Kristna tvingas fly från kristendomens födelseplats


Kristna utrotas på kristendomens födelseplats. medan den kristna världen tittar på och säger det har inget med islam att göra.


8 responses to “Kristna tvingas fly från kristendomens födelseplats

 • Cirkusen pågår.

  Svenska kyrkan är med och stöttar (störtar)!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Alice Teodorescu i ledarkrönikan i GP :

  ”Lämna religionen hemma. I ett sekulärt samhälle hör religiösa symboler och religionsutövning till det privata – så bör det också förbli.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-l%C3%A4mna-religionen-hemma-1.4196784

  Gilla

 • Lena

  Ickemuslimer får inte köra in i mecca !
  När ska de galna politikerna förstå vad de håller på med ?
  Har de blivit lovade av den vidriga ideologin att just deras halsar ska skonas, hoppas i fall att de tror på den fantasin tills det att de är huvudet kortare !

  Gilla

 • skogstokig

  Politiker förråder landet ! Massmedia förråder landet ! Rättsväsendet Förråder landet ! 87% av svenskarna förråder landet ! NÄR FAN SKA DOM VAKNA ? OCH RÖSTA RÄTT ! Eller kan det vara så att 87an vill bli muslimer ? Hallå Åkesson var är du ? Heja Geert Wilders hoppas att Holland har vaknat .

  Gilla

 • Thomas

  När du går upp från säkerhetskontrollen mot födelsekyrkan, så går du förbi Jakobs brunn. Jag gick upp för att se den och där låg en kyrka bredvid – givetvis.

  Jag hade turen att träffa prästen som berättade om de kristnas problem. Bara för att ta ett exempel – många araber retade upp sig på att de kristna åt vis samma bord vid fester, både män och kvinnor samtidigt.

  (Vi får se när det blir ett problem i Sverige)

  Gilla

 • gamgubben

  Och vad tror ni sker i Sverige? Någon officiell protest i form av demonstrationer utpekande muslimer till antikristna/kristofober. Nej då är tystnaden total.
  Jag väljer själv asatron, men kristna skall väl inte dödas för sin tro och faktiskt ej heller muslimer. Men kära vänner passa er för Islams irrläror.

  Gilla

 • br

  Igår var det ett stort polispådrag i tranås.en byggnad var bombhotad.ifrån en balkong såg en kvinna allt då de även sprängde det som var utplacerat.kvinnan var så arg efter detta att hon inte sov på hela natten.hon sa:man läser ju mycket om all skit som händer i malmö,men nu händer allt möjligt i tranås och även i Aneby.bla har pressbyrån blivit rånad 2 gånger på ett par månader.raketer sköts in bland folk på torget vid nyår.hon avslutar med att säga till tidningen:jag kan inte begripa vad det beror på!?
  Ja,kära vän.du får väl fundera på ett tag vad som hänt.vad finns i massor i malmö och nu även i tranås och aneby!?!?
  Läste i vetlanda posten att högstadiet i eksjö hade haft nån form av integrationsdag i fredags.kom inte ihåg allt dumt,men det som var värst var att de hade nån arabisk lärare som höll lektioner för endast svenska elever på dari, för att de skulle få
  Känna på hur det är att inte förstå språket i skolan!?!? Det har gått för långt nu.jag besökte ett badhus i vetlanda,då reagerade jag på en stor skylt vid entren där det stod något på arabiska..vart är vi på väg?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: