20 thoughts on “Dagens ”paradis” resenärer

 1. Meningen med islam och deras ruttna bok är att de ska bli så jävla dumma i huvudet så det går att lura i dem precis vad som helst. De här två är ytterligare ett bevis på att det funkar fint.

 2. Har hört från säker källa att oskulderna i himmelen är slut. Emellertid är där gott om getter.

 3. Jag förstår faktiskt inte drivkraften, är det så simpelt vidskepligt?
  Om det funnes någon logik kring något som skall vara en beskyddande Gud, så borde det vara tvärtom. Bombar man sönder okända människor och sig själv, så hamnar de i ett andligt livsrum, där det finns bara självmordsbombare och man får uppleva sig själv som offer ur alla sina offers upplevelser och synvinklar om och om igen. Kanske de sjutton jungfrurna visar sig vara självmordsbombare färdiga att ge sig på de döda martyrerna, till de döda martyrernas förskräckelse? Vissa detaljer kan skilja från gång till gång. Det har jag hört från säker källa.
  https://pontusnostalgi.files.wordpress.com/2016/01/skolbuss.jpg?w=660

  • Struntar i de där två en svart och en vit imbecill, tittar istället på förödelsen de och de andra galningar har ställt till med.
   De ska straffas hårt !

 4. Vilken mardröm om man hade ”människan” till vänster som granne….Det kan aldrig vara fel att prata om skadliga, invasiva, avarter av människosläktet eller är det apsläktet individen tillhör ??!

 5. Tänk om det är Gudrun Schyman som tar emot i foajen när ”resenärerna” anländer..
  JR

 6. Ånglarna är väl könlösa ”hen” om jag inte är felinderrättad. Eller kanske av manskön. De har i,alla fall mansnamn i Bibeln. Tror nog att han blir besviken på ”himlen”.

 7. Om de spränger upp huvuddelen av pensionärerna, räddas eventuellt pensionerna för de överlevande.
  Är det det som Reinfeldt och Regeringen menar med att ”kulturberikarna” räddar pensionerna?

 8. Åhhhh, vad dessa kulrturberikare sprider sin kultur…och Sverige står med öppna armar!

Kommentera