Hiv-smittad afrikansk yngling åtalas för våldtäkt mot barn

INVANDRARVÅLD. En 16-årig pojke som bär på hiv-smitta misstänks för två fall av våldtäkt mot barn och försök till grov misshandel. Nu åtalas han vid Linköpings tingsrätt. Övergreppen ska enligt åtalet ha skett under våren 2016. Pojken som då var 15 år ska vid upprepade tillfällen genomfört vaginala och orala samlag med en flicka som varit under 15 år.

Under samma tidsperiod har han haft oralt samlag vid ett tillfälle med ytterligare en flicka, även hon under 15 år. De orala samlagen har varit oskyddade och pojken har inte informerat om att han är hiv-smittad.

I åklagarens bevisning finns flera vittnesförhör som ska styrka att 16-åringen känt till de båda flickornas ålder.

Enligt åtalet har pojken under tidsperioden då övergreppen skett inte skött sin medicinering enligt den ordination han fått av läkare, vilket lett till förhöjda värden av hiv i blodet. Det framgår också att han ska ha fått information om risken med att inte medicinera och sin informationsplikt vid sexuella kontakter.

16-åringen medger sexuella kontakter med den ena flickan men förnekar brott. Förhandling i tingsrätten kommer att hållas 6 april.

-Pettersson noterar att SVT:s rapportering är detaljrik så när som på att de glömmer nämna att den åtalade är medborgare i Etiopien och har tolkbehov på amhariska. Grabben påstås också vara född 2000-12-31 och det kanske är sant, men bara kanske…

14 thoughts on “Hiv-smittad afrikansk yngling åtalas för våldtäkt mot barn

 1. Pojken som är medborgare i Etiopien påstår att han är 16 år! Etiopien är Stefan Lövens andra hemland enligt honom själv. SIGNALPOLITIKEN är tydlig, kom till flathetens land, vi ställer inga krav, vi öppnar våra hjärtan och allt är GRATIS på Sveriges skattebetalares bekostnad! OM INTE DENNA POJKE VARIT I SVERIGE HADE DETTA INTE HÄNT, EN TANKE VÄRD ATT FUNDERA ÖVER!
  Pojken borde aldrig tillåtits söka asyl i Sverige och borde skickas tillbaka omgående med förbud på livstid att återvända. Detta ska naturligtvis även gälla pojken/mannen släkt som lurar i vassen att komma till Sverige och skriva in sig hos FÖRSÄKRINGSKASSAN!
  Pojken är sannolikt äldre än 16 år och att han lyckats lura några naiva och negerintresserade tonårsflickor som inspirerats av Zara Larsson att suga av honom vittnar om en betydligt högre ålder! MEN DET SPELAR INGEN ROLL: UUUUT OCH KOM ALDRIG TILLBAKA!
  Flickornas föräldrar ska bära det NÄST största hundhuvudet och ansvaret för att inte uppfostrat sina barn ordentligt och varnat dem för hiv negrer!
  POLITIKERNA med Fredrik Reinfeldt och svetsarmuppen Stefan Löven bär det STÖRSTA ANSVARET för den ansvarslösa okontrollerade massinvandringen av kreti och pleti från Syrien, Afghanistan, Afrika och andra länder med skitfolk!!

 2. Störd idiot .
  Borde detta juridiskt sett inte vara försök till mord, eller i alla fall dråp eller vållande till annans död?
  Borde personen inte kunna interneras på obestämd tid med hjälp av smittskyddslagen eftersom han utgör ett hot mot samhället?
  han bör således låsas in för tid och evighet…
  RFSL eller liknande organisation, lär väl säkert ta parti för HIV-kräket…
  Är det inte dom som försökte driva igenom att det inte skall vara brottsligt att inte informera den man trycker på, att man har hiv..?
  Vill stark minnas att så är fallet.
  Det är väl ”kränkande”, enligt dom (rfsl) att behöva ”skylta” med sin sjukdomshistorik..

  Om inte samhället som övermakt gör sin plikt och tar bort honom så hoppas jag innerligt att någon nackar horungen.
  Han skiter ju uppenbarligen i rättssystemet, dess straff alltså, samt konsekvenserna hans handlande har för både honom själv och andra.

  Vid gränsen fingeravtryck och DNA på alla som vill bli försörjda i Sverige!

  min svärfar bor granne med en tjej som BARA k*ul**r med ”brun utan sol”

 3. Frågan vi således har all anledning att ställa oss, är exakt hur många av dessa MENA-element som bär på HIV-smitta eller andra sexuellt överförbara sjukdomar. Spridningen av exempelvis syfilis och andra ärftliga belastningar är en nog så beaktansvärd problematik, vilken helt tycks ha kommit i skymundan för den gigantiska samhällsoperation som aktiverats till fromma för migrantanstormningen. Oförtydbart ingår denna vetskap i den globalistiska agendans diaboliska medvetande, där intet angrepp på våra europeiska samhällen kan vara nog så försåtligt.
  Landet har förvandlats till en dårarnas och gycklarnas tummelplats där införseln av multiresistenta bakterier och annan fara för liv och hälsa ingår i den biologiska delen av krigföringen mot befolkningen. Invasionen utgör det största hotet mot folkhälsan i landet som stoltserar med lag på cykelhjälm och absurda varningstexter på cigarettpaket.
  Tack för ordet.
  Andreas.

 4. Så nu ska vi få betala medicin för en hiv-smittad afrikan också.
  Det är inte nog med boende, uppehälle, polisingripanden och rättegångskostnader tydligen.

 5. Med propagandan där Negerpojkar ofta förekommer tillsammans med Svenska flickor orsakar man delvis dessa brottsfall, Regimen i ”sverige” är ansvarig tillsammans med hela PK-etablissemanget !!!!!!
  Hur gammal är egentligen ”pojken” ????

 6. Detta och mycket annat djävulskt som svenska flickor/barn/unga utsätts för bär socialistjuntaledare Löfven med alla hans medlöpare skulden till då de tvingar på svenska folket grovt kriminella med allehanda farliga skukdomar,virus,bakterier och barbrisk kvinnosyn och pedofili som specialitet.Får homolobbyn och rfsl som de jobbar så hårt för som de vill så kommer hiv vara helt lagligt att smitta hela svenska folket med då regeringen överväger att ta bort anmälningsplikten för hiv.Förstår svenska folket hur grovt kriminella sjukklöverjuntan är? de är fulla av sataniskt hat för sitt eget follk. Det måste finnas något sätt att dra dem inför en folkrättsdomstol,för de bryter mot alla Sveriges lagar som passar deras landsomstörtande massinvandringsideologi och utsätter hela vårt folk som inte har personskydd för oerhört stor fara för kroppsskada,psykiska men och fara för livet.

 7. Enligt WHO beräknades genomsnittet HIV-smittade i december 2005 i Afrika vara 7,2% av befolkningen. Länk: https://sv.wikipedia.org/wiki/Hiv_och_aids_i_Afrika

  Ingår det i 7-klöverpartiernas mångkulturella satsning att importera ruttet n-kött till Sverige?

  Vi får be för att flickstackarn klarat sig! Och kräva att det ansvariga ställs till ansvar när landet får en regering värd namnet.

  • Ja, jag anser att det har gått så långt att det är att jämställa med en fartygskapten som blivit galen. Då åligger det besättningen att fortast möjligt avsätta, fängsla och vad gäller Sverige anser jag att de helst måste avrättas – hela byket. Det de gjort mot landet och svenskarna saknar motstycke i hela världshistorien och överträffas bara av de fasansfulla lögnerna och anklagelserna mot det tyska folket och ledningen för landet efter ww2.

 8. Nja, jag kan tänka mig en bestraffning som förhindrar att han kan yngla av sig plus retur till hemlandet.

 9. Här krävs lagens strängaste straff!
  Två veckors samhällstjänst i form av lövkrattning åt Linköpings kommun!
  Ett drakoniskt straff men det kan inte hjälpas, här måste statueras exempel.

Kommentera