Kristna tvingas fly från kristendomens födelseplats

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/841982278263795712

Kristna utrotas på kristendomens födelseplats. medan den kristna världen tittar på och säger det har inget med islam att göra.

8 thoughts on “Kristna tvingas fly från kristendomens födelseplats

 1. Ickemuslimer får inte köra in i mecca !
  När ska de galna politikerna förstå vad de håller på med ?
  Har de blivit lovade av den vidriga ideologin att just deras halsar ska skonas, hoppas i fall att de tror på den fantasin tills det att de är huvudet kortare !

 2. Politiker förråder landet ! Massmedia förråder landet ! Rättsväsendet Förråder landet ! 87% av svenskarna förråder landet ! NÄR FAN SKA DOM VAKNA ? OCH RÖSTA RÄTT ! Eller kan det vara så att 87an vill bli muslimer ? Hallå Åkesson var är du ? Heja Geert Wilders hoppas att Holland har vaknat .

 3. När du går upp från säkerhetskontrollen mot födelsekyrkan, så går du förbi Jakobs brunn. Jag gick upp för att se den och där låg en kyrka bredvid – givetvis.

  Jag hade turen att träffa prästen som berättade om de kristnas problem. Bara för att ta ett exempel – många araber retade upp sig på att de kristna åt vis samma bord vid fester, både män och kvinnor samtidigt.

  (Vi får se när det blir ett problem i Sverige)

 4. Och vad tror ni sker i Sverige? Någon officiell protest i form av demonstrationer utpekande muslimer till antikristna/kristofober. Nej då är tystnaden total.
  Jag väljer själv asatron, men kristna skall väl inte dödas för sin tro och faktiskt ej heller muslimer. Men kära vänner passa er för Islams irrläror.

 5. Igår var det ett stort polispådrag i tranås.en byggnad var bombhotad.ifrån en balkong såg en kvinna allt då de även sprängde det som var utplacerat.kvinnan var så arg efter detta att hon inte sov på hela natten.hon sa:man läser ju mycket om all skit som händer i malmö,men nu händer allt möjligt i tranås och även i Aneby.bla har pressbyrån blivit rånad 2 gånger på ett par månader.raketer sköts in bland folk på torget vid nyår.hon avslutar med att säga till tidningen:jag kan inte begripa vad det beror på!?
  Ja,kära vän.du får väl fundera på ett tag vad som hänt.vad finns i massor i malmö och nu även i tranås och aneby!?!?
  Läste i vetlanda posten att högstadiet i eksjö hade haft nån form av integrationsdag i fredags.kom inte ihåg allt dumt,men det som var värst var att de hade nån arabisk lärare som höll lektioner för endast svenska elever på dari, för att de skulle få
  Känna på hur det är att inte förstå språket i skolan!?!? Det har gått för långt nu.jag besökte ett badhus i vetlanda,då reagerade jag på en stor skylt vid entren där det stod något på arabiska..vart är vi på väg?

Kommentera