Sexgalning skyddas av svenska hatmedier

HATMEDIA. I går skrev vi om att polisen efterlyste en tafsare i Stockholm. I dag tar danska medier upp det eller snarare det faktum att svenska medier skyddar brottslingen. 

Polisen har bett allmänheten om hjälp med att identifiera mannen och har publicerat bilder på den misstänkte gärningsmannen, där man tydligt kan se hur han ser ut. Men ändå, väljer de två stora svenska tidningar Aftonbladet och Expressen att pixla bilderna på mannen. 

Danska Ekstrabladet visar Aftonbladets och Expressens bilder och skriver att här kan ni ser hur svensk media hjälper polisen.
-Pettersson tycker att de kriminella medierna Aftonbladet och Expressen ska dömas för skyddande av brottslingar. För tyvärr är det mer regel än undantag att hatmedierna ställer sig på de kriminellas sida.
Expressens tafsare 

TIDIGARE 2017-03-24. Efterlysning: Polisen söker tafsare i Stockholm – Aftonbladet och Expressen skyddar brottslingen

BROTTSLIGHET. Vem är denna man som är efterlyst för sexuellt ofredande? Bilderna nedan är hämtade från en övervakningskamera på buss 873 mellan Gullmarsplan och Tyresö. Mannen är även misstänkt för sexuella ofredanden på andra bussar i södra Stockholm.

Har du sett något som kan hjälpa Polisen? Kontakta oss på telefonnummer 114 14. Polisen

27 thoughts on “Sexgalning skyddas av svenska hatmedier

 1. Det har gått alldeles för långt när det gäller att dölja brottslingar gammelmedia

  Skickat från min iPad

 2. Konstigt att alla ”nyanlända”, som är brottslingar har rutiga i ansikten. Vad är det för ras?

 3. Sätt brottslingen på första plan till Saudiarabien.
  Jag vill dock att historien inte glömmer detta svek och förräderi.
  Utan historieböckerna finns där om 100 år där man kan läsa om svenska regeringens svek mot oss svenskar.

 4. Har aldrig förstått meningen med att visa en bild som är pixlad.

  Då kan man lika bra låta bli att visa bilden.

  AB och Expressen, ska man låta bli att köpa alla dagar i veckan.

  Det är riktig” helpixling”, som gör skillnad.

 5. För mig ter det sig konstigt med allt klagande på elitens egen massmedia, dom äger massmedia, ock presenterar givetvis i den det som de vill skriva.

  Varför läser ni detta och kommenterar om vad som har varit uppenbart i minst 20 år, kommer inte ändras, att spilla sin tid på att analysera svinstian som ”massmedia” alltid har varit, är meningslöst.

  Boiling Frog Syndrome – Have You Become a Boiled Frog?

  • Varför vi läser och kommenterar detta är för de som fortfarande tror på vad de demokratiska politikerna och massmedia säger!

   Det är långt ifrån alla som insett hur lurade vi är av dessa!

   Därför måste vi ta alla tillfällen i akt att berätta sanningen!

 6. Aftonbladets och Expressens agerande borde i en normal rätts-stat, falla under åtalspunkten ”Skyddande av brottsling”.

  • Ha ha där har media kört i väggen !!!
   Man kan hävda skydd av intigretet och mm. men det hjälper nog inte när man försöker skydda en BROTTSLING !!!
   Dessutom är den Brottsling synlig på polisens bilder !!!!

   Ha ha gillar Peter Springare´s ärliga uppsåt och alla andra polisers ärlighet !!!!!

 7. 53-årige Göran Mårtensson på IOGT-NTO i Norrköping bar under fredagen slöja på jobbet,
  (i solidaritet med alla kvinnor i världen som tvingas bära slöja under islams förtryck),
  knappast!

  Tilltaget blev omtalat i medier och Göran fick den uppmärksamhet han sökte.

  Storhycklaren Göran tröttnade dock snabbt på sin protestaktion och tog av sig slöjan redan efter en dag.

  Kontaktuppgifter
  Norrköpings IOGT-NTO-krets
  Ordförande Håkan Karlsson
  073 020 1811
  Mejl via webbsida
  http://norrkopingskretsen.iogt.se/kontakt-2/

 8. Hur fan skall man känna igen någon när bilden är pixlad.Alltingen är man med eller är man idiot,ni får räkna ut själva. Idioten Mattsson i expressen fattar väl inte det.mvh er tillgivne Adolf N

 9. De har bildhanteringsprogram med autocorrect inställt så att pixlar allt i bilden som överstiger ett visst tröskelvärde? Det är därför aldrig människor med ljusare nyans pixlas? Vilket betyder att vita inte pixlas men deras skuggor?

  Det skulle kunna vara så?

 10. Så vitt jag vet finns det en brottsrubricering som lyder skyddande av brottsling. Då borde hatbloggarna åtalas för denna brottsrubricering. Bevismedel finns det gott om. Borde inte vara nåt problem. Om sedan systemets lakejer skyddar hatbloggarna så borde dessa också kunna åtalas enligt samma brottsrubricering.

 11. Aftonbladet och Expressen skulle fiska i grumliga vatten
  enligt gängse pk-språk om man publicerade bilden på
  den mannen.

  De tidningarna är till för det fiina Södermalms folket
  och inget annat.

 12. Blev en gång erbjuden en gratis Aftonbladet i samband med att jag köpte min V75. Tackade, men avböjde och sade att jag inte vill besudla mina händer med dylik skit.

 13. Man sparar mer än 8 000:- kronor om året om man inte köper någon undermålig kvällstidning. Det blir ca 90 000:- på tio år. Skattefritt och utan arbetsinsats! Kan man tjäna pengar på enklare sätt?

 14. Det har varit samma visa i alla år. 2010 mejlades jag med expressen när de skyddade en pedofil på samma sätt. Gick ut med att polisen vädjade om hjälp men lät bli att publicera polisens signalement.
  Mikael Bondess och Björn Hedensjö och Clas Svahn på DN har alla skyddat importerade pedofiler.

  • Oj oj där kom vissa klara, kanske ärliga svar, som ingen annan tordes säga vid det tillfället !!!

   • Det var Mikael Bondesson som skrev artikeln och Björn Hedensjö som var ansvarig utgivare. Clas Svahn verkar inte ha varit involverad i just det här även om det är samma sorts proffslögnare som de andra. Historien verkar vara snarast identisk med den ovan, polisen går ut med signalement och vädjar om hjälp, DN publicerar vädjan och låtsas att de vill hjälpa polisen men låter bli att publicera signalementet.

    Mejl 1:
    Martin Andersson

    2010-06-16

    till mikael.bondess.
    Hej

    Jag läste din artikel om stockholmspedofilen. Jag såg att du hade tagit reda på att polisen vädjar om hjälp. Men att du av någon anledning hade missat att länka till polisens sida om den här farliga personen. Jag tänkte att du kanske missat det eller att du kanske inte är så haj på datorer så jag bifogar länken så kanske du kan be någon kunnigare kollega att hjälpa dig att lägga till länken i artikeln.

    http://polisen.se/Stockholms_lan/Aktuellt/Nyheter/Stockholm/april-juni/Polisen-soker-man-som-sexuellt-ofredar-barn-i-Stockholmsomradet/

    För du vill ju hjälpa polisen, eller hur? Eller du kanske vill skydda pedofilen?

    Vänliga Hälsningar

    Svar 1:
    mikael.bondesson@dn.se

    2010-06-16

    till mig
    Det var ett medvetet val från den ansvarige utgivaren. Polisen går ut med detaljerade uppgifter som DN.se inte ville publicera.
    Har du fler frågor, vänd dig gärna till chefen för DN.se Björn Hedensjö.

    M

    Mejl 2:
    Hej igen
    Jag tycker det är ett märkligt beslut. Polisen vädjar om hjälp och ni hjälper inte till ens genom att länka till deras sida? Så ni vill inte hjälpa polisen? Och ni vill inte informera era läsare? Vad sysslar ni med egentligen?

    Hälsningar

    Martin Andersson

    ps chefen på dn.se låter som it support, sådan behöver jag inte. Men om det är rätt person att vända sig till kanske du kan bifoga hans e-postadress?

    Svar 2:
    Från: mikael.bondesson@dn.se

    2010-06-21

    till mig
    Du mejlar honom på bjorn.hedensjo@dn.se

    Mejl 3:
    Martin Andersson

    2010-06-21

    till bjorn.hedensjo
    Hej

    Jag har ställt mig litet frågande till en artikel ni publicerade och Mikael Bondesson hänvisar till dig, han tycks inte kunna ge några svar vilket är märkligt eftersom han skrev artikeln. Om han nu gjorde det, man undrar ju vad som händer när han inte kan ge svar på en så självklar fråga.

    Min undran är ungefär:

    Ni går ut med en artikel om en härjande pedofil men trots att polisen vädjar om hjälp länkar ni inte ens till deras sida. Vill ni inte hjälpa polisen? Bryr ni er inte om att det smyger omkring ett odjur som ger sig på små barn? Vill ni inte informera era läsare, och om inte, varför? Jamenar, vad sysslar ni med egentligen? Information är väl vad en tidning är till för? Och om inte, så vadå? Blir ni inte meningslösa då?

    Vänliga hälsningar

    Martin Andersson

    Er artikel:
    http://www.dn.se/sthlm/polisen-jagar-pedofil-i-stockholm-1.1117810

    Polisens sida om pedofilen:
    http://polisen.se/Stockholms_lan/Aktuellt/Nyheter/Stockholm/april-juni/Polisen-soker-man-som-sexuellt-ofredar-barn-i-Stockholmsomradet/

    Tror inte jag fick något svar från Björn Hedensjö.

 15. Svenskhatarmedia skyddar pedofilodjur då är de medskyldiga till brott och bör ställas inför rätta och dömas för detta.Svenskhatarmedia pixlar pedofiler,våldtäktsmän och mördare från barbarikulturer men hänger ut svenska skötsamma medborgare som ringer olika makthavare och ställer frågor då visas både bild och namn på dem som ifrågasätter den totalitära socialistregimens svenskfientliga politik ,maktmissbrukarnas lakejer och lydiga undersåtar, utsätter då de skötsamma och ifrågasättande medborgarna för en satanisk häxjakt som det alltid görs i socialist/kommunistdiktaturer. Med detta upprepande propaganda som systemmedia ständigt bedriver genom att förhärliga och skydda och tycka synd om grova utländska brottslingar och skuldbelägga och förringa förövarnas offer,stigmatisera ,förfölja regimkritiker och kriminalisera dessa skötsamma medborgare vill systemmedia hjärntvätta folket till att göra ont till gott och gott till ont,få dem att helt tappa kompassen om vad som är rätt och fel,ont och gott,detta är sataniskt och väl planlagt, tro inget annat.Moralen skall upplösas helt,laglösheten skall tillta,bara det vakna och modiga folket kan stoppa vansinnet,Sverige är mycket sinnessjukt.Det stora gökboet.

 16. Det är mer än lovligt korkat att publicera bilderna med dolt ansikte. Det hade ju varit smartare att inte publicera bilderna överhuvudtaget.

 17. Är svenska medier lierade med olika sorters brottslingar ? Speciellt de med utländsk bakgrund.

 18. Varför inte tipsa Hells Angels? Dom brukar som bekant kunna lösa problem som polisen går bet på!
  JR

 19. Polisen kan åka och hämta honom på Järvafältet/Jordbro/Haninge eller annat tosseställe.

Kommentera