Frankrikes dödsspiral


av Guy Millière  •  22 mars, 2017

 • År 1990 godkändes ”Gayssotlagen” som föreskrev att ”all diskriminering som baseras på etnicitet, landstillhörighet, ras eller religion är förbjuden”. Sedan dess har den använts för att kriminalisera all kritik mot arabisk och afrikansk brottslighet, alla frågor om immigration från den muslimska världen, all negativ analysering av islam. Många skribenter har blivit bötfällda och de flesta ”politiskt inkorrekta” böckerna om dessa ämnen har försvunnit från bokhandlare.

 • Den franska regeringen begärde att media skulle åtlyda ”Gayssotlagen”. Den begärde också att historieböcker skulle skrivas om för att inkludera kapitel om brotten som begåtts av västvärlden mot muslimer, och om islams ”väsentliga bidrag” till mänskligheten. Alla historieböcker är ”islamiskt korrekta”.
 • På sjukhus begär muslimer allt oftare att bli behandlade enbart av muslimska läkare, samt vägrar låta deras fruar behandlas av manliga läkare.

2a februari, 2017: En ”no-go-zon” i Paris östra förorter. Patrullerande polis hör skrik. De bestämmer sig för att kolla. Medan de är där blir de förolämpade av en ung man. De bestämmer sig för att gripa honom. Han slår dem. Ett slagsmål bryter ut. Han anklagar en polis för att ha våldtagit honom med en polisbatong. En polisutredning konstaterar snabbt att mannen inte blivit våldtagen. Men det är för sent; en giftig process har satt igång.

Utan att vänta på vidare bevis säger den franska inrikesministern att poliserna ”uppfört sig illa”. Han tillägger att ”tjänstefel inom polisen måste fördömas”. Frankrikes president François Hollande tar sig till sjukhuset för att erbjuda den unga mannen sitt stöd. Presidenten säger att han har uppfört sig på ett ”värdigt och ansvarsfullt sätt”. Nästa dag knåpas det ihop en demonstration mot polisen. Demonstrationen urartar i ett upplopp.

Läs vidare


8 responses to “Frankrikes dödsspiral

 • Matilda

  Det sjuka är att min morfar som inte ens var min biologiska morfar var den mest älskvärda personen som någonsin funnits.
  Han hette Johan Ragnar valdemar och han var socialdemokrat .
  Någon sådan sort finns inte längre.
  Empati och kärlek till mig och min bror och tama småfåglar.
  Jag hoppas inte att han vänder sig mot att jag röstar SD.

  Gilla

  • Matilda

   Det är klart att morfar förlåter mig.
   Allt annat är att förolämpa både hjärta och hjärna.
   Vi hade sikte på att kanske vara ett föredömligt samhälle, vi borde införa direktdemokrati vid stora förändringar .
   Om makten utgår från folket så kan vi rösta för att gå ur EU och att politiker få gå igenom psykiatrisk test att inte bli storhetsvansinniga och kalla sig Stålmannen som Stalin eller Stridshingsten eller Ledaren för Humanitära stormakten klingar kusligt det med.

   Gilla

  • Ragnar

   Jag tror inte han var socialdemokrat av dagens snitt. Idag är ju politiken helt genomskådad som den fullblodssocialism den är. Nedvärdering av allt som är bra och alla goda och framåt. Upplyftande av ondska, skräpraser, stjäla från de dugliga, arbetssamma och kreativa för att ge till oduglingar, parasiter och berika sig själva. Jag tycker det låter som med min morfar. Världens snällaste, läkare, var händig, lärde mig om naturen, älskade naturen och att skapa, skicklig musiker mm och han älskade Adolf Hitler och berättade under hela min uppväxt om förintelsebluffen och varnade mig och familjen för de röda horderna som bara väntar på att komma och våldta och härja. Han hade på nära håll sett de rödas härjningar i ww2:s slutskede när de likt dagens invällande afghaner, araber, muslimer, negrer etc våldtog och skändade tyska kvinnor, unga som gamla. Många hemska historier fick vi höra om de socialdemokratiska fruktansvärda vilddjuren från sovjet som våldtog och plundrade.

   Gilla

  • Argus

   Eftersom i stort sett alla politiska partier släppte vad de hade för händerna och girade skarpt vänster rakt ut i skogen och lämnade sina ideologier kvar under 1970-talet och dessa sedermera plockades upp av SD så tror jag att morfar och du är på samma våglängd.

   Gilla

 • Matilda

  Skicka Reinfeldt till Domstolen i Haag för landsförräderi.
  Han och Kalle Stropp har åsamkat skada för vårt land.
  Som Södertäljebo glömmer jag aldrig (Nu röstade jag inte alls då)
  att Reinfeldt efter en faktiskt normal trakasseri av en svennehora utlöste tumult och klanbråk som fortsatte till kulsprutebeskjutning mot polisstationen.

  Reinfeldt besökte Ronna och sa att det ”ursvenska är rena barbariet”
  Han tog bort det militära försvaret i Sverige vilket inte är förvånande då militären har normalt till uppdrag att försvara landet och dess invånare.
  Reinfeldt hade ett motsatt uppdrag.

  Jag hoppas att inte SD sätter sig i Bilderbergergruppen och hjärntvättas som alla politiker som svikit oss vanliga enkla medborgare.
  (Förlåt jag har druckit lite vin i kväll)

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Ett dödande slag mot det fria samhällets rika flöde av ett nyanserat kulturutbud, med en dynamisk och levande debatt. Då historieböcker skrivs om och emenderas i syfte att ge en politiserad bild av olika formativa skeden och deras verkliga händelseförlopp, till förmån för som det heter ”islams väsentliga bidrag till mänskligheten”, har Europa tveklöst hamnat på mycket djupt vatten. Detta demokratiföraktande koncept är en förtäckt aggressionshandling mot såväl den kristna som den judiska civilisationens fundament, och den människofientliga vurmen för jihadismen har sitt ursprung i FN:s resolution 2334, vilken i sin tur gynnar globalismens intressen. Den klassiska kulturnationen Frankrike synes befinna sig under en allomfattande belägring av fientliga krafter som vill dess undergång. En ren förbannad skandal!
  Andreas.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Jag hade inte kunnat föreställa mig detta vansinne. Trodde folk kunna sätta gränser. Men icke.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: