Journalister tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra


HATMEDIA. Flera skitmedier har idag artiklar över polisen Peter Springares ord om att ”förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten.” och kräver att han får sluta som polis. I höstas försvarade de damen nedan med att det bara var en liknelse och inget att ta på allvar…


9 responses to “Journalister tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

 • Sven-Erik

  Ordet är DÄRIGENOM! Jag som många andra har inte läst Peters senaste facebook inlägg (inte fecesbook uppkopplad). Därigenom trodde jag att Peter uttryckt sig olämpligt. Nej det hade han inte!
  Återigen vinklade Schulman, Cantwell, Cecilia och pöjken m.fl. sitt hat mot dem som har en annan åsikt. Dessa – vänster – journalisterna, som av några ska kunna läsa och tolka innehållet. Fy skäms! – Deras angrepp på Peter saknar substans och är rent ut sagt förtal. Därigenom gynnas inte debatten på en intellektuell nivå.
  Läs NyheterIdag där skriver Peter nu. Därigenom, förstår du och jag att Peter Springare syftning med att förinta var helt korrekt. Slutsats köp inte pk-medies åsikter.

  Gilla

 • ossie

  Journalister står lägre än pedofiler och barnamördare.

  Gilla

 • Argus

  Råkade snubbla över denna artikel: http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/flickor-overger-kommunala-grundskolan-i-vasteras

  Inte ett ord om den verkliga orsaken. Inte ens från föräldrarna vilket jag kan förstå. Jag hade också bytt skola för dottern och inte sagt flaska och hoppats att hon hunnit gå ut skolan innan vänsterpacket hunnit berika henne.

  Gilla

 • Ulf

  Dessa hycklande vänstermuppar avslöjar sig direkt.

  Gilla

 • Billy Boy

  Löfven rustar mot falska nyheter

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-rustar-mot-falska-nyheter

  Det vore också värdefullt om Löfven kunde skydda väljarna från falska vallöften samt förhindra valfusk … båda vanliga företeelser från hans eget (S)-parti.

  Gilla

  • Fredde

   Ja, och sedan kommer sossarna och anklagar andra för att inte stå för vad de säger…

   Hur var det nu med t.ex. drivmedelsskatten, (S)..?

   Vallöfte: Vi ska inte höja den skatten.

   Verklighet: höjning redan första året, sedan andra året, och sedan tredje året, plus en indexuppräkning av skatten årligen.

   Men, det är klart: med de kostnader som invällningen orsakar, måste ju ”Svensson” mjölkas ännu hårdare.

   Gilla

 • Ingemar

  Det här var nog planerat av Springare, för att belysa och få debattera censurmediernas inobjektivitet och propagandistiska nyhetsrapportering och av staten påhejade ojournalistiska agenda.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Ingemar med flera, Säkert så, vänsterjournalisterna tog inte upp debatten. Alltså är Springares sprängande åsikter sanna. Cantwell, Cecilia, pöjken den lille m.fl. blev arga och rädda för att de hatar sanningen. ”Vänsterjournalister” utnyttjar sina medie till att förinta de som inte tänker som dem. Genom sina drev mot de annorlunda, exempelvis de som kan tänkas sympatisera med SD, tror de att yttrandefriheten kan förintas.
   Bra fiskat av Peter, då polisens arbetssituation blivit. toppnyheter och att den svenska hjärntrusten (regeringens säkerhetsråd) har fikat och löst problemen.
   Låt mig le, vardagsbrott har försvunnit till papperskorgen. Grövre ska prioriteras med fler poliser. Är det något som ska förintas är det brotten, obs inte gärningsmännen,

   Gilla

 • Tanten

  Haha, rolig rubrik Pettersson!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: