Det luktar brända hjärnceller från feministerna


HUMOR ELLER INTE. För en dryg en vecka sedan så la slagskämpen – Paolo Roberto – ut bilden nedan på Instagram, bröst är beviset på att män kan koncentrera sig på två saker samtidigt tyckte Paolo. Några tyckte det var kul, andra inte.

Gudrun Schyman fann inget humoristisk i bilden överhuvudtaget, damen fullkomligt rasade i programmet ”Breaking News” med Filip och Fredrik: Det är sexism. Det är precis vad det är. Det är ju rent ut sagt för jävligt att man lägger ut en sån grej. Det är ju ännu värre om det är många män som skrattar åt det// Schyman

Nu har diskussionen nått vänsterns och feministernas högborg – SVT. Nedan försöker vänsterfeministen Belinda Olsson bevisa att män inte kan tänka på tre saker samtidigt genom att rita av sina egna bröst och vifta med dem när en man ska fickparkera. Och nej. Det kan inte, föga förvånande SVT-mannen. Feministerna är så kränkta just nu att man känner lukten av de sista brända hjärncellerna från skvallerkärringarna på Kanal 5 och kommunisterna på SVT…

-Pettersson vill påpeka att testet är av noll och intet värde för testpersonen jobbar på SVT.


47 responses to “Det luktar brända hjärnceller från feministerna

 • Fredde

  Så när FI och Co börjar skoja om små slappa penisar, kommer då SVT göra ett reportage om det?

  Dessutom tycker jag den där teckningen är hemsk, hon har förfulat det vackra med bröst.
  Eller är det nån slags nytt SVT-ideal..? 😉

  Gilla

 • håkan

  Stackars oss”män” som måste utstå allt satans femenistdrabbel i dårskapens sverige ! Rasist ,nazist ,sexist ,homofob mm blir man kallad bara för att man tycker en kvinna är sexig eller om man tycker invandringen gott över styr ! SJUKT längtar tillbaka till 70-80 talet när en kvinna va kvinna och en kille va kille !! Nu är alla en HEN och va fan betyder de ????

  Gilla

 • Mimi N.

  Igår och idag skakades rumänska tv-tittare av skrattkramper. TVR sände ett mästerverk av dumhet i otaliga repriser på alla nyhetsprogram och kanaler. En rumänsk kvinnlig PSD-politiker tillika arbetsmarknadsminister, Lia Olguta Vasilescu, höll ett tal inför FN om rumänska kvinnornas situation på arbetsmarknaden och i samhället – på engelska ! Snygga och duktiga nyhetsankaren (antena1) Andreea Berecleanu tog en rafinerad hånande ton när hon kommenterade fru ministers tal: en viral ”succé” av bred spridning, ett unikt exempel på komisk konst. Man måste förstå språket för att kunna njuta av allmänhetens kommentarer på internet.

  Gilla

 • Cirkusen fortskrider.

  Det är säkert så att Gudrun Schyman inser att hennes bäst före är passerat för länge sedan, och då ska hon påpeka att ingen får se åt några andra kvinnor, för ser man inte åt henne så får man inte se åt nån annan heller.
  Snacka om patetisk, liten människa, det är faktiskt synd om dessa människor, då de inte har förstånd nog att inse det patetiska i framtoningen.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Kul att så många är intresserade av ”Boobs”. Somt är roligt for alla kvinnor. Annat är satiriskt för feministiska hens. Allt för var och en på sitt sätt. Smaken är som bekant delad. Inte bara stjärten utan också hjärnan. Har inte läst allt Här är mitt inlägg;
  – Vore kuligare om hon med papperstuttarna visat sina egna bröst.

  Kvinnan är lyckligtvis, genom vår herres försyn. försetts med två (ett par) bröst. Ur dessa levereras vid behov, efter barnafödandet, livsavgörande föda som är både näringsrik och rätt tempererad. Att modersmjölken dessutom levereras i en snygg lyxförpackning ska alla kvinnor glädjas åt
  Att män älskar bröst är bättre än att kika bakåt och köra i diket.
  Ny fråga till körkortsprovet,; Vad gör du som bilförare om en kvinna blottar brösten? Vilket/vilka alternativ är rätt svar; Bromsar, Stannar, Drar åt handbromsen, Tittar i backspegeln.

  Jag som man, även om jag inte kommer ihåg mitt modersmjölksintag, minns med avund och beundran när, modern till våra barn gav de små brösten. Idag kan alla kvinnors förmåga ersättas av bröstmjölksersättning. Vem vet, nästa gång får vi se Belinda vifta med två Semper burkar (ursäkta reklamen). Och då kommer säkert SVt snubben att parkera in i hennes pk-ficka så det brakar. För som nu i inslaget gillar han inte läget..

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det är det här det handlar om:

  En otroligt bra utläggning av Paolo, lyssna på den om ni inte har hört den!

  Den kvinnliga reportern visar att SVT bara består av MIG 68:or!

  Sen denna sanning är han hatad av feministerna!

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är nog något annat, som luktar för hjärnceller har dom väl aldrig haft.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Lite från SVT:

  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/abdirahman-forsvarade-paolo-roberto-fick-sparken-av-fi-s-ungdomsforbund

  Nån kan kanske förklara för mig vad varelsen i mitten e för nåt! Negern däremot verkar ju faktiskt vara rätt vettig!

  Han har ju helt rätt i det han säger, men i Sverigeistan får man inte tycka utanför boxen!

  Gilla

 • Lem

  ”Två par bröst” hehe.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Brukar ALDRIG klicka in på Aftonbladet, men idag…. Jag läste Ojsan Cantwells krönika om ”de dumma pojkarna” som våldtog och filmade….. ”så korkat”…. och sedan skriver han att ”de kanske inte visste att det var olagligt….” ”för 10 år sedan var det inte olagligt att våldta en asberusad kvinna i Sverige, minsann….” och ”i deras kulturer har man en annan syn på sådant….” —> Jag fick gå på toaletten och jag kräktes fysiskt.

  Oisan…. när de filmar när de skriker och skrattar att ”horor som hon ska knullas”…. jag tror inte att det är normalt att göra det. I någon kultur. Med undantag av din egen förstås. Med dina Oisan, referensramar visar du att
  du ju är helt sjuk i huvudet. Och du kan ta dina pseudofeministiska kvinnosakskämpar med dig.

  Gilla

  • Bosse

   hej! jag har skrivit ett mail till Oisin Cantwell idag angående detta inlägg om våldtäkten på Facebook. Han försökte att försvara deras handling,men ibland så svängde hans samvete åt offret för han visste att han kunde inte gå för långt i deras försvar.Det var ett jävla trams han skrev och det fick han veta idag. Man kan beskriva deras handling med en kort mening. Dom har uppfört sig som jävla svin och dom ska ut ur landet.

   Gilla

 • Tony

  Jag förstår om många män skrattat om det hade varit
  Gudrun Schymans bröst, fast hela kärringen är snart ett
  stort skämt och en parodi på sig själv..
  Dom rosa idioterna är ännu värre än miljötalibanerna.

  Kan man hyra Gudrun Schyman? jag behöver någon som
  vaktar Jordgubbslandet.( Får det verkligen heta Jord GUBBAR ?)
  Är inte det Sexistiskt?

  Gilla

  • ladulaas

   Det var väl Gudrun Schymans ‘jaktväskor’, som Belinda Olsson ritat av för filmen ovan. Jag skulle nog också blivit så äcklad av att se dem, att inte heller jag skulle kunnat parkera bilen.

   Gilla

 • Lena

  Nu vet jag lyckligtvis inte hur ”brända hjärnceller ” luktar, för mig så räcker det med att det luktar surt armsvett och annat från radikalvänstern, kan de inte raka sig under armhålan, det gäller feminister av ”båda kön” ?
  Alternativt byta kläder, helst båda delar !

  Gilla

 • svensson

  Jag är kvinna och jag tycker Robertos skämt var kul och framförallt självironiskt men det fattar inte Gudrun och hennes f-gäng.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är uppenbart, att om man är klent utrustad å huvudets vägnar skall man bli politiker eller söka jobb på SVT. I båda fallen tycks dumhet vara en tillgång.

  Gilla

 • erik thorsson

  Heja Paulo!
  Belinda kan ju inte ens räkna, två par bröst…? vill hon räkna in Gudrun´s åxå?
  det blir bara för mycket!! häng och släng…
  inte undra på att SVT:aren var tvungen att blunda!!

  Gilla

 • Lena

  Teckningen ser ut som en slapp bakdel med två kvisslor, finns det ingen på SVT som kan teckna ?

  Gilla

 • Lars P

  jag hade backat över det rödhåriga fanskapet !

  Gilla

 • ladulaas

  En man kan skratta gott åt ett skämt, även om det riktar sig mot honom själv eller den grupp han tillhör. Mången norsk ‘Sverige-historia’ har lämnat mig gapflabbande, p.g.a. dess fyndighet.

  Med kvinnor är det en helt annan sak. Många kvinnor, generellt sett, saknar distans till sig själva och den grupp de tillhör. När det gäller feminister är denna brist absolut.

  På en bra manlig arbetsplats flyger pikarna fritt, den träffade skrattar åt det och ger igen. Alla flabbar, stämningen blir glad och kamratskapet gott. När så en fisförnäm och uppblåst feminin kommer in i den miljön – och verkligen behandlas som en jämlike – så tar det hus i helsike. Anklagelser om mobbning, kränkning, kvinnoförtryck och manschauvinism skriks då ut från slaskpressens löpsedlar och flatan gråter ut i TV-sofforna.

  Det är många – inklusive jag – som förundras över att feminist-kvinnorna är så positiva till invandringen från MENA-länderna. En delförklaring kan vara att de då äntligen kan träffa män, som är lika lättkränkta som de själva.

  Liked by 1 person

  • Lena

   Kanske för vissa kvinnor den enda chansen, ingen annan bryr sig i dem. Alternativet är att åka till jamaca, gambia eller något annat bisarrt land.
   Med en MENA-person så är feministerna initialt även i överläge / beroendet av en svenssk person är stort tills…………..då är ”sagan” slut !
   Vilken mardröm !

   Gilla

 • Galten

  Haggan går fortfarande på med sina skinnpåsar.

  Gilla

 • mari svensson

  Belinda Olsson……..da……… No more comments

  Gilla

 • Blodsven

  Jävla trams, och självklart är fåntratten som kör anställd på dårhuset.
  Om nu kvinnor kan göra två saker samtidigt, hur kommer det sig då att de inte kan ha sex och huvudvärk samtidigt?

  Liked by 1 person

 • Suzie

  Sverige styrs av en liten elit som är sekteristisk,en totalitär politisk massinvandringsideologi där man massimporterar till 90 % islam från tredje världen.Humor som vi i alla tider roat oss med som tex mans och kvinnoskämt är numera förbjudet liksom skämt om islam och hbtq rörelsen,den falska feminism som i sanning är radikalfeminism som har sin grund i Lenin Marxism,kommunism alltså skall inte förväxlas med äkta kvinnorättskämpar som fanns förr i Sverige och västvärlden.Det här är typiskt sektsjuka beteende när rabiata radikal feminister mfl blir rabiata över typiska mans/kvinnoskämt.Detta kännetecknar alla sekter att döda humor och skratt.Humor är livsviktig för oss och vi behöver skratta minst en gång varje dag för det är hälsosamt.

  Gilla

  • ladulaas

   Som namnet ‘feminism’ tyder på, är feminismen till för att ge kvinnorna makten över männen i samhället. Det är en politisk ideologi – nära besläktad med socialism/kommunism, som vill ge makten i samhället till arbetarna – och har samma upphovsmän. (Ja, de var alla män!)

   Syftet med dessa ideologier är detsamma: Att slå in kilar mellan stora grupper i samhället, så att det kan störtas i kaos och anarki, där förslagna satanister kan ta makten och förslava resten.

   Liberalismen skapade det ojämlika samhället, där männen fick den ekonomiska makten i familjen och kvinnorna reducerades till hemmafruar, som fick be maken om pengar. Den skapade samtidigt löneslavar av männen. (Liberalismen har samma upphovsmän som ovanstående ideologier!)

   Att feminismen drivit på för nödvändiga reformer, har endast varit ett taktiskt och populistiskt spel, precis som socialisters/kommunisters arbete med arbetarskydds-, arbetstids- och lönefrågor. De har samma slutmål: Det totala förslavandet av folken, under storföretagarnas och bankelitens herravälde.

   Att direkt, på de fria och självförsörjande folken, söka införa detta slavrike, hade i västvärlden aldrig gått. Först var men tvungen att hacka sönder folkens starka sammanhållning, vilket gjorde att man uppfann ideologierna. Nu står vi vid vägs ände, grupps- och nationalkänslan i västvärlden är slagen i spillror och maktövertagandet går nu med svindlande fart.

   Feministerna, socialisterna, kommunisterna och liberalerna – inklusive alla de andra bankmaffia-uppfunna ideologiernas företrädare, som nihilisterna och anarkisterna – har nu slitit av sig masken och går nu i samlad tropp, för att leda världen in i satanismens globala New World Order.

   Gilla

   • Nog Nu

    Bravo!

    Verkligheten återgiven i text!

    Inte så många som insett dessa samband! Mycket bra att den oupplysta massan får ta del av sanningen! Om de nu klarar av att hantera den?

    Gilla

 • Mohammed

  Jag har haft den största respekt/beundran för Gudrun hon om någon har ägnat sitt liv åt att kämpa för jämställdhet mellan alla även då jag står politiskt så långt ifrån henne man kan komma då var det till och med förlåtligt att sitta och pissa apfull i en hotellfoajé och ragla omkring och spy röd vin men det hon gör nu är helt 100%tigt oförlåtligt dvs hon ljuger .
  Hon sympatiserar hellre våldtäktsmännen än kvinnorna som är våldtäktsoffer om gärningsmännen är Araber/Negrer och det är hon som står bakom kommentarer som att det är Svenska män som gruppvåldtar och det har männen alltid gjort och då degraderas hon direkt till den pissande fyllkärring som hon tydligen alltid varit ,och det är synd och skam

  Gilla

  • ladulaas

   Det gläder mig att du nu ser klart, vad som sker med Schyman. Du verkar dock fortfarande ha skygglappar på, som gör att du inte ser vad vänsterideologierna egentligen står för och vilkas intressen de tjänar. Läs gärna min kommentar här ovan.

   Ideologierna – liberalismen, socialismen och kommunismen – uppfanns av Adam Weishaupt och Karl Marx, båda med uppdrag från Rothschild & Co., som även betalade dem för det.

   Det som nu sker, med alla dessa ideologiers företrädare, är att de kastar ideologierna överbord, då dessa tjänat ut, som folkförförare och splittrare. Utan den ideologiska fernissan ser vi vad dessa politiker är: Satanister, som springer bankmaffians ärenden för att riva ned och förstöra samhällena de verkar i, för att bankeliten skall kunna skapa det globala slavriket New World Order på ruinerna.

   Två böcker beskriver bankelitens månghundraåriga kamp, för att förslava mänskligheten: ”I Skorpionens tecken” av Jüri Lina och ”Pawns in the Game” av William Guy Carr. Västvärldens utveckling de senaste fyra hundra åren blir då logisk, ja självklar, när man läst dem.

   Gilla

 • Fredde

  Jag står inte ut med de tjattrande aporna Filip och Fredrik.

  Deras konstanta skrikande och försök till billiga poäng står mig upp i halsen.

  Föredettingar som Schyman ser förstås chansen att göra sin röst hörd, men ett ”problem” som ovan passar ju förstås bra i lågnivåprogrammet…

  Gilla

 • dooch

  har Gudrun fortfarande inte fattat?

  Det är ju Fi! som starkast driver frågan om fri invandring från muslimska länder.
  Och de tror på allvar att detta kommer minska våldtäkterna och våldsbrotten.
  Det är ganska otroligt hur feministkvinnor hela tiden slår rekord i dumhet.

  Gilla

  • ladulaas

   Gudrun Schyman är inte dum. Hon är tvärtom mycket intelligent.

   Det som sker idag i Sverige och Europa orsakas inte av dumhet, utan av ett målmedvetet arbete av mycket intelligenta människor, som vill förslava mänskligheten. Under århundraden har de agerat för att ta den ekonomiska kontrollen i världen, vilket de nu uppnått. De vill nu gå vidare mot sitt globala slutmål, det satanistiska slavriket New World Order, där deras herravälde inte någonsin skall kunna hotas.

   Socialism, kommunism och feminism har nu lyckats med uppdraget, att splittra och försvaga svenska folket, och satanisterna – som Schyman – har därför i stället övergått till att sprida dekadens, perversiteter och förstörelse omkring sig.

   Gilla

 • Conlon

  Man borde vara överraskad över att någon indigneras över en uppenbar självironi från Robertos sida, men uppenbarligen ligger det något in ordspråket att ”extremister saknar allt sinne för humor”…

  Gilla

 • Kurt

  Hon drömmer väl om att ha sådana Boobs 🙂

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Rolig framtid i Sverigeistan utan humor!

  Gilla

 • Cinna

  Eldfesten i Sthlm urartade,våldtäkter på skoltoaletter, skjutningar och knivningar flera ggr i veckan och DETTA trams är vad SVT ägnar sig åt?!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: