Stäng

Man skjuten i Enköping

BROTTSLIGHET. En man i 25-årsåldern har blivit skjuten i båda benen i Enköping. Polisen rubricerar händelsen under lördagskvällen som mord- alternativt dråpförsök.

Eftersökningar har gjorts med både helikopter och hundar, men ingen har gripits. Polisen säger att det finns information som tyder på att det fanns flera personer på platsen. Mannen vårdas nu på Akademiska universitetssjukhuset i Uppsala.

Mer på UNT.se

1 reaktion på “Man skjuten i Enköping

  1. Söndagmorgonsrapport från SSM och SSR fö den gångna veckan!
    – Tillståndet normalt. Det dödliga våldet har inte ökat. Vardagsbrotten är som vanligt på en stabil nivå. Polisens arbetsinsatser motsvarar förmågan att lösa de grövre brotten i utanförskapsområdena.
    I innanförskapsområden är förbrukningen av pizza och vin något högre. Samtidigt minskas dödligheten bland alkolisterna när vädret blivit mildare. Tillväxten stiger genom fler arbetssökande står till arbetsmarknadens förfogande för ökad tillväxt och genom högre födelsetal bland de nyanlända som på sikt stärker skattebasen för en ökad skattebas. Det finns ingen anledning för nationell oro och vi återkommer till det svenska folket om säkerhetsnivån på grund av terrorhot behöver höjas
    Er tillgivne överstatssekreterar hos SSM och SSR, vilket kan utläsas som Sveriges StatsMinister och Sveriges SäkerhetsRåd

Kommentera

%d bloggare gillar detta: