Stäng

Jag är 22, fast i Sverige är jag 17…

HATMEDIA. Expressen publicerar nu en artikelserie om afghanska ”barn” som ”flytt” till Sverige. Det handlar om över 30.000 unga ljugande män de senaste åren. Jag skriver ljugande för jag anser att inte en enda av dem talar sanning, och för det behövs inga ålderstester. Det är helt enkelt så att inga riktiga barn som är ensamma tar sig över halva jorden själva, det får hjälp. 

Nåväl, Expressens snyftartiklar och det faktum att hattidningen visar på att de unga männen ljugit, hade kunnat blivit riktigt intressant om Expressen hade tagit upp det faktum att de själva har en stor del i att vi lurat hit de unga männen och att de och vi nu har stora kostnader och problem.

Sedan är det bedrövligt att hattidningen fortfarande jagar de oliktänkande som de nu erkänner har haft rätt hela tiden. 

 

34 reaktioner på “Jag är 22, fast i Sverige är jag 17…

 1. Är det julafton redan? Eller finns det intelligent liv på migrationsverket? Har vi verkligen börjat skicka tillbaka de snorvalpar som ljugit sig ända in i sveariket?
  Jag lovar att vara snäll härefter och behöver inga fler julklappar.
  SKICKA IVÄG SKITEN!

 2. Sossarna kommer att se till att alla får amnesti även om de inte har asylrätt, även våldtäktsmän och grova kriminella får stanna av humanitära skäl.

  Sossarna vill inte utvisa sina blivande partivänner.

 3. Finns det några under 17 år kvar i kokainlandet eller är dom här som knarklangare och ankarbarn för att fördriva tiden med peak performence o iphone och moderiktig frisyr och mer utbud för tjejerna på vänstersidan att roa sig med, stackars föräldrar så jävla rövknullade dom är

 4. Det har jag och många andra vetat länge. Alla som kommer hit från Afghanistan blir ju 17 år när de kommer hit.
  Lögnaren fick 30 000 av skattebetalarnas pengar för att återvända.

 5. Den oförmåga de anställda på Migrationsverket uppvisar, när det gäller att bedömma ålder tycks vara total. En kurs för de anställda på Migrationsverket, som lär ut skillnaden mellan ett barn och en vuxen verkar vara nödvändig. Om de nu över huvud taget är mottagliga för denna avancerade utbildning.

 6. Och om ett par år när han blir 30 så fyller han i Sverige samtidigt 65 och får folkpension, tilläggspension, extra pension, bostadstillägg ÄFS, EFS och allt annat som går att uppbringa och förvandla till cash!
  Han våldtar en jämnårig dam på hemmet men genom ett under som bara händer muslimer får han ändå tillbaka sin ungdom, han blir åter 16 år och undgår därmed straff.
  I stället erhåller han genom sin egen organisation DO, en saftig kompensation för dom olagliga och kränkande misstankar som vissa svenskar haft i.o.m. våldtäkten!
  Han hyllas nu i svenska extremmedia där alla unisont och tårdrypande berättar vilken underbar och fin människa han är och naturligtvis hur han kämpade, slet och led under sin långa flykt till Sverige!
  Regeringsplanet sänds därefter omgående till Afghanistan för att hämta alla hans farbröder, morbröder, mor och far och farfars gamle far och mor. D.v.s. alla dom som han tidigare uppgett vara döda och begravda, men som mirakulöst nu ändå visar sig leva i all afgansk välmåga!
  Vad allt detta kostar oss?
  Ähh, stormakten (i dumhet) är ett ju rikt land och det gäller ju barn och humanitet, allas lika värde och vår skyldighet att ta hand om, skydda, vårda och ge hela den muslimska världens barn den bästa tänkbara uppväxt, vård och omsorg.
  Och då ska vi absolut inte prata om någon så simpelt som pengar, låt 35.000 svenska pensionärer svälta ihjäl så har vi finansieringen klar!
  Och detta är bara en enda utländsk guldgosse, om jag inte missminner mig allt för mycket så kom det nästan 40.000 av samma värdefulla art förra året!
  Stormakten i dumhet blir nu rikare och rikare för varje dag som går och mycket snart är vi så stormrika att vi inte har råd att varken bo, äta eller leva längre!
  JR

 7. Alla bedragare som uppgivit falsk; identitet, ålder, ursprung, laglydighet mm, ska förlora eventuellt medborgarskap/uppehållstillstånd och utvisas på livstid utan pardon !!!!!!

  1. Ja vilka jävla stollar till politiker och myndigheter vi har som godtar detta.Och när han är 40 så säger han säkert att han är 65 så han kan få pension.Javisst säger Löfven du har ju fått skägg så klart att du är pensionsmässig.Jag kan förstå att Danmark vill bygga en mur mot Sverige

 8. Läs min text noga!

  Intressant artikeln om ISIS, att de har ”underjordiska grupper”!
  Stämmer med mina teorier om de ”ensamkommande” soldaterna,
  som är jämnt fördelade över hela Sverige.

  I texten stod att de väntade på order att agera.
  = Just vad jag har hävdat hela tiden. :: Vi är förda bakom ljuset!

  Vi har en invasionsarmé, som väntar på order!
  Vi bjuder en invasionsarmé på all-inclusive uppehåll medan de väntar.
  Vi låter dem våldta våra kvinnor!
  Vi tycker synd om dem för att de ”flytt” genom de svårt krigshärjade länderna i europa, Italien, Österrike, Schweiz, Tyskland, Polen och Danmark för att, med förlorade pass och behållen iPhone 7S änligen
  nå ”fredens land” Sverige.
  Väl framme har de plötsligt blivit minst 5 år yngre.

  Så unga ”barn” har ingen militär utbildning!
  Så unga ”barn” har inte sexuella driften att våldta kvinnor!
  Så unga ”barn” kan ju inte vara utbildade soldater!
  —- Eller är vi förda bakom ljuset?
  Har regeringen krav på sig från ”islam” (oklart varifrån)
  att vara neutrala och bara avvakta?
  => ALLT TYDER PÅ DET!

  > 50 bostadsområden är redan ockuperade av ”främmande makt”!
  — Invasionstrupperna utför sina uppdrag; Att skapa skräck, oreda och
  konflikter i vårt samhälle!

  — Undantagstillstånd i ockuperade områden är inte på tal!
  — Svensk polis har inte kontroll över områdena!
  — Svensk polis har inte tillträde till ockuperade områden i Sverige!
  — Svensk sjukvård, ambulans m.m. kan inte assistera svenska medborgare i ockuperade områden!
  — Svensk skyddstjänst, ”Brandkår” kan inte göra sin uppgift i ockuperade områden!

  => Expressen har rätt:
  ISIS ”underjordiska organisation” finns och byggs ut i vårt fosterland!

  FATTAR DU ALLVARET?
  FATTAR DU VAD DET BETYDER FÖR DIG?
  FATTAR DU VAD VI MÅSTE GÖRA?

  Har jag fel?
  Lever vi i ett land av blommande gullvivor och vitsippor?
  Ska vi nöja oss med att njuta av glassen i kiosken?
  Känner du dig trygg?

  Alla muslimer är muslimer!
  ISIS tolkar koranen.
  ISIS fullföljer vad koranen kräver av en muslim.
  Är ISIS extremister?

  Jag försöker följa svensk lag.
  Är jag då extremist?
  De muslimer som säger att de inte är ”strängt muslimer”,
  – följer de inte koranen?
  Är de då ”bättre sortens muslimer”?
  Om jag inte följer svensk lag, är jag då en bättre svensk medborgare?

  Har jag fel i mitt tankesätt?

  Jag vill gärna ha kritik.
  //age

  1. Jag tror att du kan ha rätt i en del ,jag tror att det finns militärttränade is soldater men kanske inte mer än 200-300 iofs så räcker det att ställa till med massmord men No goZonerna befolkas av 60%som vill sköta sig men man ger dom inte så stora chanser och 40% av kriminella som skiter i allt det är ingen invasionsarme utan” bara”våldsamma idioter som bråkar om herraväldet och om man låter dom panga på varandra ett par år så självsaneras dom

   1. ”Mohammed”!
    Ja, kanske har du rätt.
    Men då grundar vi fortfarande våra teorier på ”tro”.
    Det jag skriver grundar jag på de uppgifter jag samlar in från olika mediasignaler – och på det faktum att muslimernas enda och entydiga lag – är koranen.
    Vi har svårt att komma förbi detta faktum med en ”tro”,
    som inte är bekräftad.

    Alla muslimer är muslimer!
    Alla muslimer ska följa koranens budskap!
    Alla muslimer ska se till att islam tar över världen.
    Koranen finns bara i en version!
    Koranen finns inte i light- version.
    Det finns ingen ”koranens lilla röda”!
    Hotet mot ”otrogna” finns alltid från koranen!

    Är någon mer än jag livrädd?
    Om vårt fosterland ska bli kvar måste vi agera!

  2. Ja, vad vet vi vad de ”predikar” UPPMANAR i sina lokaler? En islamist är och förblir en islamist. Med kniven mot strupen gör alla vad de blir tillsagda att göra, om så bara för att rädda sitt eget skinn.

   1. Jag uppfattar dessa sk ensamkommande som förtrupper för ett kommande muhammedanskt övertagande. Verksamheten är förmodligen mer organiserad än vi kan ana och förmodligen och finansierad på ett sätt vi inte heller kan ana. Många av pojkarna?/unga männen/fullvuxna männen begriper nog inte att de är involverade i ett kommande övertagande.
    De har en annan kultur med andra band, klaner och familjer, än vad vi har. Därför kan pressen på dem som tvekar att agera vid tillfälle vara stor.

  3. Fienden finns insläppt inom våra egna gränser i No Go zoner.
   Du age har genomskådat hur ockupationen har planlagts, vilket också många andra – inte bara rikssvenskar – gjort. Eftersom muslimer, zigenare och andra kriminella har blandats i samma hyresfastigheter med hederliga arbetande blir det väldigt svårt i ett ev. inbördeskrig att eliminera dem en efter en. Så varför inte placera alla svårplacerade i ”sina” hyreshus så att det blir lättare att ”komma åt ” dem i de stadsstrider det blir fråga om och som vi ser på TV-nyheterna så att inte oskyldiga (oavsett etnisk kategori) drabbas? Det är lättare att spränga ett helt hus med folk och allt i stället för att ge sig in i det för att sanera vissa individer?
   / Finlandssvensk

 9. Dessa lögnare förhärligas ständigt av PK-eliten. Detta trots att var och en av dem, genom att ljuga om sin ålder, belastar statskassan med miljonkostnader årligen Om någon jobbare däremot ”fifflar” lite vid deklarationen, drabbas denne genast av straffskatt och får betala dubbelt upp, även om det rör sig om småpengar. Därför kontrollera åldern på alla ”barn” som finns i landet. Gör dem som ljugit återbetalningsskyldiga på det belopp, som de lurat oss skattebetalar på. Pengarna kan lämpligen användas till våra pensionärers fromma! Det blir garanterat en rejäl slant till var och en!

  1. Men va va va ?Pensionärerna har ju fått 200 kr mer i månaden att leva på.så nu har fattigpensionären 5200 månaden istället för 5000 skämt o sido om skickade hem all ljugande skäggfarbröder ”Barn”så skulle fattigpensionären kunna få 20 000 kr i månaden att leva på ,en höjning med 200 är ju för fan en förolämpning mot dom som byggde Sverige 20 000 efter skatt det är dom värda ,men skäggiga barnen är inte värda at lägga ett enda öre på ,,hem till blattelandet med buss och förbjud dom att någonsin återvända

   1. Det är olustigt att de inte förstår hur de behandlar det folk som de vill ha stöd av.

    Pjäs på Dramaten av Marie-Louise Ekman med Marie Göranzon som äldre. Den handlar om hur våra äldre behandlas i Sverige nu. De kommenterade hånet på 200:-.

    Ställt i relation till de medel som öser över ensamkommande blir det sinnessjukt. Så undrar de ensamkommande varför svenskar är så svåra att få kontakt med.

    Kommer snart Sverige att bli det land där deras liv kan vara i störst fara? Givet att de ekonomisja provokationerna från politiken fortgår.

   2. ”Mohammed”!
    Det känns som att vi pratar samma språk och använder samma bakgrund för våra tankar.
    Är du en av oss ”svenskar” så kan du räkna med att bli omkramad.
    ”Vi” har många olika bakgrunder men är, och vill ha vårt Sverige kvar.
    Massor med ”svenskar” har ursprung från olika platser på vår jord. Dock, vi som är, och vill ha Sverige som vår plats i världen, har samma intresse; Vi vill behålla Sverige.

