Rasism

Det finns ingen omvänd rasism som en del hävdar. Det finns bara rasism och här är ett exempel på ren rasism som borde intressera media och Expo som bägge kan utnyttja samma källor och verktyg som de använder när de letar efter rasister.

För att underlätta letandet så har ni de kvinnliga rasisternas twitterkonton här och här.

17 thoughts on “Rasism

 1. Det där hör man dagligen nu blattar föraktar svenskar, vi är tråkiga och korkade, de skrattar åt oss och jag håller med vi går vad vi förtjänar och vi som vågar säga ifrån blir utfrysta

 2. De där är ju rena hemska rasist, fascist , nazister. De kanske rent av förnekar förintelsen?

 3. Hade inte hennes mamma pengar till abort? Någon borde i vart fall använt kondom!

 4. Orfanidou och Pascalidou – två grekinnor, båda kommunister som ofta slarvar med sin litiumbehandling.

 5. Finns det över huvud taget någon genuin svensk utanför PK-skocken, som bryr sig om. vad dessa fjollor tycker, skriver och tänker?
  Om de nu tänker något alls vill säga.

 6. Den destruktiva, icke sällan multikulturella radikalfeminismen tar sig sannerligen mycket fula och infantiliserade uttryck genom med verv och åhåga uttalade provokationer mot det samhälle som håller dem under deras orakade armar. Jo, man tackar! Klassiska exempel på den underlägsnes hat och frustration mot den överlägsne. Hur skall den innovativa feminazistimporten hädanefter kanalisera sin avsky för den etniskt svenska delen av befolkningen och då i synnerhet den maskulina? Utomparlamentariska aktioner i form av äggkastning eller ballonger med målarfärg som artilleri mot det ”förtryckande” manssamhället? I själva verket är det just vi som i alla sammanhang diskrimineras till fromma för den systematiserade curlingpolicy som tillämpas för alla med brun minoritetsbakgrund. Går vi i svaromål och bemöter de vredgade fjollornas orättvisa angrepp, riskerar vi att våra Twitterkonton konfiskeras och försvinner. Så mycket för det så kallade fria ordet och dialogen.
  Andreas.

 7. Hon som spyr över oss här ovan är INTE rasist. Hon är nazist! Hon uttrycker sig som Hitler uttryckte sig gentemot judarna. Jag menar att ALLA folk har rätt att vara till, där de har rätt att vara till. Men inte på andras territorium. Det är att vara rasist. Inte att snacka skit om andra folk i allmänhet. Det är nazism.

  Rasism är INTE främst att ge sig på andra, utan mest att hävda sig och sitt framför andras. Men också andras rätt till detsamma. En rasist är en som står upp för sitt folk, och sitt folks göranden, låtanden och traditioner. Varken mer eller mindre.

  Tänk bara på filmen ”sameblod”. Är inte det rasism, bara till namnet, eller hur? Fast ännu mer, nästan tvärtom. Och konstigt att det gått igenom. Det är ju på gränsen till nazism. Hitler hade ju som motto: ”Blod, järn och ära”. Att de inte ser likheterna där, PK-dårarna. Och oss ska de hunsa med och trakassera för det allra minsta va? Bara titeln ”sameblod” väcker olustiga nazistiska associationer. Det är på gränsen tycker jag. Och är det så för oss som illegetimt att uttrycka så, borde det vara det också för dem i rättvisans namn. För tänk, bara tänk om vi hade döpt en film om oss till nåt liknande associerat med oss. Då ni, skulle vi ha blivit lynchade av vänsterristerna. Så sjukt är det! Helsjukt!!!

 8. Ytterligare en hatfeminist. Vid kvinnodagen för nån vecka sen var det bara hatfeminister som fick komma till tals. Vettiga kvinnor som inte är karlhatare eller extremister får ju ej komma till tals.

 9. Det är så märkligt att om man lever i Sverige och åtnjuter allt vad som byggts upp under generationer. Hur kan man då känna ett hat mot de som byggt detta samhälle och fortfarande till avgörande del betalar för det?
  Fyll Sverige med IS-krigare och analfabeter och lev i det inbördeskrig som då återstår.

 10. Det går tydligen att öppet uttrycka hat mot sina vita ”värdar” för dessa parasiterande folkgrupper !!!!! Fick jag bestämma skulle de fråntas sina uppehållstillstånd/medborgarskap och utvisas/deporteras på livstid !!!!!!
  Eftersom svenskar uppenbarligen inte räknas som en folkgrupp enl HMF-lagen, så får de dömas enligt en ny lag för HMS, hets mot svenskar !!!!!!

Kommentera