det var han som knäckte ner Sovjetunionen !
  Idag finns det över 10 miljoner illegala invandrare i USA. Och Trump vill (i princip) ha bort dom.
  Men det här får media att se rött! Det här är ju de fattigaste, de mest behövande! I städer bortåt Kalifornien har man redan sagt att något förbud mot illegala vill man inte se! Det förbudet tänker man inte bry sig om.

 13. Alice Teodorescus alster avviker ibland från MSM(main stream media) men det betyder inte att hon är någon vän av Sverige och svenska folket.”Ulv i fårakläder” skrevs nedan och det är alldeles korrekt. Möjligen ger hon sig själv alibi för att fortsatt förtjäna plats i morgonsofforna m.m. men glöm aldrig att hon är en vältalig motståndare till Sverigedemokraterna och därmed den svenska folket. Hon ger sig även på den modiga Katerina Janouch men undviker sorgfällig att tala om vilka fakta Janouch skulle ha mörkat.
  Var försiktig med hyllningarna!

 14. Alice Teodorescu är som vanligt en klart lysande stjärna! Brilliant, intelligent och med en analysförmåga som lämnar de flesta i etablissemanget(politiker, journalister + diverse) långt bakom sig.
  Jag kan också rekommendera fredagsintervjun i DET GODA SAMHÄLLET – HÄR SKAPAS SAMTIDENS …https://detgodasamhallet.com/ som där Patrick Engellau intervjuar journalisten Jens Ganman. Mycket intressant med för mig helt nya aspekter.

 15. Hoppas att du är medveten vem du promotar. Hon är för öppna gränser. Hon talar om främlingsfientliga sajter, när de bara är kritiska mot invandringens plågor.

  Hon är en ulv i fårakläder, så var försiktig med hur du tolkar hennes alster.

  Bara för att hon är en av de få som ibland skriver kritiskt så svälj inte allt hon skriver.

  • Hon är liberal, men en liberal med sunt förnuft och ska naturligtvis respekteras (och analyseras) som sådan.

 16. Hahahoho.. 1 april har vi varje dag nu för tiden i Sverige. Vi har fått ett riktigt skämt samhälle där det inte går att lita på ett enda ord av vad PK makten säger, skriver.
  😎 1 april på er läsare

Kommentera