    Jag råkar vara född i Sverige, men har mängder med riktiga vänner som är födda på annan plats och älskar alla mina riktiga vänner.
    Tack, Mohammed för din kommentar om min text!
    //age

   3. ”age” Jag är finne ,uppvuxen i Sverige och det Sverige som jag kom till för ca 50 år sedan är det sverige som jag gillar och inte det det håller på och bli ,jag har ingenting emot invandrare alls ,jag är själv en .fri invandring nej tack ,och muslimer nej tack islam är ingen religion utan en döds kult sekt som inte har i ett civiliserat samhälle att göra /pronto/dom som kommit den senaste tiden är inte intresserade av landet ,det enda dom kommer hit för är bidragen och ingenting annat och jag anser inte att det finns anledning för mig/svenska skattebetalare att försörja dessa jävlar , deras familjer och deras avkomma i flera generationer framåt att jag klar mig ”mohammed” beror på att det är Sveriges vanligaste namn nu he he he

   4. 200 kr i månaden är mindre än 7 kronor per dag Magdalena fick applåder för sin insats av PRO en jävla sosse organisation

 10. ”Jag förstod att det fanns en del av svenskarna som inte tyckte om oss”

  Alltid gör det någon medveten om detta när man vänder bort sin blick, byter sida av gatan/gågatan eller vänder helt om, vägrar hälsa på tidigare vänner som valt fel sida i kriget mm!

 11. Jag och många med mig trodde att EU skulle verka för fred i Europa……..det som sker nu kommer att innebära inbördeskrig på många håll, ett fullständigt misslyckande som kommer att föra lidande och sorg med sig för många generationer framåt !

  1. Du var väl bara kåt på att kunna resa utomlands utan pass, kul att du verkar ha vaknat, jag röstade nej till EU

   1. graalt1
    Nej där har du fel jag flyttade till ett annat land i EU före att Sverige blev medlem, på grund av arbete. Med allt vad det innebar, papper , stämplar, läkarundersökning och intervjuer.
    Flyttade sedan flera gånger efter att Sverige var medlem.

 12. Man tappar nästan hakan ,,Expressen tar upp detta som alla ”nazister rasistar fascister och främlingsfientligaislamofober”tjatat om i flera år detta hade varit en omöjlighet för bara ett år sedan ,nu kan hela svenska folket läsa om det i skitabloiden och eftersom 87%av sverige tror att skitabloiden skriver sanning hela tiden så får svenne något att fundera på och femenistvänstern att gå upp i fogarna av ilska eftersom dom vill fortsätta att mörka .Hiten tills har det hetat att det inte finns några som helst incitament att någon av dessa stackars stackars små barn skulle ljuga dom flyr bara från bomber och granater och det är bara nazisterna som påstår annat ,hoppas bara att svenne har förstånd nog att tänka tillbaks på alla de gånger som myndigheterna bestämt förnekat att det skulle förekomma ljugande ”barn”med skägg och lägga ihop ett +ett och inse att myndigheterna kör med Fake News hela tiden för att stötta sin ”värdegrund”

  1. Dom tappar i upplaga så därför måste de byta taktik, samt att detta är ren vänster propaganda, då de vill att vi ska se & ”tro” att de på vänster minsann tar upp fusk & oegentligheter, för att så småningom återgå till häxjakten på oliktänkande. Använd unvisit.it när ni går in på ”hatsajterna” annars räknas ni som ”läsare” och vi vill krossa dom!!!!

   1. Vad jag menar är att dom aldrig förr ens velat nudda vid tanken på att det skulle kunna finnas en och annan som fuskar bland deras stackars små ”barn ”som tvingats att fly från bomber ,granater tortyr och förföljelse ,dom har bestämt förnekat den förekomsten ,och nu ”erkänner ” dom att det dom sagt förut är åt helvete fel mao det finns dom som fuskar ,svenne är inte dum ,bara lite lättlurad ,och när svenne känner sig tillräckligt lurad så kommer svenne att börja söka sanningen på annat håll ,så var fallet med mig

Kommentera

%d bloggare gillar detta: