Testas för att avgöra hur länge hon varit sexuellt aktiv


ETT PAR har gripits för att de haft sex före äktenskapet efter att polisen fick reda på att kvinnan var gravid. De sitter nu anhållna sedan en månad!

Iryna Nohai, från Ukraina  var på semester i Abu Dhabi med sin partner Emlyn Culverwell, som är Sydafrikan,  när hon började lida av magsmärtor, den 27-åriga kvinnan fördes snabbt till sjukhus.

Men när den lokala läkare insåg att hon var gravid, och inte var gift med sin 29-åriga partner, rapporterade han paret till polisen.

Den sydafrikanska mannen och hans ukrainska fästmö har nu hållits av polisen sedan den 29 januari. Sex före äktenskapet är ett brott i Förenade Arabemiraten. Paret som ännu inte har åtalats. har varit tillsammans i 3 år.  Enligt uppgift har Iryna utsatts för tester som skall visa hur länge hon hade varit sexuellt aktiv.

Den ukrainska ambassaden försöker söka tillstånd för paret att gifta sig eller bli utvisad i stället för att stanna i Dubai. Sydafrika utrikesdepartementet har enligt uppgift sagt att det inte kan hjälpa paret när de står inför inhemska UAE lag.

TheSun

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Är dom kloka så är det måttligt!


12 responses to “Testas för att avgöra hur länge hon varit sexuellt aktiv

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: