Stäng

22 reaktioner på “Vikingar förr och nu…

 1. Stalinister har alltid varit tvungna att visa sin underdånighet
  gentemot ideologin.

 2. Här lite till om vad som händer med vikingarnas döttrar när vikingen tar på sig fittemössan

  Mamman till den somaliske pojke som dömts för sin roll i en gruppvåldtäkt mot en 14-årig flicka i Lund tar sin son i försvar i en intervju med Expressen.
  – Min son mår också dåligt, säger hon.

  Rektor som försvarade våldtäktsmän tvingas hoppa av
  Våldtäktsmän får gå kvar på offrets skola – rektorn: De är också offer
  Den somaliska familjen har bott i Sverige i nio år. Trots det har föräldrarna inte lärt sig svenska utan behöver tolk för att göra sig förstådda för Expressens journalist

  Sammanfattning denna negerfamilj har kostat samhället ca 30 miljoner
  och ingen i negerfamiljen talar svenska utom våldtäktsmannen (barnet)
  och förmodligen har dom 4-5 barn till och då räcker inte 30 miljoner på
  långa vägar ,och detta exempel på negerfamilj det mest förekommande exemplet på negerfamiljer som kommit till sverige och vi svenska folket kommer att få försörja dessa löss livet ut och fem generationer framåt och om fem generationer är denna negerfamilj inte bara 7-9 st utan 4000 st
  det innebär att om 5 generationer är dom 10 000 000 vill du att dina barn-barns -barns -barn skall trängas med tio miljoner negrer?

 3. Ledarskiktet i facken består av personer som lever jävligt gott på att andra jobbar.

 4. Kan någon förklara innebörden av bilden med fack folk och röda luvor på sig? Fryser de om flinten?

 5. Det som gör att jag kan koppla av, andas och vara mig själv är att jag – egentligen vi alla här – inte behöver dua varandra utom inom familjen och nära vänner. Vi är européer, oavsett vad ni tänker om oss – det är irrelevant. Som andra folk i Europa niar vi varandra, tillkallar andra med ’fröken’, ’fru’ och ’herr’ enligt en gammal tradition. Zigenarna däremot vägrade nia folk, de lärde sig aldrig. Ni hade också denna fina vana – att nia andra eller åtminstone prata i tredje personen med någon ni samtalar med.
  Men Palmes socialdemokratisk-kommunistiska styre tutade i era huvud att alla är jämlika – allas lika värde redan då skulle ta ”du”-formen – hejdå självrespekt.. Duandet är ingjutet i er natur att det är för sent att bli av med det. Men att dua muslimdräglet och zigenarna och duas av dem – det är under nivån på uppfostrat folk.

  1. Som Tysk förstår jag dig, jag tycker fortfarande det känns fel att tilltala främande mäniskor med DU eller bli bara tilltalad med efternam typ ”Hörre Du Pettersson”. Det visar brist på respekt för den andra enlig min uppfostran. Man visa respekt och integritet i omgänge med varandra och ha inget att göra med kadaver disciplin.
   Det är lättare att ”Du” Aschloch (Rövhål) än NI Aschloch.
   Och i sanningens namn ”VI är inte alla LIKA”. Vad händer om du säga till Kungen ”Hörru Bernadotte” ? Varför få man inte kalla honom Kalle.
   Alla lika, också detta en Svensk Fantasie från Flower Power Woodstock generation.

   1. Det skall vara : Det är lättare att SÄGA ”Du” Aschloch (Rövhål) än NI Aschloch. Ett Gammalt Tysk ordspråk.

   2. Som gammalsvensk och uppfödd med ett annat språkbruk där man sade ”Doktor Westerlund….”, ”farbror Kurt”, ”kan tant säga hur mycket klockan är?”, och i affären tilltalades med fröken och på konditoriet med ”önskas det kaffe?” var det ett naturligt inslag i vardagslivet. Kamrater, jämnåriga, familjens goda vänner tilltalade man med du , annars med efternamnet ”Vill Pettersson…?”. ALDRIG ORDET NI, DET ANSÅGS MYCKET OFÖRSKÄMT OCH OARTIGT.
    Man lärde sig att prata med okända utan att använda tilltalsord, helt enkelt.
    Sedan kom du-reformen och då lärde man sig säga du med distans, det du:et var aldrig något privat du.
    När det sedan började komma mer invandrare till Sverige och dessa använde du stördes jag av deras distanslösa användande av ordet. De kunde inte i själva användandet markera den nödvändiga distansen utan tyckte att det var ett privat ord.

 6. Dags att kvotera in lite damer i detta fack eller bad tror ni? Eller tycker dom, att dom är så mycket kärringar själva så att det räcker?

  1. Detta får vi med modersmjölk i Ryssland.
   Avsky mot Tatarer är stort i Ryssland, men inte some ett pussy-hatt-hat utan för tatarernas folkmord mot Ryssar.

   Titta gärna genom videon och fundera sedan hur Svenskar uppfattas i Ryssland med tanke på alla Pussy-hatt krokodiltårar över krim-tatarer, som för öveigt allierade sig med Nazister i ww2

 7. Ja det är ju alldeles åt helvete att ett fåtal idioter skall tillåtas sätta agendan och skämma ut ett helt lands befolkning!’ Det måste vi ändra på!
  JR

  1. Sedan partiet 7-klövern kom till makten så får man skämmas för att man är Svensk. I andra länder så är ju folk av den åsikten att alla Svenskar är idioter.

 8. Riktiga Vikingar passar inte in i dagens beslutsorgan, de saknar ”förmåga” att slicka röv !!!!!!

  1. Säg det igen, jag har gjort det flera gånger, men – som utlänning – fick ’fy!’, vilket gick förbi mig utan att röra luften ens. Luften runt mig rörs endast av musik, glädje, skratt och musik igen. Att gå dit man vill utan att behöva se bultar, säckar och tält, eller höra gutturala ljud och se slugheten och ondskan i zigenarnas ögon ….
   Nej, du, jag längtar inte efter Sverige.

  2. Tro inte detta, halva världen vet inte ens var Sverige är eller va Sverige ligger på globen. Jag ha varit många gånger tvungen att förklara på mina resor. Folk lyser up och svara ”Ah Swiss”. Då brukar jag ge upp.

   1. Men analfabeterna och muhammedanerna vet precis var Sverige ligger. Dags att ändra på det!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: