Stäng

Journalister tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

HATMEDIA. Flera skitmedier har idag artiklar över polisen Peter Springares ord om att ”förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten.” och kräver att han får sluta som polis. I höstas försvarade de damen nedan med att det bara var en liknelse och inget att ta på allvar…

9 reaktioner på “Journalister tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

 1. Ordet är DÄRIGENOM! Jag som många andra har inte läst Peters senaste facebook inlägg (inte fecesbook uppkopplad). Därigenom trodde jag att Peter uttryckt sig olämpligt. Nej det hade han inte!
  Återigen vinklade Schulman, Cantwell, Cecilia och pöjken m.fl. sitt hat mot dem som har en annan åsikt. Dessa – vänster – journalisterna, som av några ska kunna läsa och tolka innehållet. Fy skäms! – Deras angrepp på Peter saknar substans och är rent ut sagt förtal. Därigenom gynnas inte debatten på en intellektuell nivå.
  Läs NyheterIdag där skriver Peter nu. Därigenom, förstår du och jag att Peter Springare syftning med att förinta var helt korrekt. Slutsats köp inte pk-medies åsikter.

  1. Ja, och sedan kommer sossarna och anklagar andra för att inte stå för vad de säger…

   Hur var det nu med t.ex. drivmedelsskatten, (S)..?

   Vallöfte: Vi ska inte höja den skatten.

   Verklighet: höjning redan första året, sedan andra året, och sedan tredje året, plus en indexuppräkning av skatten årligen.

   Men, det är klart: med de kostnader som invällningen orsakar, måste ju ”Svensson” mjölkas ännu hårdare.

 2. Det här var nog planerat av Springare, för att belysa och få debattera censurmediernas inobjektivitet och propagandistiska nyhetsrapportering och av staten påhejade ojournalistiska agenda.

  1. @Ingemar med flera, Säkert så, vänsterjournalisterna tog inte upp debatten. Alltså är Springares sprängande åsikter sanna. Cantwell, Cecilia, pöjken den lille m.fl. blev arga och rädda för att de hatar sanningen. ”Vänsterjournalister” utnyttjar sina medie till att förinta de som inte tänker som dem. Genom sina drev mot de annorlunda, exempelvis de som kan tänkas sympatisera med SD, tror de att yttrandefriheten kan förintas.
   Bra fiskat av Peter, då polisens arbetssituation blivit. toppnyheter och att den svenska hjärntrusten (regeringens säkerhetsråd) har fikat och löst problemen.
   Låt mig le, vardagsbrott har försvunnit till papperskorgen. Grövre ska prioriteras med fler poliser. Är det något som ska förintas är det brotten, obs inte gärningsmännen,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: