Stäng

Man allvarligt skadad vid knivrån

BROTTSLIGHET. En man i 30-åldern blev tidigt i morse rånad och knivskuren i Kärrtorp i södra Stockholm. Han vårdas nu för allvarliga skador på sjukhus, uppger P4 Stockholm. Rånarna hotade mannen och tvingade honom att ta ut pengar från en bankomat. När rånarna fått kontanterna knivskars mannen i ryggen.

Efter rånet försvann gärningsmännen med tunnelbanan och har inte gripits. Polisen söker nu med hjälp av vittnen och bilder från övervakningskameror.

Den knivskurne mannen är allvarligt men inte livshotande skadad. Händelsen utreds som rån och försök till mord.
I slutet av januari genomfördes ett liknande rån i Kärrtorp där en 25-årig man tvingades ta ut pengar och därefter knivhöggs och fick livshotande skador. 25-åringen överlevde och två personer greps och åtalades strax efteråt.

-Pettersson ser att det finns flera vittnen, offret överlevde samt övervakningskameror så ett signalement borde gå att få fram men det är tydligen inget som allmänheten ska ta del av…

9 reaktioner på “Man allvarligt skadad vid knivrån

 1. Det svinaktiga är att dessa inte får något straff om de mot förmodan skulle gripas av polis! Istället jagar Stefan Löven och Dan Eliasson personer som Peter Springare!
  VI MÅSTE SAMLA ALLA KRAFTER OCH BYTA UT VÅRA POLITIKER! VI SKA HA EN NY ORDNING I SVERIGE I FRAMTIDEN!
  1) Skrotad asylrätt och anhöriginvandring!
  2) Utvisa kriminella
  3) TOTALSTOPP för massinvandringen!
  4) Ansvariga politiker ska ställas inför rätta!
  Få 87:an att inse att ju längre de tyst accepterar utvecklingen då kommer de till slut att drabbas hårt själva: VILL VI LEVA UNDER EN MUSLIMSK DIKTATUR?

  1. Min gissning är negrer, det luktar det med tanke på brutaliteten, Stefan Lövens gunstlingar, han andra hemland är Eritrea har han sagt! Jo, nog luktar det neger lång väg….
   Bra att de mörkar signalementen på mördare, ISIS terrorister och våldtäktsmän, MEN det gör inget VI VET ÄNDÅ!!

 2. Det finns bara ett signalement på alla rånare och sexförbrytare nuförtiden och det är Neger/blatte

 3. Alltid söker polisen efter bilder på grova brottslingar som de fåtaliga övervakningskamerorna råkat registrera, att övervakningskamerorna borde tiodubblas överallt i Sverige borde vara ett krav från Sverigedemokraterna inför valet.

  Det nya Sverige kräver att man prutar på integriteten även för oss laglydiga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: