Stäng

Vi måste ”vaccinera” mot islam

Pauline Hanson den Australiske politikern anser att man på något sätt bör ”vaccinera” mot islam.

FjärranÖsternRedaktören anser att tanten är inne på rätt spår, på något sätt bör man försöka att förebygga (vaccinera) mot utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden som vi såg ett elakartat utbrott av i London i veckan!

14 reaktioner på “Vi måste ”vaccinera” mot islam

 1. Så här är det.det kommer gå åt helvete med europa! Om inte under min livstid så under mina barn eller barnbarns tid.så länge det finns en enda muslim kvar i europa kan man inte vara trygg med att ett terrordåd inte kommer ske.varför är det då kört!?!? Ja tex frankrike har 6 miljoner muslimer.det är ju en omöjlighet att förvisa dessa.om de ens frivilligt går på tågen hur många tåg skulle krävas!? Och vart skulle de köra dem!?!? Ingen vill ha dem och de själva vill inte byta bidrag och lägenheter mot stenöken och getter.därför är vi i europa som hämtat oss ifrån 2 världskrig genom bla hårt arbete körda.det blir som en enda stor tombola.vissa får nitlotter.ju större stad ju mer nitlotter i tombolan.allt blir ett lotteri.siste man släcker lyset för gott! Denna situation har våra ledare ordnat under de sista 40 åren.ingen vet varför.förmodligen inte ledarna heller.

  1. Sant! Varför, beror på att de inte har haft kurage nog att säga nej, som Trump. Så fort nån sagt nej, och att det är för mycket, har man hela tiden talat om att ”de flyr ju från krig.” Men ALDRIG om vilka de är, och vad de har med sig hit. Man tycks inte inse, att de som flyr, oftast inte flyr FRÅN krig, utan MED krig i sig. De är som tickande bomber. Det är oftast inte de humana som flyr, utan de kriminella. Då de flyr från straff, inte kriget i sig. De humana, stannar oftast kvar, för de har inte drivet att fly. Men att förstöra en hel kontinent som Europa för DETTA, är sjukt, och nåt de kommer att ångra för oerhörda tider framåt. För just nu är vi i orkanenens öga, i lugnet före stormen. Vänta bara, tills allt briserar. Då ska ni få se, vad vi har släpat hit. Vaccination?????? Det enda som hjälper är utvisning för den allra minsta förseelse. För man måste mota Olle i grind, och stävja i tid, annars väller han in som en amöba och kväver oss, med sin destruktivitet.

 2. Ni får tycka att jag är tjatig, men jag tänker på Andreea och känner behovet att berätta lite om hennes tillstånd. Ni behöver inte läsa eller, om ni gör det ändå, kan ni gå vidare till nästa kommentar – m a o bry er inte om en oskyldig människas lidande. En sjuk konverterad muslim gjorde det.

  Unga kvinnan kämpar fortfarande för sitt liv på sjukhussängen. Hon hoppade inte själv, utan terroristens bil mejade och slungade henne över brobparapeten. Hon var medvetslös vid kontakten med vattenytan där hon fick ligga med ansiktet nedåt innan hon kunde plockas 9 minuter senare. Kirurgerna opererade bort stelnat blod som samlats bakom pannans hö.sida. Lungorna var vattenfyllda och hon andades med hjälp av maskinen. Hon har andats normalt idag, men är medvetslös fortfarande – det sade man på tv-nyheterna.
  Är så ledsen och arg av allt jag ser och hör om islams ondskefulla dåd ute i världen.
  Fritt fram nu – sätt din smutsiga tumme ned, du som gör det ofta, när folk uttalar sig mot utmuslimerna. Må Gud förinta dem ! Och dig med ….

  1. Ser ni, Masoods supporter tog sig in på planen och lever rövare uppmuntrad av 87% hjärntvättade krakar.

 3. Vaccinering lika med upplysning!
  Det hjälper inte i Sverige eftersom merparten av partierna inte törs tala om vad de ställt till med.
  De försöker genom att buga och bocka tillfredsställa allas krav, ohps glömde ett h, i tron att det skall betala sig i framtiden.
  De kommer alla att få bita i det sura äpplet, eftersom muslimerna uppfattar, med all rätt, vad som sker i Sverige idag som ren och skär feghet.
  Att stå stark och tydligt tala om vad som gäller är en mycket bättre strategi vad gäller medeltidsmänniskor.

 4. Sterilisering genom tvång? De 72 sexdockorna i paradiset förtjänar ett brejk. Vi andra också. Kontakta de gamla sossarna för konsultation.

 5. Uppenbart att det inte bara är i Sverige, som man inte får lov att kalla spade för spade. Då kan de lättkränkta bli sura och så får man ju inte göra.
  Hennes kritiker är inget annat än ynkryggar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: