Man skjuten i Malmö


2017-03-29 22:39, Mord/dråp, försök, Malmö. Skottskadad man.

Polisen kallas till Lindeborg med anledning av en misstänkt skottlossning. Det är flera boende som har hört smällar som man uppfattade som eventuella skott. En skadad man är anträffad på Dansörgatan och det går initialt att misstänka att mannen är skottskadad. Polisen påbörjar sitt utredningsarbete på plats och försöker samla så mycket information om händelsen som möjligt.

Uppdatering: Den skadade mannen är förd till sjukhus. Anträffandeplatsen kan vara brottsplatsen och området är avspärrat. Kiminaltekniker är beställda till platsen. Polisen har personal på den troliga brottsplatsen och det finns även polispersonal på sjukhuset. Malmöpolisens grova brott utredare kommer att hantera ärendet.

00.40 Den skadade mannen är i 25-års åldern och är allvarligt skadad. Mannen hade skyddsväst på sig då han blev beskjuten.

Organisation Polisen Skåne

Det har även hittats en handgranat och varit lite bilbränder i Malmö.


3 responses to “Man skjuten i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: